Eco By Sonya Face Tan Water – Itseruskettava Kasvovesi

5 / 5
5/5

Vegaaninen

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

OFC Australia

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Eco by sonya face tan water itseruskettava kasvovesi kokemuksia arvostelu

PLUSSAT

MIINUKSET

Eco By Sonya Face Tan Water – Itseruskettava Kasvovesi

5 / 5
5/5

Vegaaninen

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

OFC Australia

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Kallis

Hinta-laatusuhde:

Erinomainen

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Eco By Sonya Face Tan Water

TUOKSU

Kaikki itseruskettavien käyttäjät varmasti tietävät itseruskettavien inhottavan voimakkaan hajun. Tyypillinen itseruskettavan haju tulee niiden sisältämästä DHA:sta. Dihydroksiasetoni on suomeksi väritöntä sokeria, joka reagoidessaan ihon kuolleen solukon kanssa tuo ruskean värin iholle. Tätä hajua ei siis pääse pakoon missään itseruskettavassa tuotteessa. Eco By Sonyan itseruskettavassa kasvovedessä tätä hajuhaittaa ei huomaa juuri ollenkaan. Tuoksu on todella mieto ja raikas! Kasvoille levitettäessä kasvovesi ei tuoksu juuri ollenkaan. Kun aine alkaa iholla muutaman tunnin sisällä vaikuttamaan, alkaa tuo tuttu itseruskettavien haju aavistuksen voimistumaan. Onneksi tuoksu on edelleen todella mieto, joten se ei haittaa yhtään. Tuoksun puolesta siis ihan loistava tuote!

KOOSTUMUS

Eco By Sonya Face Tan Water itseruskettavan kasvoveden koostumus on kuin minkä tahansa kasvoveden. Ainesosalista ei sisällä mitään ylimääräistä tai haitallista. Myöskään lisättyjä hajusteita tuote ei sisällä lainkaan, mikä on superpositiivista! Yleensä itseruskettavissa on se ongelma, että itseruskettavan hajua yritetään peittää muilla vahvoilla hajusteilla. Lopputuloksena on tuoksuhirviö, joka lemuaa kauas. Miedon tuoksunsa Eco By Sonyan itseruskettava kasvovesi saa luultavasti eteerisistä öljyistä, kuten ruusugeraniumöljystä ja appelsiininkuoriöljystä. Muita mainitsemisen arvoisia ainesosia ovat muun muassa retiisinjuuri, joka toimii säilöntäaineena ja supistaa ihohuokosia, sekä aloe vera, joka hoitaa tulehtunutta ihoa ja kosteuttaa. Hyaluronihappo taas on aina loistava kosteuttaja kasvotuotteissa.

Aineosalistasta ei kerta kaikkiaan ole pahaa sanottavaa. Aineosa-analyysin lopputuloksena on se, että kasvovesi ei sisällä komedogeenisiä tai ärsyttäviä ainesosia.

KÄYTTÖKOKEMUS

Olen käyttänyt Eco By Sonyan itseruskettavaa kasvovettä nelisen kuukautta 3-4 kertaa viikossa ja purtilosta on kulunut noin neljäsosa. Tuote on siis todella riittoisaa! Kallis hinta ei kirpaise, kun tietää, että yksi purkki riittää luultavasti yli vuodeksi.

Levitän kasvoveden vanulapulla useimmiten iltaisin, puhtaalle ja kuivalle iholle. Aluksi käytin huonolaatuisia vanulappuja, joiden takia ihoon jäi vanulapputuhnua ja tuotetta oli vaikea levittää tasaisesti. Huonot vanulaput myös imivät tuotetta kohtuuttoman paljon, joten kasvovettä oli vaikea levittää ja tuotetta meni hukkaan. Tuntui kuin iholle ei olisi tullut tuotetta juuri ollenkaan. Onneksi tajusin ostaa parempia vanulappuja, minkä jälkeen kasvovesi pääsi vasta kunnolla oikeuksiinsa. Kasvovettä tarvitsee noin kolmisen tippaa vanulapulle ja se riittää koko kasvojen iholle. Kaulaan ja dekolteelle lisään vielä kaksi tippaa.

Vinkki 1: kannattaa panostaa kunnon vanulappuihin! Meinasin alkuvaiheessa jo lopettaa kasvoveden käytön, sillä levittäminen oli niin vaikeaa ja tuloksia ei juuri tullut. Käytin siis Rainbown vanulappuja aluksi, kunnes ostin Lidlistä Cien-merkkisiä. Cien toimii kuin unelma.

Vinkki 2: Kasvovettä voi lisätä myös aamulla meikin alle vaikuttamaan. Saat illaksi mukavan rusketuksen.

Itseruskettavan jälkeen levitän vielä kosteusvoiteen. Kasvovesi on kyllä jo itsessään kosteuttava, mutta iho tuntuu paremmalta kosteusvoiteen kanssa. Kasvovoide ei myöskään vähennä itseruskettavan tehoa, joten haittaakaan siitä ei ole. Huomasin kuitenkin, että öljypohjaista voidetta ei kannata käyttää samaan aikaan kun kasvovesi on ihossa vaikuttamassa. Öljy vaikuttaa merkittävästi rusketuksen muodostumiseen, joten rusketus ei pääse syntymään, jos valelee kasvot öljyllä.

Yhdellä käyttökerralla saa mukavan päivetyksen, mutta ei syvää rusketusta. Kahdella käyttökerralla alkaa jo näyttää hieman ruskettuneelta. Kolmannella kerralla näyttää jo vähän liiankin ruskealta. Ihoni on kalman kalpea, joten yhdellä käyttökerralla saa kasvoille terveen hehkun, mutta rusketusta joutuu odottelemaan.

Vinkki 3: jos et jaksa odottaa rusketuksen saamista kolmea päivää, kannattaa lisätä kasvovettä tuplakerros. Lisää kuivalle iholle ensin yksi kerros Eco By Sonya Face Tan Water itseruskettavaa kasvovettä ja anna sen kuivua ja imeytyä noin 10 minuuttia. Lisää sen jälkeen toinen kerros kasvovettä ja anna imeytyä kunnolla. Lisää sitten vasta kasvovoide. Tätä kikkaa olen käyttänyt useasti, jos minulle on tullut seuraavaksi päiväksi yllättävä meno ja haluan kivan rusketuksen.

VAIKUTUKSET

Olen ollut aika skeptinen kasvojen itseruskettaville, koska kaikki aiemmin testaamani tuotteet ovat tuoneet rusketuksen sijaan oranssin ihon. Lähes kaikki tuotteet myös tukkivat ihohuokoseni ja näin ollen räjäyttävät kasvoni täyteen finnejä. Eco By Sonyan itseruskettavassa kasvovedessä näitä ongelmia ei kuitenkaan ilmene. Rusketus näyttää rusketukselta, eikä oranssilta. Minulle ei myöskään tullut yhtään finnejä kasvoveden käytöstä. Johtuneeko tuo siitä, ettei tuote sisällä komedogeenisiä ainesosia. Jos kuitenkin käytin kasvovettä yli neljänä iltana putkeen, sai kasvot tutun oranssin sävytyksen. Liian paksua kerrosta ei siis kannata käyttää jos haluaa välttyä tältä ikävältä sivuvaikutukselta. Kannattaa siis aina silloin tällöin pitää muutama päivä taukoa itseruskettavan käytössä. Täytyy kuitenkin mainita, että sitä ruskean paahtuneen kahvipavun väriä ei saa tälläkään tuotteella!

Kasvovedellä on myös taipumusta tarttua kasvojen kuiviin kohtiin hanakammin, joten kannattaa kuoria kasvot hyvin ja kosteuttaa huolellisesti jo etukäteen. On myös hyvä muistaa levittää tuotetta huolellisesti hiusrajaan ja korviin.

Yksi todella tärkeä vaikutus ja ominaisuus on se, että kasvovesi ei kuivata ihoa lainkaan. Useimmat itseruskettavat kuivattavat ihoa ja iho tuntuu kiristelevältä viimeistään seuraavana aamuna. Eco By Sonyan itseruskettava kasvovesi sisältää kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, joten se toimii itsessään jo kosteuttajana. Todella tärkeä ominaisuus kuivalle iholle!

SUOSITUKSET

Eco By Sonyan Face Tan Water täyttää lupauksensa ja sopii todellakin kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä kalpealle iholle, sillä kasvovedellä saa loihdittua myös hillityn rusketuksen. Tummalla iholla tulokset näkyvät luultavasti vasta useamman päivän käytön jälkeen. Tämä itseruskettava sopii loistavasti myös epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Toimii myös meikkivoiteen korvaajana. Sopii myös talvikäyttöön oikein passelisti.

Ihan loistava tuote kaiken kaikkiaan ja jää ehdottomasti käyttöön myös jatkossa!

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Kokemuksen perusteella ostan ehdottomasti Eco By Sonyan itseruskettavan kasvoveden uudestaan.

VERTAA HINTOJA JA OSTA

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Talvisin kuiva ja hilseilevä. Kesällä pintakuiva ja rasvoittuvuuteen tapuvainen. Mustapäitä t-alueella ja silloin tällöin muita epäpuhtauksia. Ihonsävy todella kalpea ja kylmä.

Testaajan ikä:

28 vuotta

Testausaika:

4 kuukautta

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Maaliskuu-kesäkuu. Sekä kuivaa pakkassäätä että kosteaa hellettä.

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Akne

Epäpuhdas iho

Herkkä iho

Ikääntyvä iho

Kuiva iho

Normaali iho

Rasvoittuva iho

Pintakuiva iho

Sekaiho

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

Dihydroksiasetoni eli DHA (ruskettava ainesosa), retiisinjuuri, hyaluronihappo, ruusugeraniumöljy, appelsiininkuoriöljy, aloe vera

Valmistusmaa:

Australia

Pakkaus:

Kasvovesi on pakattu 100 millilitran tummaan lasipurkkiin, jossa on muovinen tippakorkki. Lasipurkin voi kierrättää lasinkeräyksessä ja muovin muovinkeräyksessä. Pakkauksesta näkee helposti kuinka paljon tuotetta on kulunut. Tippakorkki on myös todella hyvä, sillä sen avulla tuotetta ei mene tippaakaan hukkaan.

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

Aloe Vera Leaf Juice, DHA (Sugar Derived), Glycerin (Vegetable Derived), Caprylyl/Capryl Glucoside (Sugar Derived), Radish Root, Hyaluronic Acid, Rose Geranium Oil, Orange Peel Oil, Glyceryl Caprylate (Vegetable Derived), Sodium Cocoyl Glutamate (Vegetable Derived), Dehydroxanthan Gum (Sugar Derived), Polyglyceryl-6 Oleate (Vegetable Derived), Sodium Surfactin (Natural Preservative), Citric Acid (Fruit Derived)

Ainesosaluettelo (INCI) suomeksi:

Aloe vera, dihydroksiasetoni (sokerista johdettu), glyseriini (kasvista johdettu), oktyyli- ja dekyyliseka-D-glukosidi (sokerista johdettu), retiisinjuuri, hyaluronihappo, ruusugeraniumöljy, appelsiininkuoriöljy, oktaanihappo (kasvista johdettu), L-glutamiinihappo (kasvista johdettu), dehydroitu ksantaanikumi (sokerista johdettu), polyglyseryylioleaatti (kasvista johdettu), natriumsurfaktantti (luonnollinen säilöntäaine), sitruunahappo (hedelmästä johdettu)

TUOTTEEN LUPAUKSET

"Eco by Sonya Face Tan Water kasvovesi kosteuttaa ja kehittää asteittain upean, luonnollisen päivetyksen kasvoille. Innovatiivinen koostumus ei tuki ihohuokosia ja sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon sävyä ja saa sen hehkumaan. Kaunis ja tasainen päivetys ilman oransseja vivahteita. Anti-acne ja anti-aging koostumus."

"Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille"

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

5 1 vote
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments