fbpx

Nörre Nordic REBALANCE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi


5/5

Nörre Nordic REBALANCE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Plussat
 • Kirkastaa ihoa ja tekee siitä pehmeän. Vähensi epäpuhtauksien syntymistä, vaalensi aknearpia ja nopeutti epäpuhtauksien paranemista.
 • Tasapainottaa ihon rasvoittuvia alueita ja kosteuttaa kuivia kohtia. Toimii niin sekaiholle kuin rasvoittuvallekin iholle.
 • Tuoksuu täydellisen metsäiseltä
 • Kevyt öljy, joka imeytyy nopeasti jättämättä rasvaista ihoa. Vain kaksi tippaa riittää koko kasvoille ja kaulalle!
Miinukset
 • Ei miinuksia

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavaa alkoholia

Ei sertifikaattia

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Nörre Nordic REBALANCE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Nörre Nordic REBALANCE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi

89 €

Osta
NÖRRE NORDIC

Arvostelu

REBALANCE Face Oil Serum Puhdistava & Tasapainottava Kasvoöljyseerumi kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Ihotyypit vaihtelivat rasvoittuvasta akneihosta pintakuivaan ja helposti tukkeutuvaan ihoon ja sekaihoon.
Ikä
21-45
Testausaika
2-3 viikkoa
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Loppusyksy

Tuoksu

NÖRRE NORDIC  REBALANCE tasapainottava ja puhdistava kasvoöljyseerumi tuoksuu kuusimetsältä. Tuoksu on miedohko ja erittäin miellyttävä.  Öljy ei sisällä lisättyjä hajusteita, vaan tuoksu tulee kuusen eteerisestä öljystä, jolla on tuoksun lisäksi vahvat ihonhoidolliset ominaisuudet. Kuusella on antiseptisiä ominaisuuksia. Se sisältää runsaasti antibakteerisia orgaanisia yhdisteitä, jotka auttavat tappamaan bakteereita ja muita haitallisia aineita ja siten estämään infektioita.

REBALANCE tuoksuu miellyttävältä ja tehokkaalta: “vihreältä”, tulee heti mielleyhtymä metsästä, luonnosta, kasveista (mesiangervo, siankärsämö, koivunlehti – nämä tulivat heti mieleeni, kun käytin tuotetta ensimmäisen kerran). Tuote tuoksuu levitettäessä, mutta ei iholla
Sara 37 v.
Selkeästi tuoksuu kuuselta! Tulee mieleen talvinen metsä. Tuoksu ei ole voimakas eikä häiritsevä, vaan juuri sopiva
Minna 21 v.
Ihanan luonnollinen ja terveellisen tuoksuinen tuoksu. Tätä tuoksuttelee mielellään. Tuoksusta tulee rauhallinen olo.
Hanna 45 v.

Koostumus

Rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle kehitetty REBALANCE Face Oil Serum kasvoöljyseerumi sisältää tehokkaan sekoituksen epäpuhtauksia hillitseviä pohjoisen kasveja ja villiyrttejä. Kasvoöljyseerumi ei sisällä yhtäkään turhaa täyteainetta, vaan jokainen raaka-aine on valittu tukemaan tuotteen ihoa puhdistavia ja tasapainottavia vaikutuksia. Öljyn raaka-aineet ovat täysin komedogeenittömiä, joten se ei tuki ihoa. Arvokkaat raaka-aineet kerätään itse Suomen villistä luonnosta tai kasvatetaan NÖRRE NORDICin omalla luomupuutarhalla. Tuotteet valmistetaan käsin NÖRRE NORDICin omissa tuotantotiloissa Suomessa.

Öljyseerumin erikoisuutena on käsin valmistettava villiyrttiuutos. Kasveja uutetaan kuusi viikkoa korkealaatuisessa luomuauringonkukkaöljyssä, jotta niistä saadaan kaikki mahdolliset tehoaineet valjastettua. REBALANCE yrttiuutokseen kuulu villinä kerätty mesiangervo, horsma, nokkonen ja koivunlehti.

 • VILLI MESIANGERVO – Hillitsee epäpuhtaan ihon tulehdusta ja vähentää punoitusta, kutinaa ja epäpuhtauksia. Mesiangervon sisältämä salisyylihappo kuorii ihoa luonnollisesti. Hillitsee ihon öljyntuotantoa ja supistaa ihohuokosia.
 • VILLI NOKKONEN – Mineraalirikas nokkonen supistaa laajentuneita ihohuokosia, hillitsee talintuotantoa ja napakoittaa ihoa hoitaen näin rasvoittuvaa akneihoa. Se myös nopeuttaa arpien paranemista. Sillä on myös tulehdusta hillitseviä ja antibakteerisia vaikutuksia.
 • VILLI HORSMA – Sisältää runsaasti C-vitamiinia ja sillä on tulehdusta hillitseviä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Supistaa laajentuneita ihohuokosia.
 • VILLI KOIVUNLEHTI – Koivunlehdet sisältävät salisylaattia, aspiriinistakin löytyvää luonnollista yhdistettä. Salisylaatti lievittää epäpuhtauksiin taipuvan tulehdusta. Koivunlehdet supistavat laajentuneita ihohuokosia, joten se sopii täydellisesti rasvaiselle iholle.

 

Ihoa puhdistava ja tasapainottava yrttiuutos on yhdistetty laadukkaisiin ravitseviin marjojen siemenöljyihin:

 • SUOMALAINEN MUSTAHERUKANSIEMENÖLJY – Mustaherukoissa on noin neljä kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiineissa. Mustaherukansiemenöljy on täynnä antioksidantteja ja sillä on tulehdusta hillitseviä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Mustaherukansiemenöljyn sisältämä GLA, omega-6 rasvahappo, auttaa lievittämään aknen oireita vähentämällä tulehdusta ja punoitusta.
 • VADELMANSIEMENÖLJY – Vadelmassa on 50% enemmän antioksidantteja kuin mansikassa, kolme kertaa enemmän kuin kiivissä ja kymmenen kertaa enemmän kuin tomaatissa. Vadelmansiemenet sisältävät eniten tulehdusta estävää alfalinoleenihappoa kuin mikään muu hedelmänsiemen. Vadelmansiemenöljy sisältää myös fytosteroleja ja runsaasti iholle välttämättömiä omega-3 ja -6 rasvahappoja, jotka ovat hyödyllisiä tulehtuneen ihon hoidossa, kuten aknessa.
 • RUUSUNMARJANSIEMENÖLJY – Kuiva tai rasvaton öljy, joka on täynnä ihoa ravitsevia vitamiineja, antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja, mukaan lukien linoli- ja linoleenihappo, jotka ovat olennainen osa ihon kudosten ja solujen uudistumista. Ei ihme, että öljyä on käytetty kansanlääkkeenä haavojen parantamiseen, sekä arpien ja juonteiden vähentämiseen. Ruusunmarjaöljy sisältää myös sekä lykopeenia että beetakaroteenia. Näillä yhdisteillä on ihoa kirkastavia ominaisuuksia, joten ruusunmarjaöljy auttaa vaalentamaan arpia ja pigmenttiläiskiä.
 • SKVALAANI – Skvalaani on ihoa tukkimaton öljy, joka tasapainottaa ihon talin- ja öljyntuotantoa. Sillä on antioksidanttisia, ikääntymistä estäviä ja tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia, joten se on välttämätön öljy rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Anti-inflammatoriset ominaisuudet vähentävät punoitusta ja turvotusta ja on hyödyllisiä ihosairauksien, kuten aknen hoidossa.
 • SIANKÄRSÄMÖ-ÖLJY – Siankärsämö-öljy on ehdoton raaka-aine rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon hoidossa. Luonnollisesti ihohuokosia supistava siankärsämö vähentää epäpuhtauksia, tasapainottaa talintuotantoa, rauhoittaa tulehdusta ja vaalentaa aknearpia.

 

Lisäksi tuote sisältää jo aiemmin mainittua kuusen eteeristä öljyä, sekä öljyn hapettumista estävää E-vitamiinia ja rosmariinia.

Käyttökokemus

Seitsemän testaajaa testasivat REBALANCE kasvoöljyseerumia 2-3 viikkoa. Testaajien ihot vaihtelivat rasvoittuvasta akneihosta sekaihoon ja pintakuivaan helposti tukkeutuvaan ihoon. Iät vaihtelivat 21-vuotiaista 45-vuotiaisiin, joten joukossa oli myös ikääntyvän ihon omaavia.

Kasvoöljyä käytettiin aamuin illoin 2-6 tippaa joko kasvovoiteeseen sekoitettuna tai ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena suoraan kostealle iholle. Tuotetta testattiin myös kasvohieronnassa. Kasvoöljyn alla kannattaa aina käyttää joko kosteuttavaa kasvovettä tai ohutta kasvovoidetta, jotta öljy lukitsee kosteuden ihoon.

“Minulla on pintakuiva sekaiho, T-alue tukkeutuu herkästi. Iholla myös kuivia laikkuja ja sameutta. Olen käyttänyt tuotetta aamuin illoin testijakson ajan ja kokeillut eri tapoja käyttää sitä. Levitin tuotteen sormin hieromalla. Kokeilin seerumia kasvohieronnassa, käytin sitä kasvovoiteen jälkeen ja kasvovoiteen seassa.”
Sara 37 v.
Ihoni on todella ongelmainen. Minulla on lievä akne, joten ihossa on jatkuvasti finnejä etenkin otsassa ja poskissa. Lisäksi ihollani on vanhoja aknearpia ja mustapäitä. Pääosin ihoni on rasvoittuva, mutta talvisin ihooni tulee kuitenkin myös kuivia laikkuja. Käytin REBALANCE öljyseerumia aamuin illoin heti puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.”
Minna 21 v.

 

REBALANCE on oikea vihreä teholiemi, joka on todella riittoisaa; suurin osa testaajista käytti öljyä vain 2-3 tippaa kerrallaan. Se levittyy silkin pehmeästi ja jättää ihon kuulaaksi, mutta ei rasvaiseksi. Öljy sai testaajilta kehuja sen nopeasta imeytymisestä ja erittäin miellyttävästä ihotuntumasta.

“Öljyseerumin koostumus on miellyttävä. Seerumi levittyy hyvin ja miellyttävästi iholle. Kun öljyä annosteli sopivan määrän, vain kaksi tai kolme tippaa kasvovoiteen sekaan, lopputulos oli hyvin mieluinen. Seerumi ei rullautunut iholla.”
Sara 37 v.
“Levittymisestä ja imeytymisestä ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Öljy toimii juuri niin kuin pitääkin eli pieni määrä (noin 2 tippaa) riittää koko kasvoille ja kaulalle. Tämä määrä myös imeytyy todella säpäkästi. Huomasin, että neljä tippaa oli jo liikaa, jolloin imeytymisessä kesti kauemmin. Tosin iltaisin tykkäsin käyttää hieman ekstraa sillä halusin saada öisin öljystä mahdollisimman paljon tehoja käyttöön.”
Marjaana 44 v.
“Ei jätä ihoa rasvaisen kelmeäksi, vaan enemmänkin kuulaaksi ja kirkkaaksi.” Hanna 45 v.
“Käytin seerumia kasvohieronnassa ja ihoni oli todella kirkas sen jälkeen. Kaikkein mieluisinta minulle oli käyttää seerumia iltaisin. Ihoni on ollut aamuisin hämmästyttävän pehmeä ja kirkas.”
Sara 37 v.

 

Heti levityksen jälkeen testaajien ihon väri tasoittui, iho rauhoittui ja laajentuneet ihohuokoset supistuivat. Öljy toimi moitteetta myös meikin alla, sillä se toi meikkiin kuultavuutta.

“Meikkivoide levittyy hyvin ja helposti seerumin päälle, joskin huomasin, että meikki ei pysy niin mattana, kun seerumi on alla. Toisaalta seerumi luo hohtoa ja kuultavuutta meikkiin, joten se on tietenkin oma valinta mitä haluaa meikiltään.”
Sara 37 v.
“Yleensä meikkini rasvoittuu jo muutamassa tunnissa, mutta REBALANCE öljyn käytön aloitettuani ihoni on tasapainottunut niin, etten joudu jatkuvasti painelemaan ylimääräistä rasvaa pois iholta.”
Minna 21 v.
“Iho tuntui heti käytön jälkeen napakammalta ja kimmoisammalta. Ihohuokoseni näyttivät pienemmiltä ja iho näytti terveeltä.”
Marjaana 44 v.

 

Kiitosta sateli myös öljyn kauniista ulkonäöstä, ihanasta tuoksusta ja miellyttävästä käyttökokemuksesta.

“Pidän siitä, että tuotteesta tulee mieleen luonto, rauhoittava ajatus luonnosta kruunaa ihonhoitohetken. Kaunis pullo tuo iloa silmälle ja juhlistaa käyttökokemusta. Plussaa myös riittoisuudesta.”
Sara 37 v.
“Tuoksu vei luonnon keskelle, joten käyttäminen oli erittäin miellyttävää. Pullo on korumaisen kaunis, suorastaan ilo silmälle.”
Maiju 33 v.

Vaikutukset

Reilun kahden viikon testijakson jälkeen testaajat arvioivat tuotteen vaikutuksia, joiden tulokset näkyvät alla.

 • Testaajista 7/7 iho ei tukkeutunut tai ärsyyntynyt testijakson aikana.
 • 6/7 koki ihon rasvoittuvuuden helpottaneen merkittävästi.
 • 4/7 koki vanhojen aknearpien vaalentuneen.
 • 5/7 koki ihohuokosten pienentyneen.
 • 6/7 kertoi, että finnejä ja epäpuhtauksia syntyi vähemmän testijakson aikana.
 • 6/7 ihon epäpuhtaudet ja finnit paranivat nopeammin.
 • 7/7 koki ihon näyttävän tasaisemmalta, puhtaammalta ja kirkkaammalta.

 

“Kaikkein huomattavimman ja suurimman muutoksen seerumi teki ihoni kirkkauteen. Ihoni ei ole koskaan ennen ollut näin kirkas. Erityisesti aamuisin ihoni on ollut hyvin pehmeä, kiilloton ja juonteeton sekä levänneen ja mahtavan kirkkaan näköinen. Samaa en ole kokenut ihollani seerumeilla tai voiteilla, joita olen aiemmin kokeillut. Koen, että ihoni on puhtaampi, kun olen käyttänyt seerumia noin kahden viikon ajan. Otsallani on yleensä kuivia laikkuja ja seerumi kosteutti kuivia alueita samalla kun tasapainotti rasvaisempia alueita. Kokonaisuutena hyvin myönteinen käyttökokemus!”
Sara 37 v.
“Ihon rasvoittuminen loppui noin viikon käytön jälkeen. Tämän jälkeen en joutunut kertaakaan taputella ylimääräistä rasvaa iholta päivän aikana. Ihohuokoseni ovat pienemmät, finnejä tulee vähemmän ja vanhat näpyt paranevat nopeammin. Ihoni näyttää kaiken kaikkiaan puhtaammalta ja tasaisemmalta.”
Minna 21 v.
“Huomasin positiivisia muutoksia ihan muutamassa päivässä. Ihoni näyttää terveemmältä ja eläväisemmältä, kun ihohuokoset ovat pienentyneet ja rasvoittuminen vähentynyt.”
Hanna 45 v.
“Ihoni on tasaisempi ja tasapainoisempi. Öljy vei kuivat kohdat mennessään, mutta tasapainotti rasvoittuvia kohtia. Öljy ei  tukkinut ihoa eikä aiheuttanut lisää epäpuhtauksia.”
Maiju 33 v.
“Rypyt ovat hieman silonneet ja ihoni yleisilme on kirkkaampi. Ihon väri on tasoittunut, rasvoittuvuus vähentynyt ja punaisuus kadonnut.”
Marjaana 44 v.

Suositukset

Testaajat suosittelevat tuotetta erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, johon tulee helposti epäpuhtauksia. Myös pintakuiva sekaiho, sekä rasvoittuva ikääntyvä iho hyötyy tuotteesta.

“Suosittelen tuotetta erityisesti samealle, väsyneelle, hieman epäpuhtaalle sekaiholle.”
Sara 37 v.
“Voin hyvin suositella kaltaiselleni rasvoittuvalle akneiholle. Öljy on auttanut ihoni kuntooni merkittävästi.”
Minna 21 v.
“Suosittelen öljyseerumia rasvoittuvalle iholle, mutta myös ikääntyvälle iholle.”
Marjaana 44 v.

Ostaisitko uudestaan?

Testaajista 7/7 voisivat ostaa NÖRRE NORDIC REBALANCE Clearing & Purifying Face Oil Serum puhdistavan ja tasapainottavan kasvoöljyseerumin uudestaan.

“Mielestäni tuote on erittäin tehokas ja pullo riittoisa, joten voisin ostaa tuotteen uudestaan.”
Sara 37 v.
“Todellakin ostan tuotteen heti kun edellinen loppuu. Tämä jäi ihonhoitorutiiniini vakkariksi.”
Minna 21 v.
“Voisin ostaa öljyn uudestaan sen tehokkuuden ja laadukkuuden vuoksi.”
Marjaana 47 v.

Lue arvostelut myös muista NÖRRE NORDIC luonnonkosmetiikkatuotteista:

NÖRRE NORDIC RECALM Rauhoittava ja Korjaava Kasvoöljyseerumi herkälle, ärsyyntyneelle ja kuivalle iholle

NÖRRE NORDIC REVIVE Kirkastava Antioksidanttinen Kasvoöljyseerumi kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle ja elottomalle iholle, joka kaipaa lisää tervettä hehkua.

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Nörre Nordic REBALANCE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi
Nörre Nordic REBALANCE Face Oil Serum Kasvoöljyseerumi

89 €

Osta
NÖRRE NORDIC

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Suomi

Allergeenit

Limoneeni

Vaikuttavat aineet

Villi mesiangervonkukkauute / villi horsmankukkauute / villi koivunlehtiuute / villi nokkosuute, skvalaani (oliivi), ruusunmarjaöljy, arktinen mustaherukansiemenöljy, arktinen vadelmansiemenöljy, siankärsämö-öljy, kuusiöljy

Pakkaus

30 ml lasipullo pipetillä. Lasi kierrätettävää lasia. Pipetti lajitellaan seuraavasti: lasipipetti lasinkeräykseen, muovi muovinkeräykseen ja kumiosa sekajätteeseen.

Tuotteen lupaus

Ihoa voimakkaasti tasapainottava ja puhdistava öljyuutos sisältää villinä kerättyä luonnollista salisylaattia sisältävää mesiangervoa, tulehdusta hillitsevää horsmankukkaa, ihoa vahvistavaa nokkosta ja ihohuokosia supistavaa koivunlehteä. Yhdistettynä ihoa uudistaviin ja korjaaviin arktisiin mustaherukan-, vadelman- ja ruusunmarjansiemenöljyihin, sekä siankärsämööljyyn ja skvalaaniin, saadaan aikaiseksi ihon omaa öljyntuotantoa hillitsevä, punoitusta vähentävä sekä epäpuhtauksia estävä tehokas kokonaisuus. Korkea linolihappopitoisuus, joten öljy ei tuki ihohuokosia.

Tuotteen lupaus

Rasvoittuvalle, akneen ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle sekä sekaiholle

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Villi mesiangervonkukkauute / villi horsmankukkauute / villi koivunlehtiuute / villi nokkosuute uutettuna auringonkukkaöljyyn, skvalaani (oliivi), ruusunmarjaöljy, arktinen mustaherukansiemenöljy, arktinen vadelmansiemenöljy, tokoferoli (E-vitamiini), rosmariininlehtiuute, kuusiöljy, siankärsämö-öljy, limoneeni

Ainesosalista englanniksi (INCI)

*Spiraea Ulmaria (Wild Meadowsweet) Flower Extract / *Epilobium Angustifolium (Wild Fireweed) Flower Extract / *Betula Alba (Wild Birch Leaf) Leaf Extract / *Urtica Dioica (Wild Nettle) Extract in *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Squalane (Olive), *Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Ribus Nigrum (Blackcurrant) Seed Oil, *Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Abies Sibirica (Fir Needle) Oil, *Achillea Millefolium (Yarrow) Oil, **Limonene *Wildcrafted or Certified Organic **Naturally occurring component in essential oil

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.