fbpx

Whamisa Organic Fruits Sheet Mask Naamio


4.5/5

Whamisa Organic Fruits Sheet Mask Naamio
Plussat
 • Sheet mask tuoksuu raikkaalta
 • Tekee ihosta superkosteutetun ja kuulaan
 • Ei sisällä ihoa tukkivia ainesosia
 • Täynnä tehokkaita ainesosia ilman turhia täyteaineita
Miinukset
 • Jättää ihoon nahkean tahmean pinnan
 • Naamion asettelu kasvoille saattaa olla hankalaa
 • Ei sovi meikin alle
 • Ihoon pyörittyy 'geelipalloja' kasvovoiteen levityksen yhteydessä.

Sisältää eläinperäisiä ainesosia

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

BDIH

Sisältää allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Whamisa Organic Fruits Sheet Mask Naamio
Whamisa Organic Fruits Sheet Mask Naamio

11.50 €

Osta
Lyko

9.80 €

Osta
House of Organic

10 €

Osta
Naturelle

9.95 €

Osta
Eleven

9.90 €

Osta
Hyvinvoinnin

9.90 €

Osta
Jolie

12 €

Osta
Amazon.de

Arvostelu

Whamisa Organic Fruits Sheet Mask - Kertakäyttöinen kirkastava ja kosteuttava naamio kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Helposti tukkeutuva epäpuhdas iho. Pintakuiva ja samea iho. Pieniä juonteita.
Ikä
36
Testausaika
1 kerta
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Maaliskuu

Tuoksu

Whamisa Organic Fruits Sheet Mask tuoksuu ihanan raikkaalta. Tuoksu ei ole lainkaan voimakas. Raikas tuoksu tulee naamion sisältämistä eteerisistä öljyistä (laventeliöljy, ruusupuuöljy, mandariininkuoriöljy, rosmariiniöljy). Tuote sisältää myös eteeristenöljyjen tuoksukomponentteja d-limoneenia ja linaloolia, jotka ovat yleisiä hajusteallergeeneja. Herkälle iholle naamiota kannattaa kokeilla varoen.

Koostumus

Sheet mask on lillumassa geelimäisessä hoitonesteessä. Hoitoneste on täynnä kosteuttavia ja ihoa helliviä ainesosia.

Naamion sisältämät fermentoidut uutteet: omena, yuzu-hedelmä, banaani, kiivi, vadelma, tomaatti. Lisäksi naamiossa on hasselpähkinäöljyä, jolla on hieman ihohuokosia supistava vaikutus, näin se virkistää väsynyttä ihoa välittömäst. Pähkinäöljy ei luultavasti sovi pähkinäallergikolle. Naamiossa on myös ihoa hoitavaa hunajaa, joten vegaanisesta tuotteesta ei ole kyse.

Eteerisiä öljyjä ovat muun muassa vuohennokkajuuriuute, pioniuute, lakritsanjuuriuute, laventeliöljy, ruusupuuöljy, mandariininkuoriöljy ja rosmariiniöljy. Näitä käytetään naamiossa sekä ihoa hoitavina että säilyvyyttä parantavina ainesosina. Herkälle iholle nämä eteeriset öljyt saattavat olla ihoa ärsyttäviä, joten herkän ihon tuotteesta ei ole kyse.

Whamisa sheet mask ei sisällä yhtäkään ihoa tukkivaa ainesosaa, joten se sopii erinomaisesti epäpuhtaalle ja tukkeutumiseen taipuvaiselle iholle.

Lue myös tämä arvostelu: Whamisa Peeling Finger Mitt Kuorintalaput

Käyttökokemus

Kertakäyttöinen sheet mask oli pakkauksessa kahdessa osassa, kasvojen yläosa ja alaosa. Osat olivat melko rytyssä pakkauksen sisällä, mutta pienellä taiteilulla ne sai helposti oikistumaan. Kannattaa kuitenkin käsitellä naamiota varoen, sillä ohut hydrogeeli saattaa rikkoutua helposti.

Asettelin naamion puhdistetulle iholle ja levitin kasvoille ennen naamiota kasvoveden ja seerumin. Sheet mask asetellaan ensin kasvojen alaosaan eli leukaan, ja sen jälkeen yläosaan eli nenän ja otsan alueelle. Naamiossa on suu-, nenä- ja silmäaukot, joten asettelussa kannattaa olla tarkkana. Loppujen lopuksi sheet maskin asettelu oli verrattain helppoa ja se sujahti ihoon mutkattomasti. Taputtelin ja painelin sheet maskin ihoon, jotta se pysyisi ihossa hyvin. Naamio ei lähtenyt valumaan ollenkaan, vaan se pysyi paikallaan koko 20 minuuttia.

Sheet mask tuntui iholla todella viilentävältä ja kosteuttavalta. Hoitonestettä oli naamiossa todella reilu määrä, joten sitä riitti pakkauksesta kaulalle ja dekolteellekin. Naamion vaikutusaika on 10-20 minuuttia. Ihoni ei reagoinut punoituksella tai muutenkaan mitenkään, joten pidin naamiota maksimiajan. Yliaikaa sheet maskia ei kannata pitää, sillä kun hoitoneste on imeytynyt ihoon, voi naamio alkaa imeä kosteutta takaisin itseensä. Tällöin pidemmästä vaikutusajasta on hyödyn sijasta vain haittaa.

Vaikutusajan loputtua poistin sheet maskin iholta (kierrätetään biojätteessä) ja taputtelin loput hoitonesteestä ihoon. Iho näytti heti käytön jälkeen todella kuulaalta ja kosteutetulta. Pintakuivalle iholle Whamisa Sheet Mask oli kyllä pelastus.

Hoitoneste kuitenkin jätti iholle todella tahmaisen nahkean pinnan, joten kasvovoide ja/tai kasvoöljy on välttämätön lisä rutiinin lopuksi. Kasvovoidetta levittäessä hoitonesteestä muuntautui kummallisia geelipalloja, jota pyörivät ihon pinnalla. Sheet maskia ei siis missään nimessä kannata käyttää mikäli tarkoituksena on meikata vielä samana päivänä. Naamion hyödyt kannattaa ehdottomasti käyttää vain ilta-aikaan ja jättää hoitoneste yön yli vaikuttamaan.

Vinkit onnistuneeseen Whamisa Sheet Maskin käyttöön: 

 • Käytä naamiota aina vain puhdistetulle iholle, ennen kasvovettä tai seerumia.
 • Käsittele sheet maskia varoen, jotta se ei rikkoudu.
 • Painele naamio ihoon huolellisesti, jotta se ei lähde valumaan iholta. 
 • Anna naamion vaikuttaa vain maksimivakutussajan. Liian pitkä vaikutusaika aiheuttaa sen, että naamio alkaa imeä kosteutta takaisin itseensä ja täten kuivattaa ihoa.
 • Käytä naamion jälkeen aina kosteusvoidetta tai kasvoöljyä, jotta tahmeus poistuu iholta.
 • Käytä sheet maskia vain iltaisin ja anna hoitonesteen vaikuttaa yön yli. Tuote ei sovi meikin kanssa käytettäväksi.

Vaikutukset

Aamulla kasvoni olivat jonkin verran kosteutetummat ja heleämmät. Pintakuivaa ihoani ei kiristellyt laisinkaan. Myös meikki näytti iholla paremmalta kuin normaalisti, eikä naamio aiheuttanut ylimääräistä ihon rasvoittumista. Mitään merkittäviä muutoksia en kuitenkaan huomannut, mutta sheet mask kokemus menee ehdottomasti positiivisen puolelle. Säännöllisessä käytössä, esimerkiksi kerran viikossa käytettynä, tuloksia näkisi ehkä paremmin.

Sheet mask ei myöskään tukkinut helposti tukkeutuvaa ihoani. Päinvastoin, tuntui, että iho rauhoittui ja ihohuokoset pienentyivät.

Suositukset

Suosittelisin Whamisa Sheet Maskia kaikille muille ihotyypeille paitsi herkälle iholle. Loistava valinta kuivalle, ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle. Naamiosta on varmasti hyötyä kaikille, jotka kaipaavat ihon kirkastusta ja lisäkosteutta.

Whamisa Sheet Mask sopii erinomaisesti korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheeksi.

Ostaisitko uudestaan?

Ostan Whamisa naamion varmasti uudestaan. Sheet mask on loistava esimerkiksi seuraavan päivän juhlia tai tärkeää tapahtumaa varten, jolloin yön aikana kasvoista saa hyvin kosteutetut ja heleät.

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Whamisa Organic Fruits Sheet Mask Naamio
Whamisa Organic Fruits Sheet Mask Naamio

11.50 €

Osta
Lyko

9.80 €

Osta
House of Organic

10 €

Osta
Naturelle

9.95 €

Osta
Eleven

9.90 €

Osta
Hyvinvoinnin

9.90 €

Osta
Jolie

12 €

Osta
Amazon.de

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Korea

Allergeenit

d-limoneeni, linalooli

Vaikuttavat aineet

Aloe maculata uute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu omenauute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu yuzu-hedelmän uute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu kiiviuute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu banaaniuute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu vadelmauute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu tomaattiuute, pähkinänsiemenöljy, vuohennokkajuuriuute, pioniuute, lakritsanjuuriuute, hunaja, ksantaanikumi, laventeliöljy, ruusupuuöljy, mandariininkuoriöljy, rosmariiniöljy, d-limoneeni, linalooli

Pakkaus

Kertakäyttöinen muovipakkaus. Muovipakkaus kierrätetään muovijätteessä, naamio biojätteessä.

Tuotteen lupaus

Tomaattia, banaania ja omenaa sisältävä hydrogeelinaamio ravitsevat, kosteuttavat ja kirkastavat ihoa välittömästi. Tämä kasvonaamio on avain ravittuun, kosteutettuun sekä kirkkaaseen ihoon. Fermentoidut uutteet, kuten omena, kiivi, banaani ja tomaatti kosteuttavat ja hoitavat tehokkaasti ihoa. Naamion sisältämä hasselpähkinäöljy säätelee ihon talin tuotantoa ja parantaa ihohuokosten toimintaa. Saat näkyviä tuloksia jo ensimmäisen käytön jälkeen.

Tuotteen lupaus

Kaikille ihotyypeille. Sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Aloe maculata uute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu omenauute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu yuzu-hedelmän uute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu kiiviuute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu banaaniuute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu vadelmauute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu tomaattiuute, pähkinänsiemenöljy, vuohennokkajuuriuute, pioniuute, lakritsanjuuriuute, hunaja, ksantaanikumi, laventeliöljy, ruusupuuöljy, mandariininkuoriöljy, rosmariiniöljy, d-limoneeni, linalooli Hydrogeelinaamio: Vesi, Aloe maculata uute, Ceratonia Siliqua Gum, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu omenauute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu yuzu-hedelmän uute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu kiiviuute, Lactobacillus bakteeri / fermentoitu banaaniuute, ksantaanikumi, vuohennokkajuuriuute, pioniuute, lakritsanjuuriuute

Ainesosalista englanniksi (INCI)

*Aloe Maculata Leaf Extract, *Lactobacillus/Pyrus Malus (Apple) Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Citrus Junos Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Musa Sapientum (Banana) Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Ferment Filtrate,*Lactobacillus/Tomato Fruit Ferment Extract, *Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Honey, Xanthan Gum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, d-Limonene, Linalol Naamio: Water, *Aloe Maculata Leaf Extract, Ceratonia Siliqua Gum, *Lactobacillus/Pyrus Malus (Apple) Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Citrus Junos Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Musa Sapientum (Banana) Fruit Ferment Filtrate, Xanthan Gum, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.