JAA KOKEMUKSESI LUONNONKOSMETIIKAN TUOTTEESTA

Onko sinulla suosikkituote? Oletko yllättynyt jostain tuotteesta erittäin positiivisesti vai petyitko tuotteeseen pahasti?
Jaa kokemuksesi Luonnon nettisivuilla ja auta muita löytämään uusia luottotuotteita ja välttämään hutiostoksia.
Jokaisen tuotearvostelun jättäneen kesken arvomme kuukausittaisen luonnonkosmetiikan tuotepaketin.

NÄIN LUONNON TUOTEARVOSTELU TOIMII:

 • Arvostelijan tiedot

  Täytä taustatietosi huolellisesti. Näin voimme varmistaa, että tuotearvostelusta on hyötyä mahdollisimman monelle käyttäjälle. Jos esimerkiksi arvostelet hiustuotetta, tarvitsee sinun täyttää vain hiustyyppiin ja hiuksiin liittyvät taustatiedot. Jos arvostelet ihotuotetta, täytä vain ihotyyppiin liittyvät tiedot.

 • Arvosteltava tuote

  Vastaa tuotteisiin liittyviin kysymyksiin mahdollisimman huolellisesti. Pyri kuvailemaan tuotetta hyvin. Emme voi julkaista arvostelua vain muutaman sanan perusteella. Yhdistämme samasta tuotteesta tulleet arvostelut testaajien mukaan ja teemme arvostelusta monipuolisen. Voit ottaa vastauksissa mallia Luonnossa jo julkaistuista arvosteluista.

 • Kuvat

  Voit liittää arvosteluun kuvia tuotteesta. Julkaisemme hyvät kuvat sivuillamme tuotekuvien yhteydessä. Voit liittää mukaan myös ennen / jälkeen kuvia. Näin muiden käyttäjien on helppo nähdä tuotteen vaikutukset.

 • Yhteystiedot

  Jos haluat osallistua luonnonkosmetiikan tuotepaketin arvontaan, muistathan jättää yhteystietosi. Tietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja palkinnon lähettämiseen voittajalle. Voit jättää arvostelun myös ilman yhteystietoja.

 • Luonnonkosmetiikan tuotepaketin arvonta

  Arvomme luonnonkosmetiikan tuotepaketin arvostelun ja yhteystietojen jättäneiden kesken. Arvontaan osallistuvat vain ne arvostelijat, jotka ovat täyttäneet lomakkeen huolellisesti. Arvonta suoritetaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä. Julkaisemme voittajien nimet sivuillamme.

 • Arvostelun julkaisu

  Kirjoitamme jättämäsi arvostelun perusteella tuotearvostelun. Julkaisemme arvostelun Luonnon sivuilla mahdollisimman pian.