Botanica Nordica Deep Moisturizing Serum

4.5 / 5
4.5/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Sisältää kuivattavia alkoholeja

Ei sertifikaattia

Sisältää allergisoivia ainesosia

botanica nordica deep moisturizing serum kokemuksia kosteuttava seerumi

PLUSSAT

MIINUKSET

Botanica Nordica Deep Moisturizing Serum

4.5 / 5
4.5/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Sisältää kuivattavia alkoholeja

Ei sertifikaattia

Sisältää allergisoivia ainesosia

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Kallis

Hinta-laatusuhde:

Erinomainen

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Botanica Nordica Deep Moisturizing Serum - Tehokosteuttava seerumi

TUOKSU

Suomalaisen Botanica Nordican tehokosteuttava seerumi ei sisällä lisättyjä hajusteita, mutta siinä on raikas ja mieto ruusun ja laventelin tuoksu, joka tulee seerumin sisältämistä ruusu- ja laventelivesistä. Tuoksu on todella miellyttävä eikä lainkaan liian pistävä, joten tätä uskaltaa suositella herkkänenäisillekin.

KOOSTUMUS

Pintakuivaa ihoa tehokosteuttava Deep Moisturizing Serum sisältää laventeli-, ruusu- ja ruiskukan hydrosoleja. Kosteuttavina ainesosina löytyy kombo tehokkaita raaka-aineita: glyseriinia, natrium PCA, kolme eri molekyylikoon hyaluronihappoa sekä aloe veraa. Hyaluronihappo on tunnettu ihoa kosteuttavista ominaisuuksistaan ja sen teho perustuukin sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, mutta iän myötä sen määrä vähenee, mikä aiheuttaa ihon veltostumista ja kuivumista.

Lisäksi tuote sisältää ihoa helliviä ja hoitavia xylitoleja, sekä ihoa piristävää kofeiinia. Pantenoli, eli B5-provitamiini kosteuttaa, rauhoittaa, korjaa ja antaa elinvoimaa iholle. Ksylityyliglukosidi on luonnollinen kasviperäinen sokerijohdannainen, jolla on kyky sitoa vesimolekyylejä ja edesauttaa ihon omaa hyaluronihappotuotantoa. Se auttaa ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa sekä vahvistaa ihon pintakerroksia.

Säilöntäaineina on käytetty fermentoitua retiisinjuurta, bentsyylialkoholia ja dehydroetikkahappoa. Kaksi viimeistä sekä tuotteeseen lisätty alkoholi saattavat aiheuttaa ihoärsytystä herkkäihoisille.

Botanica Nordican seerumi ei sisällä lainkaan ihoa tukkivia, eli komedogeenisia ainesosia, joten sen pitäisi sopia myös epäpuhtaalle tai helposti tukkeutuvalle iholle.

KÄYTTÖKOKEMUS

Ihoni on usein pintakuiva ja se vaatii paljon vesikosteutusta. Testasin tuotetta kuukauden ajan aamuin illoin. Käytin seerumin alla mustaherukkahydrosolia, jonka päälle levitin Botanica Nordican tehokosteuttavan seerumin. Viimeistelin ihonhoitorutiinin Botanica Nordican Glow kasvoöljyllä. Hyaluronihappoa sisältävä tuote vaatii aina alleen vesikosteuttavan tuotteen, sillä hyaluronihappo imee itseensä kosteutta.

Seerumi on koostumukseltaan vesimäistä, vain aavistuksen geelimäistä. Pumppupulloa oli kätevä käyttää ja se annosteli tuotetta sopivan määrän. Seerumi valui helposti sormien välistä, mutta koostumus oli kuitenkin sen verran kiinteä, että tuote päätyi lopulta lattian sijasta kokonaan kasvoille. Levittyvyys oli huippuluokkaa. Samettimaisen pehmeä seerumi levittyi iholle kuin unelma ja imeytyi hämmästyttävän nopeasti. Tuote ei jäänyt muljuamaan ihon pinnalle tai rullautunut. Huomasin, että jos seerumin antaa kuivua liikaa yksinään iholla, se jättää aavistuksen nahkean pinnan iholle. Tästä syystä suosittelenkin lisäämään kasvoöljyn tai voiteen vielä kostealle iholle, sillä tällöin välttää nahkean ihon ja öljykin imeytyy paremmin.

Iho tuntui heti levityksen jälkeen todella kosteutetulta ja kimmoisalta; jotenkin heleämmältä kuin aiemmin. Ihoni tykkäsi seerumista kovasti!

Tuotteen riittoisuudesta on vaikea sanoa, sillä seerumi on pakattu 30ml mustaan lasipulloon. Kuukauden aheran käytön jälkeen luulen kuitenkin, että tuotetta on ainakin puolet jäljellä. Seerumi toimi myös meikin alla moitteetta.

VAIKUTUKSET

Kuukauden jälkeen ihoni näyttää ja tuntuu kostutetulta ja todella hyvältä. Seerumi ei tukkinut ihoa lainkaan, vaikka ihoni on todella helposti tukkeutuvaa sorttia. Iho on selkeästi heleämpi testijakson jälkeen ja pintakuivuus on kadonnut lähes kokonaan. Kokonaisuutena käyttökokemus oli todella positiivinen ja tulokset erittäin hyvät!

SUOSITUKSET

Suosittelisin tuotetta erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Sopii erinomaisesti myös ikääntyvälle, epäpuhtaalle ja normaalille iholle. Myös rasvoittuva iho saattaa hyötyä tuotteen kosteuttavuudesta. Voisin melkein sanoa, että tuote sopii lähes kaikille ihotyypeille.

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Voisin ostaa Botanica Nordica Deep Moisturizing seerumin ehdottomasti uudestaan.

VERTAA HINTOJA JA OSTA

Lue myös muiden hyaluronihapposeerumeiden arvostelut:

Evolve Hyaluronihappo Seerumi

Patyka Hydra Booster Serum

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Pintakuiva sekaiho, joka tukkeutuu helposti vääristä tuotteista. Sameahko ja selkeästi vesikosteutuksen tarpeessa.

Testaajan ikä:

30 vuotta

Testausaika:

1 kk

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Toukokuu

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Kuiva iho

Pintakuiva iho

Ikääntyvä iho

Normaali iho

Epäpuhdas iho

Rasvoittuva iho

Sekaiho

Varauksella: Herkkä iho

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

Laventelivesi, ruusuvesi, ruiskukkavesi, kofeiini, kolme eri molekyylikoon hyaluronihappo

Valmistusmaa:

Suomi

Pakkaus:

30ml lasipullo muovisella pumppukorkilla

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

Aqua, Lavandula angustifolia (laventeli) flower water*, Rosa damascena (damaskiruusu) flower water*, Centaurea cyanus (ruiskukka) flower water*, Glycerin*, Sodium PCA, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Sodium hyaluronate, Hydrolyzed sodium hyaluronate, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice powder*, Caffeine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Panthenol, Benzyl alcohol, Xylitol, Sodium phytate, Alcohol, Dehydroacetic acid

Ainesosaluettelo (INCI) suomeksi:

Vesi, laventelivesi, ruusuvesi, ruiskukkavesi, glyseriini, natrium pca, Leuconostoc/fermentoitu retiisinjuuri, hyaluronihappo, hydroloitu hyaluronihappo, aloe vera jauhe, kofeiini, xylityyliglukosidi, anhydroksylitoli, pantenoli (B5-provitamiini), bentsyylialkoholi, xylitol, natriumfytaatti, alkoholi, dehydroetikkahappo

TUOTTEEN LUPAUKSET

Huolellisesti laadittu seos erilaisista hyaluronihappomolekyyleistä ja B5-provitamiinista antaa runsaasti kosteutta ja saa ihon näyttämään kiinteämmältä. Deep Moisturizing Serum on todella kevyen tuntuista ja se imeytyy tehokkaasti. Seerumissamme on kolmea erikokoista hyaluronihappolaatua, jotka vaikuttavat tehokkaasti ihon eri kerroksissa.

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta on erityisen hyödyllinen kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sopii myös vegaaneille.

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

5 2 votes
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments