fbpx

Nörre Nordic RECALM Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi


5/5

Nörre Nordic RECALM Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Plussat
 • Silkkinen ihotuntuma ja kosteuttaa tehokkaasti
 • Jättää ihon hämmästyttävän pehmeäksi ja ravituksi
 • Tuoksu on valloittava ja tuote on erittäin riittoisa
 • Rauhoittaa ihoa silminnähden ja vähentää punoitusta
Miinukset
 • Ei miinuksia

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä ihoa kuivattavaa alkoholia

Ei sertifikaattia

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Nörre Nordic RECALM Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Nörre Nordic RECALM Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi

89 €

Osta
NÖRRE NORDIC

Arvostelu

Nörre Nordic RECALM Rauhoittava ja Korjaava Kasvoöljyseerumi herkälle, ärsyyntyneelle ja kuivalle iholle kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Seitsemän testaajaa. Kaikkien testaajien iho enemmän tai vähemmän herkkä, punoittava, kuiva ja hilseilevä. Reagoi herkästi vääriin ihonhoitotuotteisiin. Yhdellä testaajalla atooppinen iho.
Ikä
26-55
Testausaika
2-3 viikkoa
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Loppusyksy. Pakkasta ja tuulista.

Tuoksu

NÖRRE NORDIC RECALM kasvoöljyseerumi tuoksuu varsin valloittavalta. Öljy ei sisällä lisättyjä hajusteita, vaan tuoksu tulee männyn ja sinisen kamomillan eteerisistä öljyistä, joilla molemmilla on tuoksun lisäksi vahvat ihonhoidolliset ominaisuudet. Sinisellä kamomillalla (blue tansy) on antioksidanttisia ja tulehdusta vähentäviä vaikutuksia. Se sisältää runsaasti kamatsuleenia, joka rauhoittaa merkittävästi ihoa ja vähentää punoitusta sekä tulehdusta. Mäntyöljy stimuloi ihon verenkiertoa ja sillä on kipua vähentäviä ominaisuuksia.

Tuotetta testasivat niin herkkänenäiset, kuin tuoksujen rakastajatkin. Tuoksujen ystävät ihastuivat RECALMin tuoksuun, sillä tuoksu on omaperäinen ja suorastaan aromaterapeuttinen. Herkkänenäiset eivät kokeneet tuoksua häiritseväksi, vaan erittäin mieluisaksi.

 

TESTAAJIEN KOMMENTTEJA TUOKSUSTA:

“Tuoksu on aivan ihana! Sitä on vaikea kuvailla, koska en ole aiemmin moista tuoksutellut. Jotenkin mystisen yrttinen, samalla kuitenkin raikas ja piristävä.”
Hanna 26v.
“Vaikka normaalisti käytän hajusteettomia tuotteita, jotka eivät sisällä vahvasti tuoksuvia luonnollisia raaka-aineita, en kokenut tuoksua miinukseksi.”
Mari 55v.
“Jostakin syystä tuoksu toi mielikuvia eukalyptuksesta ja männyn havuista vaikka INCI- listaa lukiessani huomasin sen sisältävän vallan muita luonnonkasveista uutettuja tehoaineita.”
Mari 55v.
“Yksi parhaimpia ja herkullisimpia tuoksuja mitä olen luonnonkosmetiikasta löytänyt.”
Jenna 30v.
“Suorastaan pidin tuoksun rohtomaisesta pirteydestä.”
Mari 55v.

Koostumus

Herkälle, ärtyneelle ja kuivalle iholle kehitetyn RECALM kasvoöljyn raaka-aineet ovat yhtä kotimaisten luonnonkasvien ja yrttien tykitystä. Kasvoöljyseerumi ei sisällä yhtäkään turhaa täyteainetta, vaan jokainen raaka-aine on valittu tukemaan tuotteen ihoa rauhoittavia vaikutuksia. Arvokkaat raaka-aineet kerätään itse Suomen villistä luonnosta tai kasvatetaan NÖRRE NORDICin omalla luomupuutarhalla. Tuotteet valmistetaan käsin NÖRRE NORDICin omissa tuotantotiloissa Suomessa.

Öljyn erikoisuutena on käsin valmistettava villiyrttiuutos. Kasveja uutetaan kuusi viikkoa auringonkukkaöljyssä, jotta niistä saadaan kaikki mahdolliset tehoaineet valjastettua. RECALM yrttiuutokseen kuulu villinä kerätty niittyhumala ja kamomilla, sekä omassa luomupuutarhassa kasvatettavat mustaherukanlehti ja ruiskaunokki.

 • VILLI NIITTYHUMALA – voimakas parantava yrtti, joka rauhoittaa ja elvyttää ärtynyttä, tulehtunutta tai vaurioitunutta ihoa. Niittyhumala sisältää erityisen paljon ihoa suojaavia ja rauhoittavia yhdisteitä. Kasvin englanninkielinen nimi on kuvaavasti “self-heal” tai “all-heal”, johtuen sen kaiken parantavista ominaisuuksista.
 • VILLI KAMOMILLA – vahvoja antioksidanttisia ja tulehdusta rauhoittavia vaikutuksia. Rauhoittaa ihoa vähentämällä punoitusta ja ärsytystä. Kamomillan polyfenolien ja fytokemikaalien tiedetään nopeuttavan solujen uusiutumista vähentäen juonteita, ryppyjä ja arpia.
 • MUSTAHERUKANLEHTI – sisältää runsaasti C- ja B-vitamiinia, karoteenia, bioflavonoideja, tanniineja ja kivennäisaineita. Mustaherukanlehdet ehkäisevät tulehdusta, vahvistavat ihon sidekudosta ja suojaavat herkkää ihoa. Lehtien sisältämät kversetiinijohdannaiset ehkäisevät tulehdusta ja niillä on antiseptisiä vaikutuksia.
 • RUISKAUNOKKI – vähentää turvotusta, rauhoittaa ihoa ja stimuloi ihon uusiutumista. Ruiskukalla on voimakkaita antioksidanttisia vaikutuksia, joten se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Sillä on myös tulehdusta vähentävä vaikutus, joka auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.

Voimakkaasti ihoa rauhoittava ja suojaava yrttiuutos on yhdistetty laadukkaseen kotimaiseen puolukansiemenöljyyn ja skvalaaniin.

 • SUOMALAINEN VILLI PUOLUKANSIEMENÖLJY – Hiilidioksidiuutettu (CO2-uutettu) puolukansiemenöljy sisältää poikkeuksellisen paljon a-linoleeni ja linolihappoja, sekä y-tokotrienolia, jolla on voimakas antioksidanttinen vaikutus. Puolukansiemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa, tehden ihosta napakan ja pehmeän. Puolukoiden sisältämät omega-3 ja -6 rasvahapot vähentävät merkittävästi kosteuden haihtumista iholta ja nopeuttavat ihon paranemista. Nämä rasvahapot ovat erityisen tärkeitä ihon suojakerroksen ja rakenteen ylläpitämisessä.
 • SKVALAANI – Antioksidanttinen skvalaani taistelee tehokkaasti ihoa vahingoittavia vapaita radikaaleja vastaan estäen näin ihon hapettumista, epäpuhtauksia ja ihon tukkeutumista. Skvalaanin sukuista skvaleenia löytyy ihosta luonnostaan, mikä tekee skvalaanista erinomaisesti ihoon imeytyvän ja levittyvän öljyn. Tulehdusta estävät ominaisuudet vähentävät punoitusta ja turvotusta, ja auttavat ihoärsytyksissä, kuten ekseemassa. Skvalaani auttaa tehostamaan ihon verenkiertoa, mikä edistää kollageenin muodostumista.

Lisäksi tuote sisältää sinisen kamomillan (blue tansy) ja männyn eteeristä öljyä. Näiden lisäksi tuotteessa on öljyn hapettumista estävää E-vitamiinia ja rosmariinia.

Käyttökokemus

Seitsemän testaajaa testasivat RECALM kasvoöljyseerumia 2-3 viikkoa. Testaajien ihotyyppinä oli herkkä, punoittava, pintakuiva tai kuiva iho, joka ärtyy helposti ja vaatii paljon kosteuttavia tuotteita. Iät vaihteli 26-vuotiaista 55-vuotiaisiin, joten joukossa oli myös ikääntyvän ihon omaavia. Yhdellä testaajalla oli myös atooppinen iho.

Kasvoöljyä käytettiin aamuin illoin 2-6 tippaa joko kasvovoiteeseen sekoitettuna tai ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Tuotetta testattiin myös kasvohieronnassa ja Gua Shassa. Kasvoöljyn alla kannattaa aina käyttää joko kosteuttavaa kasvovettä tai ohutta kasvovoidetta, jotta öljy lukitsee kosteuden ihoon.

“Lisäsin kasvoöljyseerumia 4-6 tippaa aamuisin kosteusvoiteeseeni, johon se sulautui ongelmitta.”
Mari 55v.
“Käytin kasvoöljyä aamuisin 3 tippaa kasvovoiteeseeni sekoitettuna, ja iltaisin kasvovoiteen ja kasvoveden päällä noin 4 tippaa.”
Jenna 30v.
“Teen säännöllisesti gua shata ja testasin RECALM kasvoöljyä tähän tarkoitukseen. Olen aiemmin käyttänyt Katja Kokon Sileä -kasvoöljyä, mutta RECALM sopi gua shahan jopa Sileää paremmin!”
Kaisla 32v.

 

RECALM kasvoöljy on kauniin sinisen vihreän väristä ja koostumus ihanan kevyttä. Öljy ei siis ole paksun rasvainen, joten se imeytyy ihoon todella nopeasti. Se levittyy ihoon silkinsileästi ja jättää ihon miellyttävän pehmeäksi. Öljy tuoksuu levitettäessä iholle, mutta tuoksu ei jää nenään pyörimään levityksen jälkeen.

“Se oli helppo levittää iholle ja yllätyksekseni verrattuna muihin käyttämiini öljyseerumeihin se oli ohutta, enemmänkin hoitonestemäistä.”
Mari 55v.

 

Tuote sai kehuja myös erityisesti kauniista ulkonäöstään ja upeasta tuoksustaan:

“Väri on kauniin sinertävän vihertävä, merellinen. Pullo on tyylikäs, paksua lasia, pahvipakkaus hieman retrohenkinen. Ulkoisesti tuote siis miellytti sekä silmää että hajuaistia.”
Mari 55v.
“Korumainen, tyylikäs pullo sopii täydellisesti meikkauspöydälleni. Visuaalisuus on minulle tärkeää, joten en raaskinut pitää tuotetta kaapissa piilossa. Öljyn väri on todella kaunis!”
Hanna 26v.

 

Öljyn levityksen jälkeen testaajien iho näytti kuultavalta ja terveeltä. Kuivuuden tunne helpottui lähes välittömästi.

“Iho tuntui levityksen jälkeen ihanan ‘helpottuneelta’. Kiristävä tunne katosi ja ihosta tuli pehmeä ja kimmoisa.”
Kaisla 32v.

 

RECALM sopi meikin alle moitteetta. Öljy teki meikistä hehkuvan, mutta ei rasvaisen näköistä.

“Kasvoöljyseerumi imeytyi erinomaisesti, iho tuntui hieman sileämmältä ja napakammalta käytön jälkeen ja meikkivoiteen levitys sujui sen päälle hyvin.”
Mari 55v.

Plussaa sateli myös tuotteen riittoisuudesta. Öljyä tarvitsee käyttää vain muutama tippa saadakseen siitä täydet tehot. 30 ml riittoisa pullo kestää aktiivisessa käytössä monta kuukautta.

Kaiken kaikkiaan käyttökokemuksesta testaajat olivat yhtä mieltä: RECALM kasvoöljyä on erittäin miellyttävä käyttää ja sen käyttö tuo arkeen ihanaa luksusta.

“Luonnon puhtaimmat ja tehokkaimmat antimet oli valjastettu minun ihoni hyväksi, tämä mielikuva sai minut tuntemaan itseni tärkeäksi ja hemmotelluksi.”
Mari 55v.
“Olen kasvoöljyjen suurkuluttaja ja olen käyttänyt kaikenlaisia öljyjä Mossasta De Mamieliin, mutta NÖRRE NORDICin RECALM kasvoöljy meni kyllä top listani kärkeen. Ihanaa, että voin jatkossa käyttää täysin kotimaista tuotetta!”
Kaisla 32v.

Vaikutukset

Reilun kahden viikon testijakson jälkeen testaajat arvioivat tuotteen vaikutuksia, joiden tulokset näkyvät alla.

 • Testaajista 5/7 koki ihon punoituksen vähentyneen.
 • 6/7 koki ihon kuivuuden helpottaneen merkittävästi.
 • 7/7 koki ihon tuntuvan ja näyttävän paremmalta testijakson jälkeen.
 • 7/7 ei kokenut ihon ärsytystä testijakson aikana.
 • 7/7 ei tukkinut ihoa tai aiheuttanut epäpuhtauksia.
 • 7/7 sanoi ihonsa olevan pehmeämpi ja kimmoisampi
 • 5/7 kertoi juonteiden häivyttyneen

“Atooppinen ihoni on rauhoittunut ihan silmissä. Kuivat ja punoittavat kohdat ovat lähes kokonaan kadonneet. Jatkan innolla tuotteen käyttämistä, jotta näen lopulliset tulokset!”
Hanna 26v.

“Kuivan käppyrä ja arka ihoni on kosteutetumpi ja pehmeämpi. Ihoni ei tunnu enää niin ärtyneeltä ja kuivalta.”
Merja 52v.

“En havainnut näppyjä tai muuta ihon ärsytystä, kuten useimpien seerumeiden kohdalla on käynyt.”
Mari 55v.

“Ihoni hilseilee huomattavasti vähemmän. Varsinkin talven alkaessa ihoni normaalisti riehaantuu hilseilemällä, mutta nyt pakkasten alettua ihoni on huomattavasti rauhallisempi.”
Kaisla 32v.

“Pienet juonteet näkyvät vähemmän ja ihon kiristely on loppunut. Etenkin kasvojen puhdistuksen jälkeen iho tuntuu vähemmän kuivalta kuin aiemmin.”
Jenna 30v.

“Rypyt ovat silonneet, etenkin silmien ympärillä.”
Jaana 44v.

“Ihon väri on tasoittunut ja ihoni näyttää heleämmältä kuin aiemmin.”
Katja 37v.

 

Suositukset

NÖRRE NORDIC RECALM ihoa rauhoittava kasvoöljy sopii erinomaisesti lähes kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle ja kiristelevälle iholle. Myös ikääntyvälle iholle mainio. Epäpuhtaalle iholle erinomainen rauhoittava vaikutus, sillä tuote ei tuki ihoa tai aiheuta epäpuhtauksia. Tuote sopii erinomaisesti erilaisten ihoärsytysten, kuten ekseeman, ruusufinnin ja atooppisen ihon hoitoon.

“Suosittelen NÖRRE NORDIC RECALM kasvoöljyseerumia kaltaiselleni ympäristötietoiselle, luonnonmukaista kauneudenhoitorutiinia noudattavalle, herkkäihoiselle ja mahdollisesti ikääntyvälle tai epäpuhtauksista kärsivälle, koske se ei tuki ihohuokosia eikä jätä iholle rasvaista pintaa vaan sulautuu siihen saumattomasti.”
Mari 55v.

Ostaisitko uudestaan?

7/7 testaajaa voisivat ostaa NÖRRE NORDIC RECALM kasvoöljyseerumin uudestaan.

“Ostan varmasti tuotteen uudestaan, kunhan saan näin riittoisan pullon ensin kulutettua loppuun. Tämä pääsi luottotuotteideni listaan!”
Katja 37v.
“Aion jatkaa kasvoöljyseerumin käyttöä vielä useita viikkoja, jotta näen selkeämpiä hyötyjä, kuten luvattua ihon suojaamista ja vahvistamista.”
Mari 55v.
“Näin riittoisan ja tehokkaan tuotteen ostaa mielellään uudestaan ja suosittelee vielä muillekin.”
Kaisla 32v.

NÖRRE NORDIC RECALM Kasvoöljyseerumi toimii erinomaisesti gua shassa tai kasvohieronnassa!

Lue arvostelut myös muista NÖRRE NORDIC tuotteista:

REVIVE Kirkastava Antioksidanttinen Kasvoöljyseerumi kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle ja elottomalle iholle

REBALANCE Puhdistava ja Tasapainottava Kasvoöljyseerumi rasvoittuvalle, epäpuhtauksiin taipuvalle, ja helposti tukkeutuvalle sekä sekaiholle

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Nörre Nordic RECALM Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Nörre Nordic RECALM Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi

89 €

Osta
NÖRRE NORDIC

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Limoneeni, sitronelloli

Vaikuttavat aineet

Skvalaani, kamomillauute, ruiskaunokkiuute, niittyhumalauute, mustaherukanlehtiuute, arktinen puolukansiemenöljy, mäntyöljy, sininen kamomillaöljy

Pakkaus

30 ml lasipullo piipetillä. Kierrätettävää lasia. Pipetin muoviosat muovinkeräykseen, lasiosa lasinkeräykseen ja kumi sekajätteeseen.

Tuotteen lupaus

Ihoa tehokkaasti rauhoittava ja korjaava öljyuutos sisältää villinä kerättyä, tulehdusta ja punoitusta vähentävää kamomillaa, voimakkaasti ihoa suojaavaa niittyhumalaa, sekä omassa luomupuutarhassa kasvatettua turvotusta laskevaa ruiskaunokkia, ja mineraalirikasta ihoa vahvistavaa mustaherukanlehteä. Yhdistettynä ihoa ravitsevaan, ihon elastisuutta ja kimmoisuutta lisäävään arktiseen puolukansiemenöljyyn, punoitusta hillitsevään ja kollageenin tuotantoa kiihdyttävään skvalaaniin, sekä tulehdusta ja turvotusta vähentävään siniseen kamomillaöljyyn, saadaan aikaiseksi ihon väriä tasoittava, tehokkaasti rauhoittava ja ihoa pehmentävä, korjaava ja suojaava tehoseerumi. Korkea linolihappopitoisuus, joten seerumi ei tuki ihohuokosia.

Tuotteen lupaus

Ärtyneelle, herkälle ja kuivalle iholle. Sopii erilaisten ihoärsytysten, kuten ruusufinnin, ekseeman, aknen ja atooppisen ihon hoitoon.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Skvalaani, kamomillauute, ruiskaunokkiuute, niittyhumalauute, mustaherukanlehtiuute, auringonkukkaöljy, arktinen puolukansiemenöljy, tokoferoli (E-vitamiini), rosmariinlehtiuute, kuusenneulasöljy, sininen kamomillaöljy, limoneeni, sitronelloli

Ainesosalista englanniksi (INCI)

Squalane (Olive), *Matricaria Chamomilla (Wild Chamomile) Flower Extract / **Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Extract / *Prunella Vulgaris (Self-heal) Extract / **Ribes Nigrum (Blackcurrant) Leaf Extract in *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Vaccinium Vitis-Idaea (Arctic Lingonberry) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Pinus Sylvestris (Pine Needle) Oil, *Tanacetum Annuum (Blue Tansy) Oil, ***Limonene, ***Citronellol *Wildcrafted or Certified Organic **Self-grown ***Naturally occurring component in essential oil

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.