fbpx

NÖRRE NORDIC

Nörre Nordic on vuonna 2021 perustettu suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka perustuu kotimaisiin villinä kerättyihin arktisiin yrtteihin. Vastuullisuus ja luonnon kunnioitus ovat Nörre Nordicilla tärkeitä arvoja.

Tuotteet eivät sisällä turhia täyteaineita, vaan jokaisella raaka-aineella on oma arvokas tarkoituksensa. Raaka-aineet kerätään itse Suomen villistä luonnosta tai kasvatetaan Nörre Nordicin omalla luomupuutarhalla. Tuotteet valmistetaan käsin Nörre Nordicin omissa tuotantotiloissa Suomessa.

Tuotesarjaan kuuluvat laadukkaat kasvoöljyseerumit eri ihotyypeille. Kasvoöljyjen erikoisuutena on käsin valmistettava villiyrttiuutos. Kasveja uutetaan kuusi viikkoa luomuauringonkukkaöljyssä, jotta niistä saadaan kaikki mahdolliset tehoaineet valjastettua.

Kaikki Nörre Nordic tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia ja pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä.

NÖRRE NORDIC

Mistä Nörre Nordic tuotteita voi ostaa?

Hintatasoltaan luksuksen puolelle meneviä Nörre Nordic kasvoöljyseerumeita voi tällä hetkellä ostaa brändin omasta verkkokaupasta. Olemme linkanneet tuotteiden arvosteluihin ostopaikan.

Kenelle Nörre Nordic tuotteet sopivat?

Tuotetestaajiemme kokemuksien perusteella Nörre Nordic sopii niille, jotka kaipaavat taatusti tehokkaita, puhtaita sekä huolella ja rakkaudella valmistettuja kotimaisia luonnonkosmetiikkatuotteita. Ostamalla Nörre Nordicia tuet lähituotantoa ja kotimaista työtä. Nörre Nordic luonnonkosmetiikkatuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Nörreltä löytyy kasvoöljyt eri ihotyypeille, joten jokainen löytää varmasti lempparinsa.

Mitkä ovat Nörre Nordicin parhaat tuotteet – Kokemuksia

Luonnon tiimi ja Luonnon tuotetestaajat ovat testanneet kaikki Nörre Nordic kasvoöljyseerumit ja olemme kirjoittaneet niistä kattavat arvostelut käyttökokemuksineen. Tältä sivulta löydät kokemuksia Nörre Nordic tuotteista. Tuotetestaajiemme keskuudessa kasvoöljyt olivat jymymenestys, sillä kaikki saivat huippuarvosanat. REVIVE on antioksidanttinen kasvoöljyseerumi, joka tuo iholle hehkua ja kuulautta. Sopii kaikille ihotyypeille. RECALM on erinomainen rauhoittava kasvoöljy kuivalle, herkälle ja ärsyyntyneelle iholle. REBALANCE on epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon luottotuote.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.