fbpx

Luonnonkosmetiikan Joulukalenterit 2023

Luonnonkosmetiikan joulukalentereiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja tarjontaa on joka lähtöön. Onneksi valinnanvaraa on jokaiselle kukkarolle. Etsimme parhaat luonnonkosmetiikkajoulukalenterit ja arvioimme, mitkä ovat hintansa arvoisia!

Huom! Päivitämme sivua sitä mukaa kun joulukalentereita tulee myyntiin.

Päivitetty 22.9.2023

 

Naturelle joulukalenteri 2023 

naturelle luonnonkosmetiikka joulukalenteri

 

TÄMÄ ON LUONNON SUOSIKKIKALENTERI VUODELLE 2023!

Naturellen supersuosittu joulukalenteri on tänä vuonna suurempi ja entistä parempi! Naturelle on suomalainen luonnonkosmetiikkaverkkokauppa, jonka valikoimissa on ihania laadukkaita merkkejä, joita ei ihan joka kaupasta Suomesta saakaan. Luonnonkosmetiikan ystäviä hemmotellaan tänä jouluna mitä ihanimmilla luksusbrändeillä, kuten Tata Harper, Mahalo, Juice Beauty ja Ere Perez.

Kalenteri sisältää 25 luukkua, joiden sisällön voit kurkata  tämän linkin takaa.

Naturelle joulukalenteria on myynnissä hyvin rajoitettu erä (viime vuonna vain 100kpl) ja se myydään tänäkin vuonna loppuun todella nopeasti, joten nopeus on valttia jos meinaa tämän saada joulukuuta ilahduttamaan. 

Osta Naturelle joulukalenteri tästä>>

 

Holland & Barrett joulukalenteri 2023

holland barrett joulukalenteri

Holland & Barrettin suosittu luonnonkosmetiikka joulukalenteri on julkaistu ja tänä vuonna verkkokaupan pitäisi postittaa myös Suomeen! Kalenteri sisältää 25 luukkua ja mukana on jopa 16 täysikokoista tuotetta.

Hinta: n. 52.60€

Arvo: 209€

Osta tästä>>

 

 

NUI Cosmetics joulukalenteri 2023

nui luonnonkosmetiikka joulukalenteri

 

Nui Cosmetics luonnonkosmetiikka joulukalenteri on yksi vuoden laadukkaimmista. Kalenterissa on 24 luukkua, jotka kätkevät sisälleen laadukkaita NUIn ihanuuksia. Sisältää hius-, kynsi- ja ihonhoitotuotteita sekä meikkejä ja välineitä. Sisältää täysikokoisia ja matkakokoisia tuotteita, sekä Deluxe näytteitä ja Limited Edition tuotteita. Mukana seuraavia:

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Kalenteri on täysin vegaaninen, luonnollinen ja gluteeniton. Kalenterin arvo on noin 500€, mutta nyt sen saa superedulliseen hintaan 169€.

Osta NUI joulukalenteri tästä >>

 

Neil’s Yard Remedies joulukalenteri 2023

neils yard remedies luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Neil’s Yard Remedies luonnonkosmetiikka joulukalenteri julkaistaan pian. Kalenteri sisältää 12 brändin tuotetta, joista 7 on täysikokoisia ja 5 deluxe kokoisia. Tällä hetkellä kalenterin voi ostaa vain brändin omilta sivuilta (ei toimita Suomeen), mutta kalenteri saattaa tulla myyntiin muualle.

Liity odotuslistalle tästä >>

 

 

VUODEN 2022 LUONNONKOSMETIIKKA JOULUKALENTERIT

BareMinerals joulukalenteri

bareminerals joulukalenteri

BareMineralsin odotettu mineraalimeikkikalenteri on vihdoin täällä! Tämän vuoden joulukalenterissa on 12 luukkua, joista löytyy sekä täysi- ja matkakokoisia tuotteita. Sisältää ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. Mukana muun muassa ihon puhdistusaine, silmänympärysvoide, huulipuna ja luomiväri. 

Osta bareMinerals kalenteri tästä >>

 

Dr. Hauschka luonnonkosmetiikka joulukalenteri 2022

dr hauschka luonnonkosmetiikka joulukalenteri 2022

Dr. Hauschka on julkistanut vuoden 2022 joulukalenterinsa! Tällä kertaa tuotteet on pakattu jouluisen vihreän sävyihin. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Dr. Hauschkan tuotteita kasvoille ja vartalolle (23 matkakokoa ja täysikokoinen yllätys jouluaattona). Tämän linkin takaa näet kalenterin koko sisällön.

Kalenterin arvo on yli 145€.

Joulukalenteri on nyt saatavilla brittiläisessä Naturisimo verkkokaupassa, josta on ilmainen toimitus Suomeen yli 112 euron tilauksissa. Naturisimo hoitaa myös tullikulut jos tilauksen arvo on alle 150 euroa. Tämä on siis turvallinen ja loistava verkkokauppa tilata laadukasta luonnonkosmetiikkaa!

Hinta: noin 101€

Osta Dr. Hauschka joulukalenteri tästä >>

 

Joik luonnonkosmetiikka joulukalenteri 2022

joik luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Joik julkaisee jälleen joulukalenterinsa! Joik Organic on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka ammentaa pohjoisesta luonnosta. Joulukalenterissa on tuotteita sekä JOIK Organic, JOIK Home & Spa että JOIK Organic Beauty -tuotelinjoista. Joulukalenteri sisältää 24 kappaletta Joik suosikkituotteita ja houkuttelevia uutuuksia!

Hinta: 149€

Osta Joik joulukalenteri tästä >>

 

 

Weleda luonnonkosmetiikan joulukalenteri 2022

weleda luonnonkosmetiikka joulukalenteri 2022

Weleda adventtikalenteri sisältää tänä vuonna neljä täysikokoista tuotetta ilahduttamaan joulukuun päiviä. Sisältää seuraavat tuotteet: Aroma Shower Energy Suihkusaippua, Skin Food Vartalovoi, Pomegranate Käsivoide ja Everon huulirasva. 

Hinta: 27,95€

Osta Weleda joulukalenteri tästä >>

 

Alverde luonnonkosmetiikan joulukalenteri 2022

alverde luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Saksalaisen luonnonkosmetiikkabrändi Alverden vuoden 2022 joulukalenteri on tänäkin vuonna edullisimmasta päästä. Saksassa Alverde on tunnettu erityisesti edullisista ja laadukkaista tuotteistaan.

Alverden luonnonkosmetiikkajoulukalenteri sisältää 24 luonnonkosmetiikkatuotetta koko vartalon tarpeisiin. Lisäksi kalenterissa on kaksi ekstrayllätystä! Pirteän kaunis jouluinen pakkaus yllättää päivittäin koko joulukuun ihanilla luonnokosmetiikkatuotteilla. Tämä kalenteri kannattaa ottaa harkintaan, mikäli et ole aiemmin kokeillut Alverden tuotteita. Alverdeen voit tutustua lisää tästä.

Kalenterin arvo on 90€, mutta sen hinta on Saksan Amazonissa vain 39,99. Saksan Amazonilla on nopea toimitus Suomeen!

Tilaa Alverde joulukalenteri 2022 tästä>>

Vuoden 2021 Alverde joulukalenteri on vielä saatavilla! Osta viime vuoden kalenteri tästä>>

 

Maria Åkerberg joulukalenteri 2022

Ruotsalainen luonnonkosmetiikkamerkki Maria Åkerberg julkaisee tänä vuonna jopa kolme adventtikalenteria! Jokaisessa kalenterissa on viisi luukkua, jotka kätkevät sisälleen brändin suosikkituotteita. Kalenterit valmistetaan ja pakataan Ruotsissa. 

maria åkerberg luonnonkosmetiikka joulukalenteri

  • Beauty Favourites joulukalenteri (73,50€) sisältää Maria Åkerbergin suosituimpia kauneustuotteita iholle, vartalolle ja hiuksille. Sisältää myös meikkituotteita ja yksi tuotteista on täysin uusi. Ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Osta tästä>>

maria åkerberg luonnonkosmetiikka joulukalenteri

  • Makeup Essentials joulukalenteri (91,50€) sisältää meikkituotteita brändin valikoimasta. Sisältää korostusvärejä, luomivärejä, huultenrajauskynän, huulipunia, sekä silmänrajauskynän + kaksi meikkisivellintä. Täydellinen kalenteri ahkeralle meikkaajalle! Osta tästä >>

maria åkerberg luonnonkosmetiikka joulukalenteri

 

LOGONA joulukalenteri 2022

logona luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Logonan neljän luukun joulukalenteriin on pakattu seitsemän brändin luonnonkosmetiikkatuotetta. Mukana tuotteita hiuksille, kasvoille ja vartalolle.

Hinta: 34,99€

Osta Logona kalenteri tästä >>

 

Cowshed joulukalenteri 2022

cowshed joulukalenteri

Cowshed on brittiläinen hyvinvointibrändi, joka valmistaa luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointituotteita koko vartalolle päästä varpaisiin. Superlaadukas Cowshed joulukalenteri sisältää 24 brändin tuotetta hiuksille, vartalolle ja kasvoille + kynttilän ja musliiniliinan. Kalenterin arvo on noin 180€.

Saatavilla brittiläisessä Naturisimo verkkokaupassa, josta on ilmainen toimitus Suomeen yli 112 euron tilauksissa.

Hinta: noin 161€

Osta Cowshed joulukalenteri tästä >>

 

Aurelia London joulukalenteri 2022

aurelia london joulukalenteri luonnonkosmetiikka

Brittiläinen luonnonkosmetiikkamerkki Aurelia London julkaisee ensimmäisen joulukalenterinsa! Kalenteri sisältää 12 täysikokoista suosikkituotetta probioottista luonnonkosmetiikkaa.

Hinta: 215,50€

Osta Aurelia London kalenteri tästä >>

 

TWISTBE JOULUKALENTERI 2022 (LOPPUUNMYYTY)

luonnonkosmetiikka joulukalenteri twistbe
Twistbe joulukalenteri on vuosi vuodelta suositumpi ja myydään loppuun hetkessä

TwistBe joulukalenteri on supersuosion saavuttanut erittäin laadukas luonnonkosmetiikan joulukalenteri. Kalenteri on viime vuosina myyty hetkessä loppuun, joten kannattaa olla vikkelä, mikäli tämän haluaa itselleen jouluksi! 

Vuoden 2022 TwistBe joulukalenteri sisältää 25 luonnonkosmetiikan suosikkituotetta, jotka on käsin pakattu kauniisiin yksittäisiin ja numeroituihin paketteihin. Kalenteri koostuu seuraavista:

  • 14 kpl täysikokoista tuotetta
  • 9 kpl matkakokoista tuotetta
  • 2 kpl näytekokoista tuotetta

Yhteensä joulukalenterissa on siis 25 eri tuotetta. Kalenterissa on otettu huomioon kokonaisvaltainen kauneudenhoito ja se sisältääkin tuotteita iholle, hiuksille ja vartalolle. Tuotteet ovat vegaanisia lukuunottamatta kahta matkakokoista tuotetta. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja hiustuote sopii curly girl -metodia noudattavalle.

TwistBe luonnonkosmetiikkajoulukalenteri on selkeästi tarkkaan mietitty kokonaisuus. Hintansa puolesta se on toisaalta yksi kalleimmista (341,80€). Yhdelle tuotteelle tulee siis hintaa 14,24€, joka on melko edullista luonnonkosmetiikkaa.

Nopeimmat saavat joulukalenterin alennuksella! Alekoodilla PARASJOULU saat kalenterin todella edulliseen hintaan 199€! Osta tästä.

Joulukalenterin tuotteet ovat yksi toisensa jälkeen taattua laatua. Lisäksi kaikki tuotteet ovat sellaisia, joita ei ole nähty aikaisempien vuosien kalentereissa.

TwistBe luonnonkosmetiikan joulukalenteri takaa sen, ettei uusia tuotteita tarvitse ostaa pitkään aikaan. 24 eri tuotetta kestävät ainakin puolisen vuotta, joten hius- ja ihonhoitotuotevarastot on hyvällä mallilla uutta vuotta aloittaessa. TwistBe luonnonkosmetiikan joulukalenteri on ehdottomasti hintansa arvoinen! Voit hankkia kalenterin TwistBe verkkokaupasta.

Hinta: 341,80€ (alennuskoodilla 199€)

Osta TwistBe joulukalenteri tästä>>

 

 

Muuta luettavaa

Suomalainen luonnonkosmetiikka – Brändit listattuna

Suomalainen luonnonkosmetiikka – Brändit listattuna

Suomalainen luonnonkosmetiikka valmistetaan maailman puhtaimmista raaka-aineista. Kotimaisen luonnonkosmetiikan kysyntä ja tarjonta on kasvanut viime vuosina…

Lue lisää

Luonnonkosmetiikan sertifikaatit ja sertifiointi

Luonnonkosmetiikan sertifikaatit ja sertifiointi

Luonnonkosmetiikan tunnistaa parhaiten luonnonkosmetiikan sertifikaateista. Sertifioija eli tuotteen valmistajista riippumaton taho tarkastaa tuotteet raaka-aineiden ja valmistusmenetelmien osalta.

Lue lisää

Ruusunmarjaöljy: Kokemuksia parhaista tuotteista

Ruusunmarjaöljy: Kokemuksia parhaista tuotteista

Ruusunmarjaöljy on yksi luonnonkosmetiikan tähtiraaka-aineista, eikä syyttä. Ruusunmarjaöljyllä on lukemattomia ihoa hoitavia vaikutuksia ja se…

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.