fbpx

Mádara

Madara on varmasti tuttu jokaiselle luonnonkosmetiikka käyttävälle suomalaiselle. Madara on suursuosion saavuttanut latvialainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki, joka perustuu laadukkaisiin baltialaisiin ja pohjoismaalaisiin raaka-aineisiin ja innovatiivisiin tuotteisiin. Raaka-aineina käytetään laajasti pohjoisen luonnon antimia, kuten koivunmahlaa, antioksidanttirikkaita marjoja, yrttejä ja mutaa.

Madaralta löytyy laaja valikoima tuotteita päästä varpaisiin. Sarjalla on runsaasti kasvojenhoitotuotteita, hiustuotteita, meikkejä ja vartalotuotteita. Tuotteet on kehitetty Madaran omassa tuotekehityslaboratoriossa ja tuotteet valmistetaan Madaran omassa tehtaassa.

Mádara

Mistä Madara tuotteita voi ostaa?

Hintatasoltaan keskihintaiset Madara tuotteet ovat saatavilla useimmista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista ja kivijalkakauopista. Olemme listanneet ostopaikat hintoineen tuotteen arvosteluun, joten löydät helposti sinulle sopivan myymälän tai ostopaikan.

Kenelle Madara tuotteet sopivat?

Tuotetestaajiemme kokemuksien perusteella Madara sopii niille, jotka kaipaavat ihonhoitotuotteilta erityisesti laadukkuutta, tehokkuutta ja helppoutta. Madaralta löytyy tuotesarjat eri ihotyypeille, joten jokainen löytää tuotteiden joukosta varmasti omat suosikkinsa.
Madara SOS on kehitetty erityisesti stressaantuneen ja kosteusköyhän ihon tarpeisiin.
Madara SMART taistelee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan.
Madara TIME MIRACLE on ikääntyneen ihon anti-age ihonhoitosarja.

Mitkä ovat Madara parhaat tuotteet – Kokemuksia

Luonnon tiimi ja Luonnon tuotetestaajat ovat testanneet useita Madaran tuotteita ja olemme kirjoittaneet niistä kattavat arvostelut käyttökokemuksineen. Tältä sivulta löydät kokemuksia Madara tuotteista. Tuotetestaajamme ovat ihastuneet erityisesti hellävaraiseen Madara puhdistusvaahtoon, sekä silkkiset hiukset loihtivaan Madara Nourish & Repair hoitoaineeseen.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.