fbpx

Laponie of Scandinavia Toner Spray Kasvovesi


2/5

Laponie of Scandinavia Toner Spray Kasvovesi
Plussat
  • Täysin tuoksuton ja hajusteeton
  • Imeytyy nopeasti
  • Jättää miellyttävän tunteen iholle
  • Ei neljättä plussaa
Miinukset
  • Ei kosteuta ihoa
  • Kuluu todella nopeasti, liian pieni pullo
  • Ei tee iholle juuri mitään
  • Ei nejättä miinusta

Vegaaninen, pähkinätön, gluteeniton

Alkoholiton

Ei sertifikaattia

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Laponie of Scandinavia Toner Spray Kasvovesi
Laponie of Scandinavia Toner Spray Kasvovesi

28 €

Osta
House of Organic

27.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

28 €

Osta
TwistBe

Arvostelu

Laponie of Scandinavia Toner Spray - Suihkutettava kasvovesi kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Herkkä, kuiva ja ohut iho
Ikä
24
Testausaika
1 kk
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Syksy

Tuoksu

Laponie Toner Spray on täysin tuoksuton, joten se ei tuoksu miltään. Herkälle iholle tarkoitettu kasvovesi ei sisällä lainkaan lisättyjä hajusteita.

Koostumus

Kasvoveden ainesosalista on todella minimalistinen. Tuotteesta löytyy vain ja ainoastaan tarvittavat raaka-aineet. Tuotteessa on vesipohja, jonka kosteuttavina ainesosina on käytetty iholle hellävaraista glyseriiniä, ektoiinia, lakritsajuurta ja jättirakkolevää. Ektoiini kosteuttaa ihoa, vähentää ihon karheutta ja hillitsee tulehdusta ja ärsytystä. Jättirakkolevä kosteuttaa ja ylläpitää ihon elastisuutta. Lakritsajuuri hoitaa kuivaa ja vaurioitunutta ihoa.

Säilöntäaineina on käytetty natrium levulinaattia, kaliumsorbaattia, dehydroetikkahappoa ja P-anisiinihappoa. Kaikki ovat iholle hellävaraisia.

Käyttökokemus

Laponie of Scandinavia Toner Spray kasvovesi riitti aamuin illoin käytettynä vain noin kuukauden, joten kovin riittoisa tuote ei ole. Ihoni on todella kuiva, ja se reagoi tuotteisiin herkästi. Ihoni on myös ohut ja se punoittaa ajoittain. Ihonhoitorutiiniini kuului puhdistustuotteena Laponie Milk Cleanser, Laponie kasvovesi ja Flow ruusunmarjaöljy.

Lue myös arvostelu: Laponie Gel Cleanser

Suihkuttelin kasvovettä heti puhdistuksen jälkeen kasvoille ja imeytin tuotteen ihon käsillä painelemalla. Yksi kerros ei ollut lainkaan riittävä, joten jouduin useimmiten lisäämään kolmekin kerrosta, jotta saisin kosteuttavan vaikutuksen. Kasvoveden koostumus on luonnollisesti ohut, mutta tuntui kuin olisin suihkutellut pelkkää vettä iholle. Muuten kasvovesi tuntui todella miellyttävältä iholla, se imeytyi nopeasti ja jätti iholle miellyttävän tunteen; ei lainkaan tahmaisen. Myös meikki levittyi hyvin iholle. Päivän mittaa iho kuitenkin oli todella kuiva, joten kosteutustehoa ei kasvovedessä ollut tarpeeksi. Aamuisin iho oli myös kuivakan hilseilevä.

Kasvovesi jäi pettymykseksi, sillä olen tykännyt todella paljon Laponien maitoputsarista, joka on ollut minulla käytössä jo kuukausia. Toner Spray kesti aktiivisessa käytössä vain kuukauden, joten sekin oli pettymys. Purkki voisi hyvin olla 100 ml kokoinen, sillä nykyinen 50 ml on aivan liian pieni.

Vaikutukset

Ihoni on kuukauden jälkeen edelleen kuivakka, eikä ihoni kunto ole merkittävästi muuttunut suuntaan eikä toiseen. Herkkä ihoni ei kuitenkaan reagoinut tuotteeseen, eikä punoitusta esiintynyt, joten herkkäihoisille tätä voisi suositella.

Suositukset

Suosittelisin Laponie kasvovettä normaalille herkälle iholle, joka ei kaipaa suurta kosteutustehoa. Kuivalle iholle tuote on melko hyödytön. Myös epäpuhdas ja rasvoittuva ihoa voisi hyötyä tuotteesta.

Ostaisitko uudestaan?

En ostaisi Laponie of Scandinavia Toner Spray uudestaan.

Lue arvostelut myös muista Laponie of Scandinavia tuotteista:

Laponie Puhdistusgeeli

Muita arvostelemiamme kosteuttavia kasvovesiä:

Whamisa Deep Rich Toner

Bybi Mega Mist

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Laponie of Scandinavia Toner Spray Kasvovesi
Laponie of Scandinavia Toner Spray Kasvovesi

28 €

Osta
House of Organic

27.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

28 €

Osta
TwistBe

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Ei allergeenejä

Vaikuttavat aineet

Ektoiini, rakkoleväuute, lakritsajuuri

Pakkaus

50 ml lasipullo, spray-korkki

Tuotteen lupaus

Suihkutettava hoitovetemme tasapainottaa, kosteuttaa, rauhoittaa ja hoitaa herkkää ja ongelmaihoa. Hoitovesi sisältää monitoimista luonnollista ektoiinia, joka tukee ihon pitkäkestoista kosteutusta, silottavaa rakkolevää ja rauhoittavaa lakritsajuurta.

Tuotteen lupaus

Käytä hoitovettä ihon puhdistuksen jälkeen kosteuttamaan ja valmistelemaan iho muille tuotteille, tai suihkuttele päivän aikana rauhoittaaksesi ja virkistääksesi ihoa - sopii meikin päälle. Kehitetty herkkä- ja ongelmaiholle. Ei lisättyjä hajusteita. Vegaaniset & kasviperäiset raaka-aineet.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Vesi, glyseriini, ektoiini, natrium levulinaatti, kaliumsorbaatti, dehydroetikkahappo, jättirakkoleväuute, lakritsajuuri, P-anisiinihappo

Ainesosalista englanniksi (INCI)

aqua, ectoin, glycerin, sodium levulinate, potassium sorbate, dehydroacetic acid, macrocystis pyrifera extract, dipotassium glycyrrhizate, p-anisic acid

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.