TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Rekisterinpitäjä

Luonno.fi

Rekisteriasioista vastaa

Luonno

Sähköposti:

info@luonno.fi

Rekisterin nimi

Luonno.fi käyttäjärekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Luonno.fi käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Mitä tietoja keräämme?

Rekisteriin voidaan sisällyttää seuraavia tietoja:

  • Nimi ja yhteystiedot kokonaisuudessaan, kuten osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Asiakassuhteen ylläpitämiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot
  • Asiakkuuteen liittyvät luvat, suostumukset ja kiellot
  • Mahdolliset muut asiakkaan nimenomaisella suostumuksella kerätyt tiedot

Rekisterinpitäjä rekisteröi Luonno.fi käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Kun selaat sivustoamme, saamme lisäksi automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän.

Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme “cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi sivustollamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa (”Evästeet”).

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Käyttäjistämme kerätyt tiedot tallentuvat WordPress-alustamme tietojärjestelmään ja tietokantoihin. Tietosi on turvassa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei luovuteta EU- tai ETA-maiden ulkopuolelle.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinnut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä laite- ja selaintiedot.

Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta.

Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen. Sivustomme käyttöä seurataan muun muassa Matomo – ja Google Analytics -palveluilla. Google Analytics ja Matomo keräävät tietoa kävijöiden vierailusta, tuloväylästä, käyttäytymisestä sivustolla ja sisällön menestymisestä reaaliajassa ja takautuvasti. Tietoja ei yksilöidä eivätkä ne ole yhdistettävissä tunnistettaviin, yksittäisiin henkilöihin.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.

Luonno.fi käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu järjestelmään, johon pääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt henkilöt, kuten rekisterinpitäjän työntekijät.

Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Sivut voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos käyttäjä siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Osa linkeistä voi olla ns. affiliatelinkkejä, joiden kautta yritys saa komissioita. Linkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja eikä meille tuloja, joten voit rauhassa vierailla sivulla ja miettiä ostopäätöstäsi niin pitkään kuin haluat.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info@luonno.fi

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin