fbpx

Whamisa Deep Rich Toner Kasvovesi


4.5/5

Whamisa Deep Rich Toner Kasvovesi
Plussat
 • Kosteuttaa kuivaa ihoa hämmästyttävän hyvin
 • Tekee ihosta kuulaan ja kimmoisan ja yleisesti terveemmän oloisen
 • Todella riittoisa
 • Hyvin kosteutetulla iholla ikääntymisen merkit eivät näy niin selkeästi
Miinukset
 • Jättää nahkean tahmean pinnan ihoon yksinään käytettynä
 • Voimakas tuoksu
 • Sisältää ihoa ärsyttäviä hajusteita
 • Saattaa tukkia ihoa

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

BHID

Sisältää allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Whamisa Deep Rich Toner Kasvovesi
Whamisa Deep Rich Toner Kasvovesi

40.90 €

Osta
House of Organic

42.00 €

Osta
Naturelle

42.90 €

Osta
Lyko

39.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

41.90 €

Osta
Jolie

41.95 €

Osta
Eleven

49.99 €

Osta
Amazon.de

Arvostelu

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich - Tehokosteuttava kasvovesi kuivalle iholle kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Kuiva iho, jossa kuivuuden aiheuttamia juonteita. Herkkyyteen taipuva. Ei tukkeutuva.
Ikä
37
Testausaika
3 viikkoa
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Marraskuu

Tuoksu

Whamisa Deep Rich Toner tuoksuu melko voimakkaalta ja se jakaa varmasti mielipiteitä. Tuoksu on ihan miellyttävä, mutta herkkänenäisille luultavasti liian voimakas.

Yleisiksi kosketusallergeeneiksi nimetyt hajusteaineet on merkittävä erikseen ainesosaluetteloon INCI-nimillä. Tällaisia kosketusallergeeneja ovat kasvoveden sisältämät d-limoneeni ja linalooli. Lisäksi ainesosalista sisältää hajusteen ‘parfum’ ja sitrusheinäöljyn (Cymbopogon Schoenanthus Oil). Herkkäihoisten kannattaa siis kokeilla tuotetta varoen.

Koostumus

Deep Rich Toner on koostumukseltaan seerumimainen ja geelimäinen. Perinteisen kasvoveden sijasta se muistuttaakin enemmän ravitsevaa hoitonestettä. Se levittyy ihoon hyvin eikä hulahda ja katoa samantien ihon syvyyksiin. Whamisan kasvovesiä on kolmea eri versiota, joista Deep Rich Toner on kaikista paksuin ja kosteuttavin. Deep Rich Toner on myös ainoa Whamisan kasvovesistä, joka ei sisällä kuivattavaa alkoholia.

Tuotetta markkinoidaan ‘vedettömänä’, mutta se ei varsinaisesti pidä paikkaansa. Puhtaan veden korvikkeena on käytetty kasviuutteita, jotka ovat siis vettä. Tuotteen pohjana toimivat muun muassa aloe maculatan lehtiuute ja krysanteemiuute. Lisäksi kasvovedessä on fermentoituja eli maitohappkäytettyjä kukkaisuutteita voikukasta, krysanteemista ja intianlootuskukasta. Fermentointi synnyttää muun muassa maitohappoa ja peptidejä, joilla on ihon kuntoa tukevia vaikutuksia. Täyteläisyyttä tuovat myös arganöljy ja avokadoöljy.

Yksi mielenkiintoinen ainesosa on Galactomyces ferment filtrate, eli fermentoitu galactomyces hiivauute. Tarinan mukaan galactomyces löydettiin 1970-luvulla. Sake -panimoissa työntekijöiden kädet olivat kosketuksissa fermentoituvan saken kanssa. Samalla huomattiin, että ikääntyneiden työntekijöiden kädet olivat nuoremman näköiset verrattuna heidän kasvoihinsa (koreanskincaretips.com). Fermentoidulla galactomyces hiivalla on siis ihoa hoitavia vaikutuksia.

Ainesosalista on varsin vaikuttava ja kasvovesi onkin täynnä tehokkaita aktiiveja. Todella herkällä iholla liian aktivoivat ainesosat saattavat aiheuttaa ärsytystä, joten herkkäihoisten kannattaa kokeilla tuotetta varoen. Whamisan kasvovedet saattavat aiheuttaa alussa punoitusta kasvoissa. Tämä johtuu mikroverenkierron ja ihon toimintojen aktivoinnista. Punoitus on normaali reaktio, mutta sen pitäisi laskea parin tunnin kuluessa. Ihon tottuessa tuotteeseen punoitusta ei pitäisi enää ilmaantua.

Komedogeenisia eli ihoa tukkivia ainesosia kasvovedessä on vain avokadoöljy, joka sijoittuu komedogeenisella asteikolla sijalle 2 (asteikolla 0-5). Kovin tukkivasta öljystä ei siis ole kyse. Tuote on kuitenkin aiheuttanut ihon tukkeutumista joillain käyttäjillä, joten tukkeutumiseen taipuvalle ja epäpuhtaalle iholle kannattaa ensin testata tuotetta.

Jos haluat testata tuotetta herkälle tai epäpuhtaalle iholle, tai sinua muuten mietityttää kasvoveden sopivuus omalle ihollesi, suosittelemme tilaamaan ensin edullisen 20ml matkakoon, jottei tule tehtyä hutiostoksia. Matkakoot ovat myynnissä lähes kaikissa listaamissamme verkkokaupoissa (noin 6-8€).

Käyttökokemus

Ihoni on kuiva ja iän karttuessa siinä on alkanut näkymään pieniä juonteita. Luulen, että juonteiden näkyvyys johtuu suurimmaksi osaksi juuri kuivuudesta. Etenkin talvisin ihoni on äärimmäisen kuiva. Ihoni on myös jonkin verran herkkyyteen taipuvainen, joten kokeilin Deep Rich Toneria kauhunsekaisella mielenkiinnolla. Olin kuullut, että kasvovesi saattaa herkällä iholla aiheuttaa rajujakin reaktioita. Tukkeutuvaa sorttia ihoni ei ole laisinkaan, joten tämäkään tuote ei aiheuttanut tukkeutumista.

Käytin Whamisa Deep Rich Toneria aamuin illoin puhdistetulle iholle kolmen viikon ajan. Ihonhoitorutiiniini kuuluivat testijakson ajan seuraavat tuotteet:

 1. Puhdistusemulsio
 2. Whamisa Deep Rich Toner
 3. Ruusunmarjaöljy
 4. Kasvovoide

Käytin kasvovettä lisäämällä sitä noin viisi tippaa kämmenille ja läpsyttelin nesteen kasvoille ja kaulalle. Tehostin imeytymistä painelemalla nesteen hellästi iholle. Vanulappuihin tätä ei kannata tuhlata, sillä tuotetta menee turhaan hukkaan, jos sen imeyttää vanulapulle. Kerrostin tuotetta muutaman kerran lisäämällä kerroksia aina edellisen kuivuttua, ja huomasin, että optimaalinen määrä oli iholleni noin kolme kerrosta. Aamuisin lisäsin tuotetta vain yhden kerroksen, sillä meikkaan kasvoni melko nopeasti kasvotuotteiden lisäämisen jälkeen. Jokaisen kasvot imevät kasvovettä yksilöllisen määrän, joten tämä kannattaa testata omalla iholla. Joillekin riittää yksi kerros, kun taas toisilla menee jopa kymmenen kerrosta.

Kasvovedestä jää vähän tahmeahko/lähmäinen tunne iholle, sillä se ei katoa ihoon, kuten normaalit vesimäiset kasvovedet. Tunne korostui etenkin silloin, kun levitin kasvovettä enemmän kuin kolme kerrosta. Iho tuntui pikemminkin samalta kuin seerumin jäljiltä. Deep Rich Toner vaatii siis ehdottomasti kasvovoiteen tai -öljyn kaveriksi, jotta tahmaisuuden tunne katoaa. Näiden kanssa iho tuntui ihanan pehmeältä. Aamuisin ihoa ei kiristellyt, kuten normaalisti vaan peilistä kurkkasi terveen näköiset kasvot.

LUONNOn vinkki: Deep Rich Tonerin kaveriksi sopii mainiosti kosteuden ihoon sitova kasvoöljy. Suosittelemme loistavan arvosanan saanutta Nörre Nordic kirkastavaa ja antioksidanttista kasvoöljyseerumia.

Herkkä ihoni punoitti alussa, mutta suurempia reaktioita siitä ei syntynyt. Tämäkin on kuitenkin yksilöllistä, ja todella herkkä iho saattaa ärsyyntyä tuotteesta sen verran paljon, ettei herkkäihoinen voi käyttää sitä ollenkaan. Runsaat ja liian tehokkaat aktiivit ja lisätyt hajusteet eivät varsinaisesti ole herkän ihon ystäviä.

Kasvovesi toimi hyvin meikin alla ja iho näytti ihanan kuulaalta, eikä lainkaan niin kuivalta kuin normaalisti. Kasvot eivät myöskään alkaneet kiiltelemään päivän aikana.

Lue myös miten tehdä korealainen ihonhoitorutiini Whamisan tuotteilla.

Vaikutukset

Whamisa Deep Rich Toneria ei ole ihan turhaan kehuttu ja hehkutettu, sillä sen kosteuttavuus on ihan omaa luokkaansa. Huomasin ihossa positiivisia muutoksia jo muutaman päivän käytön jälkeen. Ihon kiristely on vähentynyt dramaattisesti ja iho näyttää kimmoisalta ja pehmeältä. Juonteet erottuvat nyt vähemmän ja meikki näyttää paremmalta hyvin kosteutetulla iholla. Muutenkin koko ihoni on siirtynyt melkeinpä normaaliin ihotyyppiin ja sen yleisilme on terveempi kuin aiemmin. Kärsin ihon kuivuudesta etenkin talvisin ja ihon sameus on ollut ongelmana jo vuosia. Whamisan kasvoveden käytön jälkeen ihoni on huomattavasti paremmassa kunnossa.

Suositukset

Tuote on kehitetty etenkin kuivalle ja pintakuivalle iholle ja se kyllä pitää paikkaansa. Kasvovesi on kuivan ihon tehokosteuttaja. Ikääntyneelle tai ikääntyvälle iholle ehdoton tuote. Sopinee myös normaalille iholle ja saattaa tasapainottaa sekaihoa.

Rasvoittuva iho tuskin tarvitsee näin kosteuttavaa tuotetta. Herkälle iholle ja epäpuhtaalle iholle varauksella.

Ostaisitko uudestaan?

Whamisa Deep Rich Toner jää vakiokäyttöön. En ymmärrä, miten en ole kokeillut tuotetta jo aikaisemmin. Mielenkiinnolla kokeilen kasvovettä myös kesällä, ja katson saako sillä aikaan kesäisen kuulaan lopputuloksen.

Lue myös suositun tehokosteuttavan kasvovoiteen Whamisa Water Cream ja Whamisa Kasvoöljy, sekä Whamisa Peeling Finger Mitt Kuorintalaput arvostelu.

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Whamisa Deep Rich Toner Kasvovesi
Whamisa Deep Rich Toner Kasvovesi

40.90 €

Osta
House of Organic

42.00 €

Osta
Naturelle

42.90 €

Osta
Lyko

39.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

41.90 €

Osta
Jolie

41.95 €

Osta
Eleven

49.99 €

Osta
Amazon.de

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Korea

Allergeenit

D-Limoneeni, linalooli

Valmistajan tuotesivu

Whamisa Deep Rich Toner Kasvovesi

Vaikuttavat aineet

Aloe Maculata lehtiuute, fermentoitu galactomyces hiivauute, krysanteemiuute, kaurauute, avokadoöljy, arganöljy, baikalinvuohennokkajuuriuute, lakritsanjuuriuute, teehibiskuksenkukkauute, pensaspionin juuriuute, rusojuuriuute, hietaolkikukkauute, parsakaaliuute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu krysanteeminkukkauute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu intianlootuskukkauute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu voikukka/juuriuute

Pakkaus

Saatavilla 300ml, 120ml ja 20ml koossa. Lasipullo. Tiedustele lasin kierrätyksestä oman kuntasi jätehuollolta. Kosmetiikan lasipakkausten kierrätyksissä on kuntakohtaisia eroja. Muovikorkki sekajätteeseen tai muovinkierrätykseen, pahvipakkaus pahvinkeräykseen.

Tuotteen lupaus

Whamisa Deep Rich Toner kasvovesi syväkosteuttaa kuivaa, pintakuivaa tai ärtynyttä ihoa. Sisältää muun muassa arganöljyä, voikukkauutetta ja fermentoitua galactomyces hiivauutetta, joka kirkastaa ihoa. Vedetön ja nopeasti imeytyvä koostumus luo iholle suojan, joka kosteuttaa sekä ulkoisesti että ihon syvimpiä kerroksia. Veden korvaavat superkosteuttavat aloen ja krysanteemin uutteet. Veden korvaavat superkosteuttavat aloen ja krysanteemin uutteet. Raaka-aineiden tehoa ja mikroravinteiden imeytymistä on tehostettu erityisellä fermentointimenetelmällä, lisäksi se pääsee syvälle ihoon ja antaa suojaa.

Tuotteen lupaus

Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi aineosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, pintakuivalle ja ärtyneelle iholle.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Aloe Maculata lehtiuute, fermentoitu galactomyces hiivauute, glyseriini, krysanteemiuute, kaurauute, avokadoöljy, arganöljy, baikalinvuohennokkajuuriuute, lakritsanjuuriuute, teehibiskuksenkukkauute, pensaspionin juuriuute, rusojuuriuute, hietaolkikukkauute, ksantaanikumi, parsakaaliuute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu krysanteeminkukkauute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu intianlootuskukkauute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu voikukka/juuriuute, ruusupuuöljy, bergamottiöljy, sitrusheinäöljy, hajuste, d-limoneeni, linalooli

Ainesosalista englanniksi (INCI)

Aloe Maculata Leaf Extract, Galactomyces Ferment Filtrate, *Glycerin, *Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, *Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, *Persea Gratissima (Avocado) Oil, *Argania Spinosa Kernel Oil, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, *Helichrysum Arenarium Flower Extract, Xanthan Gum, *Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract,*Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/ Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/ Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, **Fragrance, d-Limonene, Linalool *luomuviljelty, **valmistuksessa käytetty luomu raaka-aineita, valmistettu 97,4% luomuraaka-aineista.

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.