fbpx

Whamisa

Suomessa supersuosion saavuttanut Whamisa on yksi luonnonkosmetiikan tehokkaimmista merkeistä. Whamisa on vuonna 2010 perustettu innovatiivinen korealainen luonnonkosmetiikkasarja, joka perustuu fermentoituihin raaka-aineisiin. Fermentointi pilkkoo raaka-aineita pienempään kokoon, jolloin iho pystyy hyödyntämään raaka-aineita paremmin. Kukat, hedelmät, siemenet ja juuret kuuluvat olennaisena osana Whamisan ihonhoitofilosofiaan. Tuotteissa ei myöskään käytetä vettä, joka takaa sen, että Whamisa tuotteet ovat täynnä rikkaita ja ravitsevia kasviraaka-aineita.

Whamisalla on saksalainen BHID-luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja tuotteet on pakattu ylellisen näköisiin lasipulloihin.

Whamisa on valloittanut suomalaisten sydämet erityisesti jo kulttituotteeksi nousseella Deep Rich Tonerillaan.

Whamisa

Mistä Whamisa tuotteita voi ostaa?

Hintatasoltaan keskihintaiset Whamisa tuotteet ovat saatavilla useimmista luonnonkosmetiikan verkkokaupoista ja kivijalkakauopista. Olemme listanneet ostopaikat hintoineen tuotteen arvosteluun, joten löydät helposti sinulle sopivan myymälän tai ostopaikan.

Kenelle Whamisa tuotteet sopivat?

Tuotetestaajiemme kokemuksien perusteella Whamisa sopii niille, jotka kaipaavat ihonhoitotuotteilta erityisesti laadukkuutta ja tehokkuutta. Whamisalta löytyy tuotteita eri ihotyypeille, joten jokainen löytää tuotteiden joukosta varmasti omat suosikkinsa. Whamisan tuotteiden koostumukset ovat silkkisiä ja helposti imeytyviä, joten sarjaan on helppo ihastua.

Mitkä ovat Whamisa parhaat tuotteet – Kokemuksia

Luonnon tiimi ja Luonnon tuotetestaajat ovat testanneet useita Whamisan tuotteita ja olemme kirjoittaneet niistä kattavat arvostelut käyttökokemuksineen. Tältä sivulta löydät kokemuksia Whamisa tuotteista. Tuotetestaajamme ovat ihastuneet erityisesti Whamisa Deep Rich Toner superkosteuttavaan kasvoveteen, sekä ohuen ohueeseen, mutta sitäkin kosteuttavampaan Whamisa Water Cream kasvovoiteeseen.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.