fbpx

Mossa

Mossa on latvialainen edullinen luonnonkosmetiikkasarja, joka perustuu pohjoisiin marjoihin. Marjacocktailista löytyvät muun muassa tyrni, vadelma, karhunvatukka, luumu, lakka, mustikka ja valkoherukka. Mossan luonnonkosmetiikkatuotteisiin kuuluu laaja valikoima eri tuotteita koko vartalolle. Valikoimaan kuuluvat niin kasvojenhoitotuotteet, vartalotuotteet ja hiustenhoitotuotteet.

Mossa on Mádaran edullisempi sisarsarja. Molemmat merkit valmistetaan samalla tehtaalla Latviassa. Mossa tuotteet ovat ECOCERT/Cosmos sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ne ovat suurimmalta osin vegaanisia ja tuotteet on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Mossa

Mistä Mossa tuotteita voi ostaa?

Hintatasoltaan edulliset Mossa tuotteet ovat saatavilla lähes kaikista suurimmista marketeista ja edullista luonnonkosmetiikkaa myyvistä kaupoista. Olemme listanneet ostopaikat hintoineen tuotteen arvosteluun, joten löydät helposti sinulle sopivan myymälän.

Kenelle Mossa tuotteet sopivat?

Mossa on oiva valinta niille, jotka kaipaavat ihonhoidolta helppoutta laadusta tinkimättä. Tuoksuherkille sarja ei ehkä ole kaikista parhain, sillä tuoksucocktailit saattavat olla melko voimakkaita. Edullisen luonnonkosmetiikan ystävälle.

Mitkä ovat Mossan parhaat tuotteet – Kokemuksia

Luonnon tiimi ja Luonnon tuotetestaajat ovat testanneet useita Mossan tuotteita ja olemme kirjoittaneet niistä kattavat arvostelut käyttökokemuksineen. Tältä sivulta löydät kokemuksia Mossa tuotteista. Tuotetestaajamme ovat ihastuneet erityisesti Mossa Vitamin Cocktail sarjaan. Sarjan suosikit ovat muun muassa Mossa kasvoöljy ja päivävoide.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.