fbpx

Kasvoöljyt ovat ihonhoidon tehotuotteita ja ihon hyvinvoinnin edistämisen kulmakiviä. Luonnonkosmetiikassa kasvoöljyt ovat suosittuja ja niitä löytyy jokaisen ihon tarpeisiin. Käyttämällä kasvoöljyjä päivittäin, varmistat, että ihosi saa tarvittavia vitamiineja, antioksidantteja ja rasvahappoja voidakseen hyvin.

KASVOÖLJYJEN KÄYTTÖ
Kasvoöljyjä voi käyttää kasvovoiteen kanssa tehostamaan voiteen vaikutusta. Öljyjä voi myös käyttää kasvovoiteen sijasta, mutta tällöin öljyn alle pitää levittää vesipohjaista kosteuttavaa kasvotuotetta, kuten kasvovettä. Kasvoöljyt estävät vettä haihtumasta iholta ja täten lukitsevat kosteuden ihoon. Kasvoöljyillä ei yksistään ole kosteuttavia ominaisuuksia, vaan se vaatii aina vesipohjaisen tuotteen alustaksi.
Kasvoöljy on tehokkaimmillaan silloin, kun sen levittää hieman kostealle iholle. Suosittelemme levittämään kasvoöljyn heti suihkun tai saunan jälkeen, ilman, että iho ehtii kuivua välissä. Öljyn voi myös lisätä höyrytyksen päätteeksi tai normaalin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Kostea iho avaa ihohuokoset, jolloin öljy pääsee imeytymään helposti. Ihon voi myös kuoria, ennen öljyn käyttöä, jolloin öljy imeytyy tehokkaasti puhtaalle iholle.

MITEN VALITA SOPIVA KASVOÖLJY
Kasvoöljyn valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma ihotyyppi ja käyttötarve. Kuivalle iholle sopivat pehmentävät ja melko rasvaisetkin kasvoöljyt. Rasvoittuvan ihon kannattaa valita kevyt öljy, joka imeytyy helposti ihoon jättämättä rasvaista pintaa. Loistava kasvoöljy aknelle ja epäpuhtaalle iholle on esimerkiksi runsaasti A-vitamiinia sisältävä ruusunmarjaöljy, joka ei tuki ihohuokosia. Ruusunmarjaöljyä löytyy muun muassa kotimaisesta NÖRRE NORDIC REBALANCE kasvoöljystä.

REHELLISIÄ ARVOSTELUJA JA KOKEMUKSIA KASVOÖLJYISTÄ
Olemme testanneet ja arvostelleet muun muassa Bybi Beauty Bakuchiol Boosterin, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle ja elottomalle iholle. Bakuchiol Booster jäi testaajamme luottotuotteeksi ja se onkin yksi parhaimman arvosanan saamista tuotteistamme.
Seitsemän LUONNOn testaajaa testasivat uuden kotimaisen luonnonkosmetiikkabrändin NÖRRE NORDICin RECALM kasvoöljyseerumin. Testaajilta 5/5 arvosanan saanut RECALM kasvoöljy ihastutti erityisesti hoitonestemäisellä koostumuksellaan ja mystisellä tuoksullaan. Lue tästä testaajien kommentteja ja käyttökokemuksia NÖRRE NORDIC RECALM kasvoöljystä.
Bybi Strawberry Booster on 100% mansikansiemenöljyä, joka tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Testaajamme kommentoi jatkavansa kasvoöljyn käyttöä ihonhoidon tehostamisessa. Suosittelemme käyttämään 100% puhtaita kasviöljyjä, joita luonnonkosmetiikassa onkin helposti saatavilla. Myös erilaiset öljysekoitukset ovat tehokkaita ihonhoidon luksustuotteita. Kasvoöljyjen tehopommina on kotimaisen NÖRRE NORDICin ylelliset kasvoöljyseerumit. Edullisen kategorian öljy on muun muassa Mossa Vitamin Cocktail Kasvoöljy.
Olemme arvostelleet luonnonkosmetiikan kasvoöljyjä käyttökokemuksineen. Jokaisella tuotteella on kattava arvostelu, jossa on otettu huomioon tuotteiden ominaisuudet. Emme mainosta tuotteita, joten jokainen kokemus on 100% rehellinen.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.