ILMOITTAUDU TESTAAJAKSI

Kiitos mielenkiinnostasi liittyä Luonnon tuotetestaajien joukkoon! 

Jättämällä tietosi varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa testamaan ja arvostelemaan luonnonkosmetiikan tuotteita.

NÄIN LUONNON TUOTETESTAUS TOIMII:

 • Jätä yhteystietosi

  Täytä alla oleva lomake ja jätä yhteystietosi. Täytä lomake huolellisesti. Tällä tavoin varmistat sen, että tulet valituksi tuotetestaajaksi ja saat testattavaksi juuri sinulle sopivia tuotteita.

 • Testattavat tuotteet

  Hyväksyttynä Luonnon tuotetestaajana saat luonnonkosmetiikan tuotteita testattavaksi veloituksetta. Jokaiselle tuotteelle valitaan sille sopivat testaajat. Kun sopivia tuotteita tulee testattavaksi, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla. Voit tässä vaiheessa myös kieltäytyä testauksesta, jos haluat.

 • Tuotteen testaus

  Kun olet hyväksynyt osallistumisesi testaukseen, lähetämme testattavat tuotteet sinulle postissa. Testijakso kestää tuotteesta riippuen kahdesta viikosta reiluun kuukauteen. Testijakson aikana suosittelemme, ettet vaihtaisi muita käyttämiäsi tuotteita ja rutiineja.

 • Tuotteen arvostelu

  Luonnon tuotetestaajana sitoudut arvostelemaan testatun tuotteen. Arvostelussa arvioidaan muun muassa tuotteen koostumusta, ominaisuuksia, vaikutuksia ja pakkausta. Lähetämme sinulle valmiin arvostelulomakkeen valmiine kysymyksineen, joten arvostelu on helppoa ja vaivatonta!

 • Arvostelun julkaisu

  Jättämäsi arvostelun perusteella kirjoitamme tuotearvostelun. Julkaisemme arvostelun Luonnon sivuilla mahdollisimman pian.

Seuraa @luonnosuomi