Urtekram Green Matcha Shampoo

5 / 5
5/5

Vegaaninen

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

ECOCERT, Cosmos Organic, Leaping Bunny

Sisältää allergeenejä

Urtekram Green Matcha Shampoo kokemuksia arvostelu

PLUSSAT

MIINUKSET

Urtekram Green Matcha Shampoo

5 / 5
5/5

Vegaaninen

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

ECOCERT, Cosmos Organic, Leaping Bunny

Sisältää allergeenejä

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Edullinen

Hinta-laatusuhde:

Erinomainen

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Urtekram Green Matcha Syväpuhdistava Shampoo

TUOKSU

Urtekram Green Matcha syväpuhdistava shampoo tuoksuu todella hyvälle! Tuoksu on raikas ja piristävä, eikä lainkaan liian voimakas. Rakastan hyväntuoksuisiaa tuotteita ja tämä shampoo meni heti tuoksunsa puolesta yhdeksi lemppareistani. Tuoksunsa Green Matcha shampoo saa limen eteerisestä öljystä sekä vihreän matcha-teen uutteesta.

Shampoo sisältää limoneenia, joka on kosketusallergeeni. Yleisiksi kosketusallergeeneiksi nimetyt hajusteaineet on merkittävä erikseen ainesosaluetteloon INCI-nimillä. Lisäksi ainesosalista sisältää hajusteen ’parfum’, joka voi sisältää lisäksi muita hajusteita. Hajusteherkille shampoo ei siis luultavasti ole hyvä vaihtoehto.

KOOSTUMUS

Koostumuksensa puolesta Green Matcha shampoo on erinomainen. Shampoo on väriltään vaaleanvihreää ja läpinäkyvää. Shampoo pysyy kämmenellä, eikä lähde valumaan pitkin poikin. Usein luonnonkosmetiikan shampoot ovat liruja ja niitä on vaikea levittää hiuksiin. Urtekramin shampoo levittyy hiuksiin pehmeästi ja vaahtoutuu loistavasti.

Pesevinä aineina shampoossa on käytetty natriumkokosulfaattia, kookosglukosidia ja lauryyliglukosidia. Hoitavina aineina ovat vihreä matchateeuute, mikroleväuute, hyaluronihappo, skvaleeni, limeöljy. Mikroleväuute ja vihreän matchan antioksidantit suojaavat hiuksia ilmansaasteilta, kemikaaleilta ja UV-säteiltä. Skvaleeni, hyaluronihappo ja limeöljy hoitavat ja kosteuttavat hiuksia. Positiivista Green Matcha shampoossa on myös se, ettei se sisällä kuivattavia alkoholeja!

KÄYTTÖKOKEMUS

Olen käyttänyt Urtekram Green Matcha syväpuhdistavaa shampoota noin joka toinen viikko, eli kaksi kertaa kuukaudessa. Käytän paljon hiustuotteita, joista jää jäämiä hiuksiin, joten syväpuhdistava shampoo on minulle pakollinen tuote. Koostumukseltaan shampoo on loistavaa ja se vaahtoutuu erinomaisesti. Shampoota ei tarvitse myöskään läträtä litratolkulla, vaan pieni määrä riittää paksuihinkin hiuksiin hyvin.

Shampoo huuhtoutuu hiuksista hyvin, eikä lähmää tukkaa. Hiukset tuntuvat todella puhtailta. Melkein jopa natisevan puhtailta, mutta ei liikaa. Syväpuhdistavalta shampoolta kyllä odotankin todella puhdistavaa vaikutusta, joten tässä asiassa Green Matcha shampoo onnistuu papukaijamerkein.

Tarvitsen yleensä melko hoitavia ja kiiltoa antavia shampoita, sillä minulla on karhea hiuslaatu. Green Matcha shampoo hoitaa hiuksia tarpeeksi eikä takuta tukkaa. Hiukset on pesun jälkeen kuivuttuaan helposti selvitettävät ja kiiltävät. Kerrankin syväpuhdistava shampoo, joka ei kuivata tai pörröönnytä hiuksia liikaa!

Käyttökokemuksena Urtekram Green Matcha syväpuhdistava shampoo on täysi kymppi. Tuoksu, koostumus, levitettävyys ja lopputulos ovat erinomaisia. Olen aivan ihastunut tähän shampooseen!

VAIKUTUKSET

Hiukseni ovat testijakson jälkeen pysyneet erinomaisina, sillä olen saanut pestyä muotoilutuotteiden jäämät pois hiuksista säännöllisesti. Aina syväpuhdistuspesupäivän jälkeen hiukseni tuntuvat ihanan ilmavilta ja kiiltävän puhtailta.

LUONNOn huomio: Green Matcha sarjan tuotteet ovat olleet vaikutuksiltaan poikkeuksetta loistavia. Myös Urtekramin Green Matcha tehohoito lisäsi testaajan hiusten kiiltoa ja ilmavuutta. Lue tästä Urtekram Green Matcha tehohoidon kokemus ja arvostelu.

SUOSITUKSET

Suosittelisin shampoota lähes kaikille hiustyypeille. Ainoastaan herkkä päänahka saattaa ärtyä shampoon hajusteista. Shampoo sopii kevyen koostumuksensa ja pesutehonsa ansiosta niin ohuille kuin paksuillekin hiuksille. Myös kiharahiuksiset saattavat hyötyä shampoon kiiltoa tuovasta vaikutuksesta. Tiivistettynä Green Matcha shampoo sopinee kaikille muille hiustyypeille, paitsi herkälle päänahalle.

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Urtekram Green Matcha shampoo jää ehdottomasti käyttöön. Hinta-laatusuhde on tässä shampoossa erinomainen!

VERTAA HINTOJA JA OSTA

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Pitkät tummaksi värjätyt hiukset. Karheahko hiuslaatu, latvat kuivahkot. Paksut hiukset.

Testaajan ikä:

29 vuotta

Testausaika:

2 kuukautta

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Elokuu-Syyskuu

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Normaalit hiukset

Kiharat hiukset

Kuivat hiukset

Lyhyet hiukset

Pitkät hiukset

Ohuet hiukset

Paksut hiukset

Rasvoittuvat hiukset

Värjätyt hiukset

Vaurioituneet hiukset

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

Vihreä matchateeuute, mikroleväuute, hyaluronihappo, skvaleeni, limeöljy

Valmistusmaa:

Tanska

Pakkaus:

Shampoo on pakattu 250ml kasviperäiseen muovipurkkiin, joka on kokonaisuudessaan kierrätyskelpoinen muovijätteessä. Vuoden 2019 aikana Urtekram on vaihtanut muovipakkaukset pulloihin ja tuubeihin, jotka on valmistettu vastuullisesti hankitusta sokeriruokomuovista. Se merkitsee sitä, että yli 85 % Urtekramin valikoimasta valmistetaan sokeriruo’osta vuoden 2019 aikana. Uusia pakkauksia hyödynnettiin ensimmäisenä Green Matcha linjan tuotteissa. Tämä kyseinen shampoopullo on >75 prosenttisesti kasviperäistä muovia.

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Algin, Phenethyl Alcohol, Sucrose, Camellia Sinensis Leaf, Lysolecithin, Citrus Aurantifolia Oil, Parfum, Coco-Caprylate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Limonene

Ainesosaluettelo (INCI) suomeksi:

Vesi, aloeveranlehtiuute, natriumkokosulfaatti, kookosglukosidi, glyseriini, lauryyliglukosidi, polyglyceryl-4 Caprate, glyseryylioleaatti, hydroloitu algiini, fenetyylialkoholi, sukroosi, vihreä matcha-teeutuute, lysolesitiini, limeöljy, hajuste, kokokaprylaatti, ksantaanikumi, hyaluronihappo, maitohappo, natriumkloridi, tokoferoli (E-vitamiini), Beta-Sitosterol, skvaleeni, limoneeni

TUOTTEEN LUPAUKSET

"Shampoo sisältää japanilaisesta vihreästä matcha-teestä valmistettua antioksidanttista uutetta, hyaluronihappoa ja mikroleväuutetta. Poistaa hiuksista tehokkaasti, mutta hellävaraisesti epäpuhtaudet, kuten talin, muotoilutuotteet ja ilmansaasteet. Kaikille hiustyypeille."

Ei parabeeneja Ei silikoneja Ei synteettisiä öljyjä Ei synteettisiä hajuaineita Ei synteettisiä väriaineita

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

5 1 vote
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

MUITA ARVOSTELUJA JA KOKEMUKSIA LUONNONKOSMETIIKAN TUOTTEISTA