fbpx

Ilmoittaudu testaajaksi

Kiitos mielenkiinnostasi liittyä Luonnon tuotetestaajien joukkoon!

Jättämällä tietosi varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa testamaan ja arvostelemaan luonnonkosmetiikan tuotteita.

Näin Luonnon tuotetestaus toimii

 • Jätä yhteystietosi

  Täytä alla oleva lomake ja jätä yhteystietosi. Täytä lomake huolellisesti. Tällä tavoin varmistat sen, että tulet valituksi tuotetestaajaksi ja saat testattavaksi juuri sinulle sopivia tuotteita.

 • Testattavat tuotteet

  Hyväksyttynä Luonnon tuotetestaajana saat luonnonkosmetiikan tuotteita testattavaksi veloituksetta. Jokaiselle tuotteelle valitaan sille sopivat testaajat. Kun sopivia tuotteita tulee testattavaksi, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla. Voit tässä vaiheessa myös kieltäytyä testauksesta, jos haluat.

 • Tuotteen testaus

  Kun olet hyväksynyt osallistumisesi testaukseen, lähetämme testattavat tuotteet sinulle postissa. Testijakso kestää tuotteesta riippuen kahdesta viikosta reiluun kuukauteen. Testijakson aikana suosittelemme, ettet vaihtaisi muita käyttämiäsi tuotteita ja rutiineja.

 • Tuotteen arvostelu

  Luonnon tuotetestaajana sitoudut arvostelemaan testatun tuotteen. Arvostelussa arvioidaan muun muassa tuotteen koostumusta, ominaisuuksia, vaikutuksia ja pakkausta. Lähetämme sinulle valmiin arvostelulomakkeen valmiine kysymyksineen, joten arvostelu on helppoa ja vaivatonta!

 • Arvostelun julkaisu

  Jättämäsi arvostelun perusteella kirjoitamme tuotearvostelun. Julkaisemme arvostelun Luonnon sivuilla mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu tuotetestaajaksi

  Henkilötiedot


  Tietoa ihosta ja hiuksista  Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Voit halutessasi liittää kuvat ihostasi ja hiuksistasi. Näin pystymme paremmin arvioimaan mitkä tuotteet sopisivat juuri sinulle.

  Tuotetiedot

  Oletko käyttänyt luonnonkosmetiikkaa aiemmin?

  Kuinka kauan olet käyttänyt luonnonkosmetiikkaa?

  Mitä luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä ja tuotteita olet käyttänyt?

  Mitä tuotteita toivoisit saavasi testiin?

  Haluan liittyä LUONNOn uutiskirjeen tilaajaksi ja saada ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.
  Liityn uutiskirjeen tilaajaksi.

  Lähettämällä tämän lomakkeen liityn Luonnon tuotetestaajien joukkoon ja sitoudun arvostelemaan minulle lähetetyt tuotteet.
  Hyväksyn ehdot.  Voita 1000€ arvosta luksusmeikkejä
  Osallistu kilpailu.fi:n toteuttamaan arvontaan. Voita 1000€ lahjakortti valitsemaasi kauppaan

  Osallistu

  mainos

  Tilaa uutiskirje

  Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.