fbpx

Laponie of Scandinavia

Laponie of Scandinavia on kotimainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet on kehitetty herkälle ongelmaiholle. Tuotteet ovat pelkistettyjä ja niitä on helppo yhdistellä keskenään. Tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluu kasvojenhoitotuotteita herkälle iholle. Laponien raaka-ainelistat ovat mahdollisimman lyhyitä, jotta ne eivät ärsyttäisi herkimpääkään ihoa. Minimalistiset luonnonkosmetiikkatuotteet ovat taattua laatua ja niihin on helppo ihastua. Laponie of Scandinavia on Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n ja Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsenia. Tuotteet löytyvät Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen kosmetiikan Allergiaportaalista.

Laponie of Scandinavia

Mistä Laponie of Scandinavia tuotteita voi ostaa?

Suhteellisen edullisia Laponie of Scandinavia tuotteita voi ostaa useista eri verkkokaupoista. Olemme listanneet arvosteluihin ostopaikat hintoineen, jotta löydät itsellesi parhaan ostopaikan parhaalla hinnalla.

Kenelle Laponie of Scandinavia tuotteet sopivat?

Tuotetestaajiemme kokemuksien perusteella Laponie tuotteet sopii jopa herkimmästä herkimmälle iholle. Jos ihosi on ärtynyt, punoittava tai muuten herkkä, Laponie tuotteet ovat sinulle oikea valinta. Myös epäpuhdas akneiho hyötyy Laponien ihoa rauhoittavista ja hellävaraisista tuotteista.

Mitkä ovat Laponie of Scandinavia parhaat tuotteet – Kokemuksia

Luonnon tiimi ja Luonnon tuotetestaajat ovat testanneet useita Laponie of Scandinavia tuotteita ja olemme kirjoittaneet niistä kattavat arvostelut käyttökokemuksineen. Tältä sivulta löydät kokemuksia Laponie tuotteista. Tuotetestaajamme ovat ihastuneet erityisesti Laponie Puhdistugeeliin, joka sopii erinomaisesti rasvoittuvalle iholle. Kosteuttava Toner Spray suihkekasvovesi ei ärsytä herkimpääkään ihoa.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.