LUONNONKOSMETIIKAN JOULUKALENTERIT 2020

Luonnonkosmetiikan joulukalenterien suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja tarjontaa on joka lähtöön. Onneksi valinnanvaraa on jokaiselle kukkarolle. Testasimme parhaat luonnonkosmetiikkajoulukalenterit ja arvioimme, mitkä ovat hintansa arvoisia!

TWISTBE JOULUKALENTERI

luonnonkosmetiikka joulukalenteri twistbe

TwistBe joulukalenteri on supersuosion saavuttanut erittäin laadukas luonnonkosmetiikan joulukalenteri.  Joulukalenteri sisältää 24 luonnonkosmetiikan suosikkituotetta, jotka on käsin pakattu kauniisiin yksittäisiin ja numeroituihin paketteihin. Kalenteri koostuu seuraavista:

12 kpl täysikokoista tuotetta

12 kpl matkakokoista tuotetta

6 kpl näytekokoista tuotetta

Yhteensä joulukalenterissa on siis 30 eri tuotetta. Kalenterissa on otettu huomioon kokonaisvaltainen kauneudenhoito ja se sisältääkin tuotteita iholle, hiuksille ja vartalolle. Lisäksi joulukalenterissa on kaksi meikkituotetta ja kaksi ravintolisätuotetta. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, lukuunottamatta kolmea (3) täysikokoista tuotetta ja yhtä (1) näytekokoista tuotetta.

TwistBe luonnonkosmetiikkajoulukalenteri on selkeästi tarkkaan mietitty kokonaisuus. Hintansa puolesta se on toisaalta yksi kalleimmista (324,90€). Yhdelle tuotteelle tulee siis hintaa 10,83€, joka on melko edullista luonnonkosmetiikkaa.

Kallis hinta näkyy kalenterin laadussa. Tuotteet ovat yksi toisensa jälkeen taattua laatua. Lisäksi kaikki tuotteet ovat sellaisia, joita ei ole nähty aikaisempien vuosien kalentereissa.

TwistBe luonnonkosmetiikan joulukalenteri takaa sen, ettei uusia tuotteita tarvitse ostaa pitkään aikaan. 30 eri tuotetta kestävät ainakin puolisen vuotta, joten hius- ja ihonhoitotuotevarastot on hyvällä mallilla uutta vuotta aloittaessa. TwistBe luonnonkosmetiikan joulukalenteri on ehdottomasti hintansa arvoinen! Voit hankkia kalenterin TwistBe verkkokaupasta.

INIKA ORGANIC MEIKKIKALENTERI

inika meikkikalenteri

INIKA Organic on luonnollinen mineraalimeikkisarja, jonka kaikki tuotteet ovat sertifioitua orgaanista ja puhdasta mineraalikosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat  100% vegaanisia. INIKA Organic meikkikalenteri sisältää 12 laadukasta meikkituotetta koko kasvoille. Joukossa ei ole meikkipohjatuotetta.

Jos haluat 100% luonnonkosmetiikkaa sisältävän meikkikalenterin, INIKA on paras vaihtoehto. Kalenteri sopii myös aloittelijoille, jotka haluavat tutustua mineraalimeikkien maailmaan.

Kalenterin voi ostaa itselleen tai lahjaksi TwistBe luonnonkosmetiikan verkkokaupasta hintaan 129€. Yhdelle tuotteelle tulee hintaa vain 10,75€, joten kyseessä on varsin edullista luonnonkosmetiikkaa. Kalenterin arvo on 225€.

1 x Loose Mineral Eye Shadow in Pink Fetish
1 x Curvy Lash Vegan Mascara in Black
1 x Certified Organic Lipstick Crayon in Rose Petal
1 x Certified Organic Vegan Lipstick in Pink Poppy
1 x Certified Organic Light Reflect Cream
1 x Loose Mineral Blush in Blooming Nude
1 x Certified Organic Eye Pencil in Black Caviar
1 x Certified Organic Liquid Eyeliner
1 x Certified Organic Pure Primer 10ml
1 x Loose Mineral Mattifying Powder 0.7gm
1 x Baked Mineral Illuminisor Dewdrop 2.5g
1 x Certified Organic Lip & Cheek Cream

MARIA ÅKERBERG JOULUKALENTERI

luonnonkosmetiikka joulukalenteri maria åkerberg

Maria Åkerberg joulukalenteri sisältää 24 luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotetta.  Ruotsalainen Maria Åkerberg saattaa olla suomalaisille hieman tuntematon luonnonkosmetiikan brändi. Merkki on tunnettu laadukkaista, Ruotsissa valmistettavista tuotteistaan. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia kasviöljyjä. Sarjan konsepti perustuu aromaterapiaan ja fytoterapiaan, eli kasvien voimaan. Kaikki tuotteiden värit ja tuoksut on uutettu eteerisistä öljyistä ja kasviuutteista. Kaikki Maria Åkerbergin tuotteet ja pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä. Joulukalenteri sisältää seuraavia tuotteita:

 • 5 täysikokoista tuotetta (2kpl meikkejä)
 • 19 matkakokoista tuotetta
 •  

Maria Åkerberg joulukalenteri on huomattavasti edullisempi kuin TwistBe:n verrokki. Luonnonkosmetiikan joulukalenteri sisältää viisi täysikokoista tuotetta ja 19 matkakokoista tuotetta. Näytepakkauksia joulukalenteri ei sisällä lainkaan. Tästä joulukalenterista on siis helppo löytää omat suosikkinsa! Tuotteet ovat laadukkaita ja LUONNO:n tiimi löysi omat luottotuotteensa nopeasti. Testauksen perusteella Maria Åkerberg joulukalenteri on hintansa arvoinen ja kannattava ostos kaikille luonnonkosmetiikan ystäville.

Joulukalenterin arvo on 170 euroa, mutta sen saa hankittua itselleen tai lahjaksi 95 eurolla. Joulukalenteria myy muun muassa SkinCity.

WELEDA NATURE'S COLLECTION JOULUKALENTERI

weleda joulukalenteri luonnonkosmetiikka

Suosittu Weleda Nature’s Collection joulukalenteri sisältää edullista, mutta laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Hämmästyttävän kaunis pakkaus ilahduttaa koko joulukuun mitä ihanimmilla luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteilla. Joulukalenteri sisältää:

3 täysikokoista tuotetta

21 matkakokoista tuotetta

Luukuista paljastuu luonnonkosmetiikan tuotteita kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon päästä varpaisiin. Emme paljasta tässä kaikkia tuotteita, jotta jännitystä riittäisi myös joulukuulle. Voimme kuitenkin taata, ettet tule pettymään joulukalenterin tuotekattaukseen. Yllätyksenä muun muassa yksi Weledan kulttituotteista! Erikoisuutena joulukalenterissa on myös täysikokoinen Limited Edition tuote, joka on valmistettu vain tätä joulukalenteria varten.

Kalenterin suosiosta kertoo se, että se on loppuunmyyty jo lähes kaikkialta. Nopeat ehtivät kuitenkin ostaa kalenterin vielä edullisesti Saksan Amazonista hintaan 84,95€.

BARE MINERALS JOULUKALENTERI

bare minerals mineraalimeikki joulukalenteri luonnonkosmetiikka

BareMinerals joulukalenteri sisältää 24 kokeilukokoista mineraalimeikki- ja ihonhoitotuotetta. BareMinerals on tunnettu laadukkaista luonnonkosmetiikan mineraalimeikeistään ja ihonhoitotuotteistaan. Mineraalimeikkien joulukalenteri on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan mineraalimeikkien ja luonnonkosmetiikan maailmaan edulliseen hintaan. Joulukalenterin avulla voit löytää omat suosikkituotteesi ja testata sopiiko mineraalimeikki ihollesi.

BareMineralsin kaikki tuotteet eivät kuitenkaan ole 100% luonnonkosmetiikkaa, vaikka suurin osa onkin. Muun muassa joulukalenterin sisältämä ihonhoitoseerumi ei ole luonnonkosmetiikkaa. Jos siis haluat täysin luonnonkosmetiikan joulukalenterin, kannattaa jättää BareMineralsin kalenteri ostamatta.

Kokeneille mineraalimeikkien käyttäjille joulukalenteri tarjoaa laajan kattauksen eri meikkituotteita. BareMineralsin tuotteet eivät ole edullisimmasta päästä, joten joulukalenterin hinta on varsin edullinen.

Joulukalenterin saa edullisimmin hankittua NordicFeel verkkokaupasta hintaan 88,76€ (tällä hetkellä 30% alennuksessa, oikea hinta 77,66€).

JOIK ORGANIC JOULUKALENTERI

luonnonkosmetiikka joulukalenteri joik

JOIK Organic on virolainen luonnnonkosmetiikkasarja. JOIK edustaa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jolle tärkeintä on raaka-aineiden korkea laatu, hurmaavat tuoksut, minimalistinen ulkonäkö sekä kauniit pakkaukset.

JOIK Organic joulukalenterin pelkistetty ulkonäkö kätkee sisälleen 12 luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotetta. Tuotteet ovat täysikokoisia JOIK:n suosikkituotteita, joten kalenterin antimilla pärjää pitkälle kevääseen.

JOIK joulukalenterin saa nyt superedullisesti Ruohonjuuresta hintaan 40,03€. Tämä luonnonkosmetiikkajoulukalenteri on varsin kannattava ostos!

– Micellar Cleansing water COS ORG, 30 ml

– Exfoliating facial Scrub COS ORG, 15 ml

– Two Phase Eye Makeup Remover COS ORG, 30 ml

– Silky facial oil serum COS ORG, 15 ml

– Matcha & Green Clay Detox Facial Mask COS ORG, 15 ml

– Super moisturising lipstick 10 gr

– lluminating & Brightening AHA Facial Toner COS NAT, 30 ml

– Rejuvenating Day Cream COS ORG, 15 ml glass bottle

– Intense Moisture & Repair Balm for hands & feet COS ORG, 50 ml PET jar

– Citrus & Bergamot Sea Salt Scrub COS ORG, 75 gr PET jar

– Sweet Orange & Mint Body Butter COS ORG, 50 ml PET jar

– Bronze & Shimmer Dry Body Oil COS ORG, 30 ml PET bottle

WELEDA DIY LUONNONKOSMETIIKAN KALENTERI

weleda diy luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Weleda Do It Yourself luonnonkosmetiikkajoulukalenterilla kokoat yksilöllisen ja persoonallisen joulukalenterin. Pakkaus sisältää 24 Weledan luonnonkosmetiikkatuotetta, jotka voi kääriä kalenterin mukana tuleviin jouluisiin paperipusseihin. Pienet lahjapakkaukset voi koristella kalenterin mukana tulevilla numerotarroilla. Joulukalenteri sisältää:

 • 2 täysikokoista tuotetta
 • 21 matkakokoista vartalo- ja kasvojenhoitotuotetta
 • Meikkipussi (arvo 16€)
 • Jouluaiheisia lahjapusseja ja tarroja
 •  

Paketoi kalenterin tuotteet persoonallisesti ja ilahduta ystävääsi henkilökohtaisella luonnonkosmetiikkajoulukalenterilla!

Joulukalenteri on edullisimmasta päästä ja yhden tuotteen hinnaksi tulee vain 2,58€. Kalenteria myydään Ecco Verdessä hintaan 61,99€.

 • Forest Harmony Shower – Limited Edition (1 x 200 ml)
 • Everon® Lip Care (1 x 4.8g)
 • Arnica sports shower gel (1 x 20 ml)
 • Citrus refreshing shower (1 x 20 ml)
 • Pomegranate beauty shower (1 x 20 ml)
 • Sea buckthorn vitalising shower (1 x 20 ml)
 • Wildrose pampering shower (1 x 20 ml)
 • MEN Active Shower Gel (1 x 20 ml)
 • Pomegranate Regenerating Care Lotion (1 x 20 ml)
 • Citrus Refreshing Moisturizing Lotion (1 x 20 ml)
 • Sea Buckthorn Rich Care Lotion (1 x 20 ml)
 • Wild Rose Pampering Lotion (1 x 20 ml)
 • Arnica massage oil (1 x 10 ml)
 • Pomegranate Regeneration Oil (1 x 10 ml)
 • Sea Buckthorn Vitalising Care Oil (1 x 10 ml)
 • Lavender Relaxation Oil (1 x 10 ml)
 • Sea Buckthorn Hand Cream (1 x 10 ml)
 • Pomegranate Regeneration Hand Cream (1 x 10 ml)
 • Skin Food (1 x 10 ml)
 • 2in1 Refreshing Cleansing (1 x 10 ml)
 • Pomegranate Firming Serum (1 x 7 ml)
 • Pomegranate Firming Day Cream (1 x 7 ml)
 • Almond Soothing Face Cream (1 x 7 ml)
 • Cosmetic bag made of organic cotton

DR. HAUSCHKA JOULUKALENTERI

dr hauschka luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Dr. Hauschka joulukalenteri on ehdottomasti yksi laadukkaimmista luonnonkosmetiikkajoulukalentereista. Jouluinen kalenteri kätkee sisälleen 24 matkakokoista Dr. Hauschka kasvojen- ja vartalonhoitotuotetta.

Tuotekattaus sisältää Dr. Hauschka laadukkaita suosikkeja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Kalenteri on saatavilla edullisesti Saksan Amazonista, jossa sillä on hintaa vain 64,89€

Puhdistusemulsio 10ml

Koivu-Arnikki vartaloöljy 10ml

Melissa päivävoide 5ml

Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide 10ml

Ruusu vartaloöljy 10ml

Käsivoide 10ml

Kasvohöyrykylpy 10ml

Kiinteyttävä naamio 5ml

Ruusuvoide 5ml

Suo-laventeli vartaloöljy 10ml

Uudistava kaula- ja dekolteevoide 5ml

Oratuomi vartaloöljy 10ml

Rauhoittava naamio 5ml

Puhdistusvoide 10ml

Suo-laventeli kylpyöljy 10ml

Jalkavoide 10ml

Kevyt ruusuvoide 5ml

Kasvovesi 10ml

Kirkastava naamio 10ml

Ruusu vartalovoide 10ml

Kvittenvoide 5ml

Kosteuttava naamio 5ml

Uudistava päivävoide 5ml

Yöseerumi 12,5ml

ALVERDE LUONNONKOSMETIIKAN JOULUKALENTERI

alverde luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Alverde on saksalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka on tunnettu erityisesti edullisista ja laadukkaista tuotteistaan. Alverdelta saa tuotteita koko vartalolle, aina meikeistä ja hiustuotteista kasvojen- ja vartalonhoitotuotteisiin.

Alverden luonnonkosmetiikkajoulukalenteri sisältää 24 luonnonkosmetiikkatuotetta koko vartalon tarpeisiin. Laatuunsa nähden kalenteri on superedullinen ja ehdottomasti kannattava ostos. Kaunis pakkaus takaa iloa koko pimeään joulukuuhun!

Kalenterin arvo on 90€, mutta sen hinta on Saksan Amazonissa vain 51,78€. Kalenterin lisäksi tilauksessa tulee mukana myös yllätyslahja. Saksan Amazonilla on nopea toimitus Suomeen!

Flower oil soap Lime scent 13.5 g
Hydro Moisturizing mask
Hydro-Essence 2x 1 ml
Pflebedusche Organic mint Organic bergamot 50 ml
Magnet with soft-touch surface 

Day cream organic wild rose 10 ml
Night Cream Organic Wild Rose 10 ml 

Sensitive Elixir 2 x 1 ml
Lip Care Organic Calendula 4.8 g
Intensive Hand Cream Organic Pomegranate Bio-Shea Butter 30 ml

Be it you are there Card 1 piece
Softcreme Bio-Aloe Vera Organic Jojoba 50 ml
Balance Concentrate 2 x 1 ml
Aqua Hydro Washgel 20 ml
Nutri-Care 5in1 BB-Hairdressing Organic Almond Bio-Argan 20 ml
Small Bath Tangerine & Vanilla 25 ml
Holz bookmark 1 piece
Stracting Cure 2 x 1 ml
5in1 Foot Cream Organic Lime Bio-Echinacea 20 ml
Face Oil Organic Wild Rose 6.5 ml 

Lip Contour Stick 11 Invisble or Lip Contour Pen 16 Pretty mauve per 0.5 g
Nutri- Care Shampoo Organic Almond Organic Argan 50 ml
Nutri-Care Flushing Organic Almond Organic Argan 50 ml
Matt Lipstick 40 Rose Delight 3.17 g

 

Yllätyslahja:

+ 10 ml Chopard Madness Eau de Parfum Samples for the lady

+ 10 ml GANT Classic Eau de Cologne for men included

+ Filabe Basic Moisturizing Face Wipes 7-pack worth 9,95 €

PAJOMA WELLNESS JOULUKALENTERI

Pajoma luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Pajoma on saksalainen brändi, jonka tuotteisiin kuuluvat muun muassa luonnonkosmetiikan raakaöljyt, eteeriset öljyt ja superfood.  Tämä joulukalenteri eroaa muista luonnonkosmetiikan joulukalentereista siinä, että se sisältää lähinnä luonnonkosmetiikan monikäyttöisiä raaka-aineita ja muita hyvinvointituotteita. Kalenterissa on 24 huolellisesti valittua vartalon ja mielen hyvinvointiin tarkoitettua tuotetta, joilla voit hemmotella itseäsi koko joulukuun.

Pajoma hyvinvointikalenteri on pakattu hämmästyttävän kauniiseen pakettiin ja se on todella edullinen. Sen saa Saksan Amazonista hintaan 29,99€.

Risiiniöljy 10ml

Arganöljy 10ml

Jojobaöljy 10ml

Sheavoi 30ml

Kaakaovoi 30ml

Kookosöljy 30ml

Laventelisuihke

Manteliöljy 30ml

Glyseriini 30ml

Hamppuöljy 30ml

Omenaviinietikka 30ml

Neitsytöliiviöljy 30ml

Vanilja eteerinen öljy 10ml

Appelsiini eteerinen öljy 10ml

Eukalyptus eteerinen öljy 10ml

Spirulina 30g

Isokiteinen kristallisuola (ruususuola) 50g

Pienikiteinen kristallisuola (ruususuola) 50g

Huonetuoksu + pullo + tikut

Teetä

2kpl tuoksukynttilöitä

Pieni buddhapatsas

 

 

 

ECCO VERDE BODY & WELLNESS LUONNONKOSMETIIKAN KALENTERI

ecco verde body & wellness luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Ecco Verde on koonnut omat luonnonkosmetiikkajoulukalenterit Ecco Verden valikoimasta. Kalenteri on huolella suunniteltu ja tuotteet ovat verkkokaupan suosikkeja. Body & Wellness joulukalenteri sisältää 24 ihanaa lahjaa vartalolle ja hyvinvointiin. Kalenterissa on sekä täysikokoisia, että matkakokoisia tuotteita.

Joulukalenteri on saatavilla tavallisilla tai täysin vegaanisilla tuotteilla! Kalenterin arvo on 120€. Ecco Verden verkkokaupassa sitä myydään hintaan 61,99€.

ECCO VERDE FACE & HAIR LUONNONKOSMETIIKAN JOULUKALENTERI

ecco verde face & hair luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Ecco Verden toinen luonnonkosmetiikkajoulukalenteri Face & Hair sisältää nimensä mukaisesti luonnonkosmetiikan tuotteita kasvoille ja hiuksille. Kalenterin 24 tuotetta ovat täysikokoisia sekä matkakokoisia. Jokainen tuote on huolella valittu, ja testauksen perusteella joukosta löytyy helmiäkin!

Joulukalenterin avulla löytyy taatusti uusia tuotetuttavuuksia. Saatavilla tavallisena ja täysin vegaanisena versiona. Voit ostaa kalenterin Ecco Verdestä hintaan 72,99€.

5 1 vote
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Lisää luonnonkosmetiikasta

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin