fbpx

Luonnonkosmetiikan Joulukalenterit 2022

 

Luonnonkosmetiikan joulukalentereiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja tarjontaa on joka lähtöön. Onneksi valinnanvaraa on jokaiselle kukkarolle. Etsimme parhaat luonnonkosmetiikkajoulukalenterit ja arvioimme, mitkä ovat hintansa arvoisia!

Huom! Päivitämme sivua sitä mukaa kun joulukalentereita tulee myyntiin.

Päivitetty 19.11.2022

 

Naturelle joulukalenteri 2022 (loppuunmyyty)

naturelle luonnonkosmetiikka joulukalenteri

 

TÄMÄ ON LUONNON SUOSIKKIKALENTERI VUODELLE 2022!

Naturellen supersuosittu joulukalenteri tulee tänäkin vuonna – entistä parempana! Naturelle on suomalainen luonnonkosmetiikkaverkkokauppa, jonka valikoimissa on ihania laadukkaita merkkejä, joita ei ihan joka kaupasta Suomesta saakaan. Luonnonkosmetiikan ystäviä hemmotellaan tänä jouluna mitä ihanimmilla luksusbrändeillä, kuten Tata Harper, Mahalo, Juice Beauty ja Ere Perez.

Kalenteri sisältää yhteensä 25 luonnonkosmetiikkatuotetta. Mukana meikkejä, ihonhoitotuotteita, vartalotuotteita, yllätyksiä, kulttituotteita ja huippu-uutuuksia! Kalenterissa on ennätysmäärä täysikokoisia tuotteita. Tämän linkin takaa näet listan kalenterin sisällöstä.

Kalenteria myydään vain 100 kappaletta, joten nopeus on valttia jos meinaa tämän saada joulukuuta ilahduttamaan. Kalenterin arvo on 500€, mutta nyt sen saa edulliseen hintaan 149€. Kalenteria myydään erittäin rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea, mikäli tämän meinaa itselleen saada.

Osta Naturelle joulukalenteri tästä>>

 

NUI Cosmetics joulukalenteri

nui luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Nui Cosmetics julkaisee ensimmäisen oman luonnonkosmetiikan joulukalenterinsa! Kalenterissa on 24 luukkua, jotka kätkevät sisälleen laadukkaita NUIn ihanuuksia. Sisältää hius- ja ihonhoitotuotteita sekä meikkejä ja välineitä. Mukana seuraavia:

 • 13 täysikokoista tuotetta
 • 2 matkakokoista tuotetta
 • 1 deluxe näytetuotetta
 • 8 joulukalenteria varten tehtyjä limited edition kauneudenhoitovälineitä

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Kalenteri on täysin vegaaninen ja gluteeniton. Kalenterin arvo on noin 500€, mutta nyt sen saa superedulliseen hintaan 169€. Lykosta kalenteri on ehtinyt jo loppumaan, mutta sitä saa vielä Saksan Amazonista, josta on nopea toimitus Suomeen.

Osta NUI joulukalenteri tästä >>

BareMinerals joulukalenteri

bareminerals joulukalenteri

BareMineralsin odotettu mineraalimeikkikalenteri on vihdoin täällä! Tämän vuoden joulukalenterissa on 12 luukkua, joista löytyy sekä täysi- ja matkakokoisia tuotteita. Sisältää ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. Mukana muun muassa ihon puhdistusaine, silmänympärysvoide, huulipuna ja luomiväri. 

Osta bareMinerals kalenteri tästä >>

 

Dr. Hauschka luonnonkosmetiikka joulukalenteri 2022

dr hauschka luonnonkosmetiikka joulukalenteri 2022

Dr. Hauschka on julkistanut vuoden 2022 joulukalenterinsa! Tällä kertaa tuotteet on pakattu jouluisen vihreän sävyihin. Kalenteri sisältää 24 kappaletta Dr. Hauschkan tuotteita kasvoille ja vartalolle (23 matkakokoa ja täysikokoinen yllätys jouluaattona). Tämän linkin takaa näet kalenterin koko sisällön.

Kalenterin arvo on yli 145€.

Joulukalenteri on nyt saatavilla brittiläisessä Naturisimo verkkokaupassa, josta on ilmainen toimitus Suomeen yli 112 euron tilauksissa. Naturisimo hoitaa myös tullikulut jos tilauksen arvo on alle 150 euroa. Tämä on siis turvallinen ja loistava verkkokauppa tilata laadukasta luonnonkosmetiikkaa!

Hinta: noin 101€

Osta Dr. Hauschka joulukalenteri tästä >>

 

Joik luonnonkosmetiikka joulukalenteri 2022

joik luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Joik julkaisee jälleen joulukalenterinsa! Joik Organic on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka ammentaa pohjoisesta luonnosta. Joulukalenterissa on tuotteita sekä JOIK Organic, JOIK Home & Spa että JOIK Organic Beauty -tuotelinjoista. Joulukalenteri sisältää 24 kappaletta Joik suosikkituotteita ja houkuttelevia uutuuksia!

Hinta: 149€

Osta Joik joulukalenteri tästä >>

 

 

Weleda luonnonkosmetiikan joulukalenteri 2022

weleda luonnonkosmetiikka joulukalenteri 2022

Weleda adventtikalenteri sisältää tänä vuonna neljä täysikokoista tuotetta ilahduttamaan joulukuun päiviä. Sisältää seuraavat tuotteet: Aroma Shower Energy Suihkusaippua, Skin Food Vartalovoi, Pomegranate Käsivoide ja Everon huulirasva. 

Hinta: 27,95€

Osta Weleda joulukalenteri tästä >>

 

Alverde luonnonkosmetiikan joulukalenteri 2022

alverde luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Saksalaisen luonnonkosmetiikkabrändi Alverden vuoden 2022 joulukalenteri on tänäkin vuonna edullisimmasta päästä. Saksassa Alverde on tunnettu erityisesti edullisista ja laadukkaista tuotteistaan.

Alverden luonnonkosmetiikkajoulukalenteri sisältää 24 luonnonkosmetiikkatuotetta koko vartalon tarpeisiin. Lisäksi kalenterissa on kaksi ekstrayllätystä! Pirteän kaunis jouluinen pakkaus yllättää päivittäin koko joulukuun ihanilla luonnokosmetiikkatuotteilla. Tämä kalenteri kannattaa ottaa harkintaan, mikäli et ole aiemmin kokeillut Alverden tuotteita. Alverdeen voit tutustua lisää tästä.

Kalenterin arvo on 90€, mutta sen hinta on Saksan Amazonissa vain 39,99. Saksan Amazonilla on nopea toimitus Suomeen!

Tilaa Alverde joulukalenteri 2022 tästä>>

Vuoden 2021 Alverde joulukalenteri on vielä saatavilla! Osta viime vuoden kalenteri tästä>>

 

Maria Åkerberg joulukalenteri 2022

Ruotsalainen luonnonkosmetiikkamerkki Maria Åkerberg julkaisee tänä vuonna jopa kolme adventtikalenteria! Jokaisessa kalenterissa on viisi luukkua, jotka kätkevät sisälleen brändin suosikkituotteita. Kalenterit valmistetaan ja pakataan Ruotsissa. 

maria åkerberg luonnonkosmetiikka joulukalenteri

 • Beauty Favourites joulukalenteri (73,50€) sisältää Maria Åkerbergin suosituimpia kauneustuotteita iholle, vartalolle ja hiuksille. Sisältää myös meikkituotteita ja yksi tuotteista on täysin uusi. Ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Osta tästä>>

maria åkerberg luonnonkosmetiikka joulukalenteri

 • Makeup Essentials joulukalenteri (91,50€) sisältää meikkituotteita brändin valikoimasta. Sisältää korostusvärejä, luomivärejä, huultenrajauskynän, huulipunia, sekä silmänrajauskynän + kaksi meikkisivellintä. Täydellinen kalenteri ahkeralle meikkaajalle! Osta tästä >>

maria åkerberg luonnonkosmetiikka joulukalenteri

 

LOGONA joulukalenteri 2022

logona luonnonkosmetiikkajoulukalenteri

Logonan neljän luukun joulukalenteriin on pakattu seitsemän brändin luonnonkosmetiikkatuotetta. Mukana tuotteita hiuksille, kasvoille ja vartalolle.

Hinta: 34,99€

Osta Logona kalenteri tästä >>

 

Cowshed joulukalenteri 2022

cowshed joulukalenteri

Cowshed on brittiläinen hyvinvointibrändi, joka valmistaa luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointituotteita koko vartalolle päästä varpaisiin. Superlaadukas Cowshed joulukalenteri sisältää 24 brändin tuotetta hiuksille, vartalolle ja kasvoille + kynttilän ja musliiniliinan. Kalenterin arvo on noin 180€.

Saatavilla brittiläisessä Naturisimo verkkokaupassa, josta on ilmainen toimitus Suomeen yli 112 euron tilauksissa.

Hinta: noin 161€

Osta Cowshed joulukalenteri tästä >>

 

Aurelia London joulukalenteri 2022

aurelia london joulukalenteri luonnonkosmetiikka

Brittiläinen luonnonkosmetiikkamerkki Aurelia London julkaisee ensimmäisen joulukalenterinsa! Kalenteri sisältää 12 täysikokoista suosikkituotetta probioottista luonnonkosmetiikkaa.

Hinta: 215,50€

Osta Aurelia London kalenteri tästä >>

 

TWISTBE JOULUKALENTERI 2022 (LOPPUUNMYYTY)

luonnonkosmetiikka joulukalenteri twistbe
Twistbe joulukalenteri on vuosi vuodelta suositumpi ja myydään loppuun hetkessä

TwistBe joulukalenteri on supersuosion saavuttanut erittäin laadukas luonnonkosmetiikan joulukalenteri. Kalenteri on viime vuosina myyty hetkessä loppuun, joten kannattaa olla vikkelä, mikäli tämän haluaa itselleen jouluksi! 

Vuoden 2022 TwistBe joulukalenteri sisältää 25 luonnonkosmetiikan suosikkituotetta, jotka on käsin pakattu kauniisiin yksittäisiin ja numeroituihin paketteihin. Kalenteri koostuu seuraavista:

 • 14 kpl täysikokoista tuotetta
 • 9 kpl matkakokoista tuotetta
 • 2 kpl näytekokoista tuotetta

Yhteensä joulukalenterissa on siis 25 eri tuotetta. Kalenterissa on otettu huomioon kokonaisvaltainen kauneudenhoito ja se sisältääkin tuotteita iholle, hiuksille ja vartalolle. Tuotteet ovat vegaanisia lukuunottamatta kahta matkakokoista tuotetta. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja hiustuote sopii curly girl -metodia noudattavalle.

TwistBe luonnonkosmetiikkajoulukalenteri on selkeästi tarkkaan mietitty kokonaisuus. Hintansa puolesta se on toisaalta yksi kalleimmista (341,80€). Yhdelle tuotteelle tulee siis hintaa 14,24€, joka on melko edullista luonnonkosmetiikkaa.

Nopeimmat saavat joulukalenterin alennuksella! Alekoodilla PARASJOULU saat kalenterin todella edulliseen hintaan 199€! Osta tästä.

Joulukalenterin tuotteet ovat yksi toisensa jälkeen taattua laatua. Lisäksi kaikki tuotteet ovat sellaisia, joita ei ole nähty aikaisempien vuosien kalentereissa.

TwistBe luonnonkosmetiikan joulukalenteri takaa sen, ettei uusia tuotteita tarvitse ostaa pitkään aikaan. 24 eri tuotetta kestävät ainakin puolisen vuotta, joten hius- ja ihonhoitotuotevarastot on hyvällä mallilla uutta vuotta aloittaessa. TwistBe luonnonkosmetiikan joulukalenteri on ehdottomasti hintansa arvoinen! Voit hankkia kalenterin TwistBe verkkokaupasta.

Hinta: 341,80€ (alennuskoodilla 199€)

Osta TwistBe joulukalenteri tästä>>

 

Vuoden 2021 joulukalenterit

Alta löydät viime vuoden luonnonkosmetiikkajoulukalenterit. Joitakin näistä on vielä saatavilla ja voit arvuutella tuleeko näiltä brändeiltä vielä tänä vuonna uutta kalenteria. 

Whamisa luonnonkosmetiikan joulukalenteri 2021

whamisa luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Vuoden uututena Whamisa julkaisee ensimmäisen joulukalenterinsa! Nyt on mahdollisuus saada joulun iloksi laadukasta korealaista luonnonkosmetiikkaa. Whamisan joulukalenteri sisältää 26 Whamisan minikokoista kasvojen-, vartalon- ja hiustenhoidon tuotetta.

Tyylikkäässä ja ylellisessä pakkauksessa on luonnos korean Gyeongbokgungin palatsista ja erityinen ulkopakkaus on valmistettu kankaasta, jota käytetään perinteisen korealaisen Hanbokin valmistamiseen.

Hinta: 159€

Osta Hyvinvoinnin tavaratalosta >>

Osta Joliesta >>

 

 

EVOLVE ORGANIC BEAUTY JOULUKALENTERI 2021

Evolve organic beauty advent calendar joulukalenteri

Evolvelta on julkaistu jouluksi aivan ihana luonnonkosmetiikkajoulukalenteri! Kalenteri sisältää 12 laadukasta ihonhoitotuotetta kasvoille ja vartalolle. Evolve valmistaa tuotteet käsin Isossa-Britanniassa, ja tuotteet ovat täysin vegaanisia. Brändin tuotteet ovat olleet todella suosittuja, juurikin niiden laadukkuuden ansiosta. Lue esimerkiksi meidän tuotearvostelu Evolve Hyaluronihapposeerumista.

Evolven luonnonkosmetiikkakalenteri tuo joulun odotukseen taatusti luksusta!

Hinta: 110€

Osta Evolve joulukalenteri tästä >>

 

INIKA CERTIFIED ORGANIC 12 DAYS OF BEAUTY LUONNONKOSMETIIKAN MEIKKIKALENTERI 2021

inika joulukalenteri luonnonkosmetiikka

INIKA Organic on luonnollinen mineraalimeikkisarja, jonka kaikki tuotteet ovat sertifioitua orgaanista ja puhdasta mineraalikosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat  100% vegaanisia. INIKA Organic meikkikalenteri sisältää 12 laadukasta meikkituotetta koko kasvoille.

Jos haluat 100% luonnonkosmetiikkaa sisältävän meikkikalenterin, INIKA on paras vaihtoehto. Kalenteri sopii myös aloittelijoille, jotka haluavat tutustua mineraalimeikkien maailmaan.

Kalenterin voi ostaa itselleen tai lahjaksi hintaan 140€. Yhdelle tuotteelle tulee hintaa vain 9,58€, joten kyseessä on varsin edullista luonnonkosmetiikkaa.

Hinta: 140€

Kalenteri sisältää seuraavat tuotteet:

 • Certified Organic Eye Pencil in Black Caviar
 • Certified Organic Eye Brow Pencil in Blonde
 • Certificed Organic Lip Crayon
 • Certified Organic Pure Perfection Primer
 • Phyto-Active Botanical Face Oil
 • Phytofuse Renew Resveratrol Serum
 • Phytofuse Renew Avocado Oil Hand Cream
 • Certified Organic Lipstick
 • Mini Loose Mineral Mattifying Powder
 • Certified Organic Light Reflect Cream
 • Loose Mineral Eyeshadow

Osta INIKA meikkikalenteri tästä>>

Muuta luettavaa

Korealainen ihonhoitorutiini luonnonkosmetiikalla

Korealainen ihonhoitorutiini luonnonkosmetiikalla

Korealainen ihonhoito perustuu iho-ongelmien ennaltaehkäisyyn ja ihon syväkosteuttamiseen. Tarkoituksena on saada heleän kuulas ja hyvinvoiva iho, jota ei tarvitse peittää meikillä. Testasimme ihonhoitorutiinin korealaisella luonnonkosmetiikalla.

Lue lisää

Mitä on luonnonkosmetiikka?

Mitä on luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikassa raaka-aineet ovat peräisin luonnosta ja ne ovat mahdollisimman luonnollisia. Luonnonkosmetiikan valmistuksessa otetaan huomioon tuotteen koko elinkaari toimittajista ja raaka-aineista aina pakkauksen hävittämiseen asti.

Lue lisää

Paras C-vitamiiniseerumi eri ihotyypeille

Paras C-vitamiiniseerumi eri ihotyypeille

Testasimme ja arvioimme luonnonkosmetiikan C-vitamiiniseerumit ja valitsimme parhaat eri ihotyypeille. Paras C-vitamiiniseerumi herkälle, epäpuhtaalle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle!

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.