Urtekram Green Matcha Tehohoito

3 / 5
3/5

Vegaaninen

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

ECOCERT

Sisältää allergisoivia ainesosia

urtekram green matcha tehohoito kokemuksia

PLUSSAT

MIINUKSET

Urtekram Green Matcha Tehohoito

3 / 5
3/5

Vegaaninen

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

ECOCERT

Sisältää allergisoivia ainesosia

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Edullinen

Hinta-laatusuhde:

Hyvä

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Urtekram Green Matcha Hair Treatment - Tehohoito

TUOKSU

Urtekramin Green Matcha tehohoito tuoksuu huumaavan hyvältä. Tuoksu on todella raikas ja miellyttävä. Ei kuitenkaan liian voimakas. Tehohoidossa on sama tuoksu kuin saman sarjan Green Matcha shampoossa. Tuoksunsa tehohoito saa matcha-teeuutteesta ja lisätystä hajusteesta. Tehohoito sisältää limoneenia (hajuste), joka saattaa hajusteyliherkillä aiheuttaa ärsytystä tai allergiaoireita. Muita lisättyjä hajusteita tuote ei sisällä, mikä on hyvin harvinaista edullisten tuotteiden kategoriassa.

Tuoksusta tehohoito saa täyden kympin!

KOOSTUMUS

Urtekramin Green Matcha tehohoidon koostumus on yllättäen geelimäinen. En ole koskaan käyttänyt geelimäistä tehohoitoa tai naamiota. Tehohoito on väriltään vaaleanvihreää ja läpinäkyvää. Koostumus on todella paksu, tehohoito pysyy kämmenellä, eikä lähde valumaan sormien välistä.

Kun tehohoito pääsee kosketuksiin veden kanssa, se emulgoituu hoitoainemaiseksi. Myös sen koostumus muuttuu liruksi, jolloin se sotkee varmasti koko kylpyhuoneen. Levittyvyys on myös todella huono. Tuotetta joutuu käyttämään hirveän määrän, että se saa levittymään koko tukkaan. Kerron tästä negatiivisesta käyttökokemuksesta tarkemmin seuraavassa kappaleessa.

KÄYTTÖKOKEMUS

Olen käyttänyt Urtekram Green Matcha tehohoitoa kerran viikossa. Käytin samaan aikaan Green Matcha shampoota kerran kuukaudessa. Yhdessä nämä kaksi tuotetta ovat kyllä hyvä kombo. Pidin todella paljon Green Matcha shampoosta, joten odotin paljon myös Green Matcha tehohoidolta. Kuten aiemmin mainitsin, käyttökokemuksena tehohoito oli kuitenkin iso pettymys. Tuote sotki emulgoituessaan todella paljon ja roiskui ympäriinsä. Sitä oli harvinaisen vaikea levittää pitkiin ja paksuihin hiuksiin. Levittäessä tuntui, ettei sillä voi olla mitään hoitavaa vaikutusta (tässä olin väärässä, lue seuraavassa kappaleessa lisää). Muutaman kerran sekoitin Green Matcha tehohoidon normaaliin hoitoaineeseeni, jotta sitä olisi helpompi levittää. Tämä kikka toimi loistavasti.

Annoin tehohoidon vaikuttaa noin 5-10 minuuttia, jonka jälkeen huuhtelin sen viileällä vedellä pois. Tuote huuhtoutui helposti pois, eikä se jäänyt lähmäämään hiuksia. Hiukset tuntuivat suihkussa jotenkin nahkeilta ja olin aivan varma, että tukkani on pelkkää takkua kuivuttuaan. Onneksi olin tässä kuitenkin täysin väärässä!

Harjaan hiukseni aina märkinä heti kun tulen suihkusta ja yllätyksekseni harja liukui vaivatta hiusten läpi, eikä takuista ollut tietoakaan! Kuivuttuaan hiukset olivat todella kiiltävät ja ilmavat. Ei lainkaan lähmäiset, takkuiset tai tahmeat. Hiukset tuntuivat kerta kaikkiaan ihanilta. Kihartaminenkin onnistui loistavasti ja kiharat olivat aiempaa kiiltävämmät.

VAIKUTUKSET

Käytön jälkeen hiukset ovat kiiltävämmät kuin ennen. Hiukset tuntuvat parempikuntoisilta, mutta se saattaa johtua siitä, että ne ovat kiiltävämmät. Hiuksia pystyy myös hallita helpommin, eikä ne sojota jatkuvasti joka suuntaan. Vaikutksiltaan Urtekram Green Matca tehohoito saa täyden kympin!

SUOSITUKSET

Tehohoito sopinee kaikille hiustyypeille. Erityisen hyvin pörröisille ja paksuille hiuksille. Tuote sopii minun karhealle hiuslaadulleni loistavasti.

Todella huonokuntoiset hiukset saattavat tarvita hoitavampaa naamiota, mutta Green Matcha tehohoito toimii hyvin myös huonokuntoisilla hiuksilla!

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Käyttökokemuksen perusteella en ostaisi Urtekram Green Matcha tehohoitoa uudestaan, mutta vaikutukset ja lopputulos ovat siinä sen verran hyvät, että ostaisin tehohoidon ehdottomasti uudestaan. Edullinen hinta kompensoi loistavasti huonoa käyttökokemusta!

VERTAA HINTOJA JA OSTA

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Pitkät, värjätyt ja paksut hiukset. Karhea ja kuiva hiuslaatu. Haaroittuu helposti.

Testaajan ikä:

30 vuotta

Testausaika:

2 kuukautta

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Syksy

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Herkkä päänahka

Kuivat hiukset

Kiharat hiukset

Lyhyet hiukset

Normaalit hiukset

Ohuet hiukset

Paksut hiukset

Rasvoittuvat hiukset

Värjätyt hiukset

Vaurioituneet hiukset

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

Matchateeuute, mikrolevä, sheavoi, oliiviöljy

Valmistusmaa:

Tanska

Pakkaus:

Tuote on pakattu 150 ml kasviperäiseen muovituubiin, jonka voi lajitella muovijätteessä.Vuoden 2019 aikana Urtekram on vaihtanut muovipakkaukset pulloihin ja tuubeihin, jotka on valmistettu vastuullisesti hankitusta sokeriruokomuovista. Se merkitsee sitä, että yli 85 % Urtekramin valikoimasta valmistetaan sokeriruo’osta vuoden 2019 aikana. Uusia pakkauksia hyödynnettiin ensimmäisenä Green Matcha linjan tuotteissa. Tämä kyseinen tehohoitotuubi on >50 prosenttisesti kasviperäistä muovia.Käytettävyydeltään tuubi saa miinuksia, sillä siitä on hyvin hankala saada kaikki tuote puristettua loppuun. Purkkiin jää loppumisvaiheessa aina melko paljonkin tuotetta. Jouduin leikkaamaan purkin halki, jotta saisin kaiken käytettyä. Lisäksi korkki sotkee todella paljon ja tuotetta roiskuu pitkin poikin. Tässä olisi paljon kehitettävää.

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Coco-Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter, Sucrose Stearate, Camellia Sinensis Leaf, Citrus Aurantifolia Oil, Hydrolyzed Algin, Phenethyl Alcohol, Sucrose, Sucrose Palmitate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Parfum, Aqua, Limonene

Ainesosaluettelo (INCI) suomeksi:

Glyseriini, oliviiöljy, kokokaprylaatti, sheavoi, sakkkaroosistearaatti, vihreän teen lehtiuute (matcha), mikrolevä, fenetyylialkoholi, sakkaroosi, sakkaroosipalmitaatti, tokoferoli (E-vitamiini), beetasitosteroli, skvaleeni, vesi, limoneeni

TUOTTEEN LUPAUKSET

"Tehokas hiusnaamio, joka sisältää sheavoita, vihreää matcha-teetä ja mikrolevää, ravitsee hiuksia ja suojaa niitä ilmansaasteita vastaan."

"Tekee hiuksista silkkisen pehmeät, tarjoaa suojan ilmansaasteilta, palkittiin Saksan Vivaness-messuilla parhaana uutena hiustuotteena 2019. Kaikille hiustyypeille"

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

0 0 votes
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments