fbpx

Curly Girl Method luonnonkosmetiikan tuotteilla
Curly Girl Methodin hiustenhoitotuotteet eivät saa sisältää kuivattavia alkoholeja, sulfaatteja tai silikoneja. Luonnonkosmetiikassa ei käytetä silikoneja, mutta sulfaatteja ja alkoholeja ainesosalistoista voi löytyä. Alkoholeja käytetään tehostamaan vaikuttavien aineiden imeytymistä. Sulfaatit, joita käytetään luonnonkosmetiikassa, ovat nimeltään esimerkiksi sodium coco-sulfate ja sodium cetearyl sulfate. Nämä ovat kookos- tai sokeripohjaisia hellävaraisia tensidejä, eli pinta-aktiivisia aineita, jotka ovat sallittuja sertifioidussa luonnonkosmetiikassa. Ne eivät kuitenkaan sovi Curly Girl Methodiin. Sulfaatillisia tuotteita voi käyttää kuitenkin final washissa.
Tarkista, ettei tuotteen ainesosalistassa lue myöskään alcohol, alcohol denat. tai ethanol. Sen sijaan rasva-alkoholit benzyl alcohol, cetearyl alcohol ja behenyl alcohol sopivat Curly Girl Methodiin. Löydä kaikki alkoholittomat luonnonkosmetiikan hius- ja ihonhoitotuotteet täältä.

Parhaat luonnonkosmetiikan tuotteet: Curly Girl Method
Olemme arvostelleet Curly Girl -methodiin sopivia luonnonkosmetiikkatuotteita. Tähän mennessä paras luonnonkosmetiikan hoitoaine Curly Girl Mehodiin on Mádara Nourish & Repair hoitoaine. Toinen loistava kosteuttava ja superedullinen kokeilun arvoinen tuote on Oma Gertrude Ravitseva Hiusnaamio. Kiiltoa kaipaavan Curly Girlin kannattaa testata Urtekram Green Matcha Tehohoitoa.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.