fbpx

Luonno

Luonnonkosmetiikan tuotteita tulee markkinoille yhä nopeampaa tahtia ja uusia tuotteita lanseerataan jatkuvasti. Tuoteviidakosta on yhä vaikeampaa löytää juuri omalle iholle tai omille hiuksille sopivat tuotteet. Luonnon tavoitteena on helpottaa oikeiden luonnonkosmetiikkatuotteiden löytämistä ja auttaa välttämään hutiostoksia.

Luonnonkosmetiikan valmistus on eettistä ja sen tuotannossa otetaan huomioon tuotannon sosiaaliset, ympäristölliset ja yhteiskunnalliset vaikutukset. Juuri tämän takia haluamme levittää laajempaa tietoisuutta luonnonkosmetiikasta ja saada kuluttajia käyttämään mieluummin luonnonkosmetiikkaa. Uskomme, että luonnonkosmetiikan käyttäminen edistää sekä ympäristön että ihmisen hyvinvointia.

KEITÄ OLEMME?

luonno

Luonnon pieni tiimi koostuu ekologisuudesta ja eettisyydestä motivaationsa saavista ihmisistä. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus luonnonkosmetiikasta.

Sydäntä lähellä ovat ennen kaikkea luonto, ympäristöystävällisyys, ihmisten ja eläinten hyvinvointi, sekä eettinen kuluttaminen.

TUOTEARVOSTELUT

luonnonkosmetiikka kokemuksia

MIKSI TEEMME TUOTEARVOSTELUJA?

Nykyään tuotteiden kokemukset ja arvostelut ovat hajaantuneet verkkokauppojen kommenttiosioihin ja blogipostauksiin. Internetin syövereistä on hankala löytää rehellisiä arvosteluja tuotteista, ja arvostelun ja mainokset raja on hiuksen hieno. Lisäksi arvosteluista harvoin käy ilmi minkälainen iho, tai minkä tyyppiset hiukset arvostelun jättäjällä on. Tämän takia on harvinaisen vaikeaa arvioida, sopisiko tuote juuri itselle.

MITEN ARVOSTELEMME TUOTTEET?

Luonnon tuotearvostelut ovat 100% rehellisiä, ja tuotteet on testattu kullekin tuotteelle sopivalla testaajalla. Esimerkiksi, jos tuotetta mainostetaan herkän ihon tuotteena, testaamme sen henkilöllä, jolla on herkkä iho.  Emme mainosta tuotteita. Tuotteiden arvosanat on annettu täysin rehellisesti. Emme tee arvosteuja vain käyttäjäkokemuksien perusteella, vaan tutkimme jokaisen tuotteen huolellisesti. Analysoimme muun muassa tuotteen ainesosalistaa ja arvioimme hinta-laatusuhdetta. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus luonnonkosmetiikasta, joten testaamme jokaisen tuotteen myös itse.

Jokaisen tuotteen arvostelussa käymme läpi kolme vaihetta:

1. Valitun käyttäjätestaajan kokemus

2. Netistä löytyvät kokemukset, kuten blogiarvostelut ja verkkokauppojen tuotearvostelut

3. LUONNOn tiimiläisen testauskokemus

Ottamalla laajasti huomioon erilaisia käyttäjäkokemuksia, saamme kirjoitettua mahdollisimman rehellisen tuotearvostelun ja pystymme suosittelemaan tuotetta oikeille käyttäjille. Luemme netistä löytyvät arvostelut kriittisesti läpi, jotta pystymme rajaamaan mainostustarkoituksessa kirjoitetut arviot pois.

Tuotteen arvosana koostuu muun muassa seuraavista:

  • Millainen koostumus tuotteella on?
  • Mitä tuote sisältää? Käymme ainesosalistat tarkasti läpi ja arvioimme jokaisen ainesosan.
  • Toimiiko tuote sen mainostamalla tavalla?
  • Toimiiko tuote sillä iholla tai hiuksilla, jolle se on kehitetty?
  • Millainen on tuotteen käytettävyys?
  • Mitä vaikutuksia tuotteella on?

Sivustomme on vielä alkutaipaalella, mutta tavoitteena on kerätä Luonnoon mahdollisimman paljon erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteiden arvosteluja, jotta kuluttajien olisi helpompi löytää itselleen sopivat tuotteet ja välttää täten turhien ostosten tekemistä.

Kommunikointi lukijoidemme kanssa on kullan arvoista, jotta voimme tarjota sellaista sisältöä, jota te haluatte lukea. Otamme mielellämme vastaan sivuston kehitysehdotuksia, sekä risuja että ruusuja. Voit jättää ehdotuksesi / viestisi täällä tai ottaa yhteyttä suoraan sähköpostilla info (at) luonno.fi.

YHTEISTYÖT

Teemme yhteistyötä yritysten, vaikuttajien ja muiden tahojen kanssa. Kerro yhteistyöideastasi sähköpostilla info (at) luonno.fi

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.