fbpx

Nörre Nordic REVIVE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi


5/5

Nörre Nordic REVIVE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Plussat
 • Ohut koostumus levittyy iholle pehmeästi ja imeytyy todella nopeasti
 • Metsäinen mieto tuoksu tuo mieleen lämpimät kesäillat
 • Tekee kaiken mitä lupaakin: tuo hehkua iholle, tasoittaa ihonsävyä, häivyttää juonteita, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja arpia, vähentää kuivuutta ja tekee ihosta terveen, napakan ja kuulaan
 • Tuo hehkua ja kuulautta myös meikin alle
Miinukset
 • Ei miinuksia

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä ihoa kuivattavia alkoholeja

Ei sertifikaattia

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Nörre Nordic REVIVE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Nörre Nordic REVIVE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi

89 €

Osta
NÖRRE NORDIC

Arvostelu

NÖRRE NORDIC REVIVE Face Oil Serum hehkua antava kirkastava Kasvoöljyseerumi kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Seitsemän testaajaa. Ihotyypit vaihtelevasti normaalista ihosta herkkään ja elottomaan ihoon.
Ikä
24-52
Testausaika
2-3 viikkoa
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Loppusyksy

Tuoksu

NÖRRE NORDIC REVIVE Kirkastava Antioksidanttinen Kasvoöljyseerumi tuoksuu pirteän metsäiseltä. Tuoksu on melko miedohko ja erittäin miellyttävä.  Öljy ei sisällä lisättyjä hajusteita, vaan tuoksu tulee katajanmarjan eteerisestä öljystä, jolla on tuoksun lisäksi vahvat ihonhoidolliset ominaisuudet. Katajanmarjaöljyllä on ihoa puhdistavia ja antioksidanttisia vaikutuksia, joten se on luonnollinen ihon parantaja. Se korjaa ja vahvistaa epidermistä, ihon ulointa kerrosta. Katajanmarjaöljy suojaa ihoa ympäristön vapailta radikaaleilta, jotka voivat vahingoittaa ihoa ja aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä.

Kasvoöljyn seitsemän testaajaa tykkäsivät tuotteen omalaatuisesta tuoksusta, kuvaillen sitä ihanan pirteäksi, mutta samalla rauhoittavaksi.

 

TESTAAJIEN KOMMENTTEJA TUOKSUSTA:

“Tuoksu on jollain tapaa ‘porkkanainen’ ja piristävä!”
Maarit 24v.
“Tuoksu vie hetkeksi kesäisen metsän siimekseen. Jostain syystä tuoksusta tulee mieleen kuumat kesäillat ja mökkisauna.”
Tuula 52v. 
“Olen käyttänyt aiemmin tuoksuttomia tuotteita, mutta REVIVE tuoksuu ihanan terveelliseltä ja tehokkaalta.”
Teija 47v.
“Aivan ihanan raikas ja metsäinen tuoksu! Ei yhtään liian voimakas.”
Kiira 28v.

Koostumus

Kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle ja elottomalle iholle kehitetty REVIVE Kasvoöljyseerumi sisältää parhaan kattauksen pohjoisen antioksidanttisia kasveja. Kasvoöljyseerumi ei sisällä yhtäkään turhaa täyteainetta, vaan jokainen raaka-aine on valittu tukemaan tuotteen ihoa uudistavia ja elävöittäviä vaikutuksia. Arvokkaat raaka-aineet kerätään itse Suomen villistä luonnosta tai kasvatetaan NÖRRE NORDICin omalla luomupuutarhalla. Tuotteet valmistetaan käsin NÖRRE NORDICin omissa tuotantotiloissa Suomessa.

Öljyn erikoisuutena on käsin valmistettava villiyrttiuutos. Kasveja uutetaan kuusi viikkoa korkealaatuisessa luomuauringonkukkaöljyssä, jotta niistä saadaan kaikki mahdolliset tehoaineet valjastettua. REVIVE yrttiuutokseen kuulu villinä kerätty poimulehti ja vadelmanlehti, sekä omassa luomupuutarhassa kasvatettava kehäkukka ja ruiskaunokki.

 • KEHÄKUKKA – Kehäkukka on oikea antioksidanttipommi, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Kehäkukalla on ihoa parantavia ominaisuuksia ja korkean karotenoidipitoisuuden ansiosta se tehoaa loistavasti pieniin juonteisiin ja tuo iholle tervettä hehkua. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka pehmentää ihoa.
 • RUISKAUNOKKI – Vähentää turvotusta, ja rauhoittaa ja stimuloi ihon uudistumista. Ruiskaunokki supistaa ihohuokosia, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa sekä kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa.
 • VILLI POIMULEHTI – Ravitsee ja puhdistaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Vähentää ihon turvotusta ja punoitusta. Sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja parantaa ihon elastisuutta.
 • VILLI VADELMANLEHTI – Vadelmanlehdellä on ihoa parantavia ja suojaavia ominaisuuksia. Se auttaa vähentämään punoitusta ja supistamaan laajentuneita ihohuokosia. Sillä on myös tulehdusta vähentäviä vaikutuksia, joten se auttaa erilaisiin ihon ärsytystiloihin.

Ihoa kirkastava ja uudistava yrttiuutos on yhdistetty laadukkaisiin ravitseviin marjojen siemenöljyihin:

 • TYRNIÖLJY – Syvän oranssin värinen tyrniöljy on kevyt, nopeasti imeytyvä ja kuiva öljy, jolla on ennennäkemättömät ihonhoidolliset vaikutukset. Runsaasti antioksidantteja sisältävä tyrni torjuu tehokkaasti juonteita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Parantaa ihon kosteustasapainoa ja elastisuutta. Tyrniöljy uudistaa ihoa tehokkaasti tuoden ihoon terveen hehkun.
 • VADELMANSIEMENÖLJY – Vadelmat sisältävät 50% enemmän antioksidantteja kuin mansikat, kolme kertaa enemmän kuin kiivit ja kymmenen kertaa enemmän kuin tomaatit. Vadelmansiemenöljy sisältää runsaasti E- ja A-vitamiinia, ellagiinihappoa ja omega-3 ja -6 rasvahappoja. Runsas antioksidanttipitoisuus ja välttämättömät rasvahapot suojaavat ihoa haitallislta hapettumiselta ja vähentävät tulehdusta. A- ja E-vitamiini kiihdyttävät solujen uudistumista ja stimuloivat kollageenintuotantoa hidastaen ihon ikääntymistä.
 • KARPALONSIEMENÖLJY – Karpalossa on enemmän antioksidantteja kuin pinaatissa, parsakaalissa, omenassa ja mansikassa. Sisältää runsaasti antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka kirkastavat ja suojaavat elotonta ihoa. Antioksidantit auttavat myös tasoittamaan ihon sävyä ja suojaamaan auringonvalon ja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta.
 • RUUSUNMARJAÖLJY – Sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat solujen uudistumista lisäten ihon hehkua. Edistää ihon kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon elastisuutta. Ruusunmarjaöljy sisältää myös runsaasti lykopeeniä ja beta-karoteenia, joilla on ihoa kirkastavia ja hehkua lisääviä ominaisuuksia.

Lisäksi tuote sisältää katajanmarjan eteeristä öljyä sekä öljyn hapettumista estävää E-vitamiinia ja rosmariinia.

Käyttökokemus

Seitsemän testaajaa testasivat REVIVE kasvoöljyseerumia 2-3 viikkoa. Testaajien ihot vaihtelivat normaalista herkkään, elottomaan, kuivaan ja rasvoittuvaan ihoon. Iät vaihtelivat 24-vuotiaista 52-vuotiaisiin, joten joukossa oli myös ikääntyvän ihon omaavia.

Kasvoöljyä käytettiin aamuin illoin 2-6 tippaa joko kasvovoiteeseen sekoitettuna tai ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena suoraan kostealle iholle. Tuotetta testattiin myös kasvohieronnassa. Kasvoöljyn alla kannattaa aina käyttää joko kosteuttavaa kasvovettä tai ohutta kasvovoidetta, jotta öljy lukitsee kosteuden ihoon.

“Ihoni on ohut ja pergamenttinen, joka alkaa helposti ‘roikkua’. Ihonhoitorutiiniini kuului Luonkos öljypuhdistuskakku ja kosteuttava kasvovesi. Käytin kasvoöljyä illalla puhdistuksen jälkeen hieman kostealle iholle ja aamulla kasvoveden jälkeen meikin alle. Käytin noin 3 isoa pisaraa suoraan kostealle iholle ja levitin sen käsin.”
Teija 47 v.
“Lisäsin kasvoöljyä kosteusvoiteeni sekaan noin neljä tippaa ja tehostin myös kasvonaamiota muutamalla tipalla.”
Anna 32v.

 

Täyteläisen oranssin värinen REVIVE kasvoöljyseerumi on koostumukseltaan todella kevyttä ja helposti levittyvää. Ihotuntuma on pehmeä ja öljy imeytyy ihoon nopeasti. Öljy tuoksuu levitettäessä iholle, mutta tuoksu ei jää nenään tai ihoon pyörimään levityksen jälkeen.

“Öljy levittyi kuivaan ja hilseilevään ihooni loistavasti ja jätti jälkeensä pehmeän ja ravitun ihon.”
Maarit 24 v.
“Imeytyy nopeasti ja jättää hehkuvan ja terveen ilmeen.”
Teija 47 v.
“Ihoni on paksuhko ja siinä on ryppyjä. REVIVE levittyi ja imeytyi ihoon erinomaisesti. Huomasin selkeän eron ihossa heti levityksen jälkeen. Rypyt silosivat ja ihon sävy tasoittui.”
Tuula 52 v.

 

Öljyn levityksen jälkeen testaajien ihot näyttivät ja tuntuivat hehkuvilta, kuulailta ja heleiltä. Kuivuuden tunne väheni merkittävästi ja iho näytti lähes heti tasaisemman väriseltä.

“Ihon väri tasoittui hämmästyttävän nopeasti. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin selkeän eron ihon sävyssä.”
Anna 32 v.
“Iho tuntui kimmoisammalta ja pehmeämmältä käytön jälkeen.”
Tuula 52 v.

 

Tuote toimii erinomaisesti meikin alla, sillä se tuo meikkiin kaivattua heleyttä, eikä meikki rasvoitu.

“Meikki pysyy hehkuvampana, eikä iho kuivu.”
Teija 47 v.
“Tuntuu, että rasvoittuva ihoni rasvoittuu jopa vähemmän öljyä käytettäessä.”
Kiira 28 v.
“Meikkivoide levittyi öljyn jälkeen todella hyvin ja meikki näytti kuulaammalta kuin aiemmin. Tätä olen kaivannut! Yleensä meikkivoide levittyy kuivalle ja hilseilevälle iholleni epätasaisesti ja se jumittuu kuiviin kohtiin. REVIVE kasvoöljyä käytettäessä tätä ongelmaa ei ollut. Öljy toi selkeästi hehkua ja kuulautta meikattuun ihoon!”
Maarit 24 v.

 

Plussaa sateli myös tuotteen riittoisuudesta. Öljyä tarvitsee käyttää vain muutama tippa saadakseen siitä täydet tehot. 30 ml riittoisa pullo kestää aktiivisessa käytössä monta kuukautta.

Kaiken kaikkiaan testaajat olivat yhtä mieltä siitä, että kasvoöljyä on todella miellyttävä käyttää. Se ei rasvoita ihoa ja imeytyy nopeasti tehden ihosta välittömästi hehkuvan.

“Ihanaa arjen luksusta. Öljyn tuoksu vie hetkeksi luonnon keskelle ja saa kaipaamaan kesää.”
Tuula 52 v.
“Kasvohieronnassa ihan ykköstuote. Öljy vain boostaa kasvohieronnan tehoja, joten kasvot näyttävät hieronnan jälkeen elinvoimaiselta ja hehkuvalta.”
Anna 32 v.

Vaikutukset

Reilun kahden viikon testijakson jälkeen testaajat arvioivat tuotteen vaikutuksia, joiden tulokset näkyvät alla.

 • Testaajista 7/7 koki ihon värin tasoittuneen.
 • 7/7 koki ihon kuivuuden helpottaneen merkittävästi.
 • 5/7 koki ihon arpien ja pigmenttiläiskien vaalentuneen.
 • 7/7 ei kokenut ihon ärsytystä testijakson aikana.
 • 7/7 ei tukkinut ihoa tai aiheuttanut epäpuhtauksia.
 • 5/7 koki ihohuokosten pienentyneen.
 • 6/7 kertoi pienten juonteiden häivyttyneen.
 • 3/7 ihon epäpuhtaudet vähenivät testijakson aikana.
 • 7/7 koki ihon näyttävän hehkuvammalta, kuulaammalta ja terveemmältä.
“Iho näyttää vahvemmalta, kosteutetummalta, elinvoimaisemmalta, nuoremmalta, terveemmän väriseltä ja ihohuokoset ovat pienemmät. Tuote ei aiheuttanut mitään epäpuhtauksia iholle tai en kärsinyt yhtään tavallista enempää näppylöistä tai muista ongelmista. Positiiviset muutokset alkoivat näkyä ihan parissa päivässä. Noin viikon jälkeen tajusin, että ihohuokoset ovat pienemmät.”
Teija 47 v.
“Työskentelen sairaanhoitajana ja ihoni on jatkuvasti ärtynyt ja kuiva maskin käytöstä ja kuivasta ilmasta. Työpäiviin REVIVE on tuonut kaivattua kosteutta ja pehmeyttä iholle. Tuntuu, ettei ihoni ole enää niin kuiva ja ärtynyt maskin alla. Ihoni on selkeästi hehkuvampi ja vanhat aknearvet ja ihon epätasaisuudet ovat häivyttyneet.”
Kiira 28 v.
“Pienen vauvan äitinä ihoni on jatkuvasti samea, eloton ja stressaantunut. REVIVE kasvoöljy toi ihoon kaivattua hehkua ja kirkkautta. Iho tuntuu nyt pehmeämmältä ja kimmoisammalta. Ihon väri on tasaisempi. Pienet juonteet etenkin silmien ympärillä ovat vähentyneet. Jostain syystä myös tummat silmänaluseni ovat vaalentuneet.”
Anna 32 v.
“REVIVE oli kaikkea sitä, mitä odotin ja enemmän. Sen käyttö on kivaa ja tulokset ovat erinomaisia, ja mikä parasta, kaikki myrkyttömästi!”
Teija 47 v.
“Kuivuus on kadonnut lähes kokonaan ja kuivan hilseilevät läiskät kasvoillani on kadonneet. Meikin alla tämä on ihan ykköstuote tuomaan kuulautta iholle.”
Maarit 24 v.
“Ryppyinen ihoni on selkeästi napakampi ja kimmoisampi. Myös ystäväni huomasivat eron ihoni kunnossa!”
Tuula 52 v.

Suositukset

Testaajat suosittelivat REVIVE kasvoöljyä etenkin stressaantuneelle ja elottomalle iholle. Myös ikääntyvälle ja kuivalle iholle tuote oli erinomainen.

“Suosittelisin tuotetta ihan kelle tahansa, mutta erityisesti ikääntyvälle ja harmaantuneelle iholle, ryppyjä vastaan ja jos kärsii suurentuneista ihohuokosista.”
Teija 47 v.
“Luulen, että REVIVE sopii erityisesti kesällä meikin alle tai meikittömään ihoon rusketuksen kanssa, sillä iho näyttää öljyn kanssa ihanan kuulaalta ja hehkuvalta. Ihoni on kuiva ja hilseilevä, myös ajoittain herkkä, joten samankaltaiselle iholle voin todella suositella tuotetta.”
Maarit 24 v.
“Suosittelisin kasvoöljyseerumia etenkin stressantuneelle iholle ja kovan rasituksen rasittamalle iholle. Maskin alla loistava ihon heleyttäjä.”
Kiira 28 v.
“Iholle, joka kaipaa ‘glow uppia’. Pienen vauvan äitinä ainakin minun kroonisesti väsyneen ihmisen iho kiittää.”
Anna 32 v.

Ostaisitko uudestaan?

Kaikki testaajat voisivat ostaa NÖRRE NORDIC REVIVE Kirkastavan Antioksidanttisen Kasvoöljyseerumin uudestaan:

“Voisin laadun puolesta ehdottomasti ostaa uudestaan!”
Teija 47 v.
“Olen käyttänyt kasvoöljyjä jo vuosien ajan, mutta REVIVE on tähän mennessä ollut paras kaikista. Ostaisin siis ehdottomasti uudestaan!”
Maarit 24 v.
“Tuote tekee sen mitä lupaa, joten ostan ehdottomasti uudestaan. Ainesosalista on täydellinen kattaus kotimaisia voimayrttejä ja marjoja ja tuotteen tuoksu vie mielenkin hetkeksi metsään ja luontoon. Täys kymppi tuote!”
Tuula 52 v.

Lue arvostelut myös muista NÖRRE NORDIC luonnonkosmetiikkatuotteista:

NÖRRE NORDIC RECALM Rauhoittava ja Korjaava Kasvoöljyseerumi herkälle, ärsyyntyneelle ja kuivalle iholle

NÖRRE NORDIC REBALANCE Puhdistava Kasvoöljyseerumi rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, sekä sekaiholle

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Nörre Nordic REVIVE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Nörre Nordic REVIVE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi

89 €

Osta
NÖRRE NORDIC

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Limoneeni

Vaikuttavat aineet

Kehäkukkauute / villi poimunlehtiuute / ruiskaunokkiuute / villi vadelmanlehtiuute, arktinen vadelmansiemenöljy, arktinen karpalonsiemenöljy, ruusunmarjaöljy, tyrniöljy, katajanmarjaöljy,

Pakkaus

30 ml lasipullo pipetillä. Pullo kierrätettävää lasia. Pipetti lajitellaan seuraavasti: lasipipetti lasinkeräykseen, muovi muovinkeräykseen ja kumiosa sekajätteeseen.

Tuotteen lupaus

Ihoa kirkastava ja uudistava öljyuutos sisältää omalla luomupuutarhalla kasvatettua korkean karotenoidipitoisuuden kehäkukkaa ja ihon uudistumista stimuloivaa ruiskaunokkia, sekä villinä kerättyä, ihon elastisuutta parantavaa poimulehteä ja ihohuokosia supistavaa vadelmanlehteä. Yhdistettynä korkean antioksidanttisipitoisiin ja ravitseviin arktisiin tyrnin-, karpalon- ja vadelmansiemenöljyihin, sekä ruusunmarjaöljyyn, saadaan aikaiseksi voimakkaasti ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä suojaava vaikutus. Korkea linolihappopitoisuus, joten öljy ei tuki ihohuokosia.

Tuotteen lupaus

Kaikille ihotyypeille, erityisesti elottomalle ja harmalle iholle, joka kaipaa lisää luonnollista hehkua.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Kehäkukkauute / villi poimunlehtiuute / ruiskaunokkiuute / villi vadelmanlehtiuute uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn, arktinen vadelmansiemenöljy, arktinen karpalonsiemenöljy, ruusunmarjaöljy, tyrniöljy, tokoferoli (E-vitamiini), rosmariininlehtiuute, katajanmarjaöljy, limoneeni

Ainesosalista englanniksi (INCI)

**Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract / *Alchemilla Vulgaris (Wild Lady’s Mantle) Extract / **Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower Extract / *Rubus Idaeus (Wild Raspberry) Leaf Extract in *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, *Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, *Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Oil, Tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Juniperus Communis (Juniper Berry) Fruit Oil, ***Limonene *Wildcrafted or Certified Organic **Self-grown ***Naturally occurring component in essential oil

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.