fbpx

Evolve Hyaluronihappo Seerumi


4.5/5

Evolve Hyaluronihappo Seerumi
Plussat
  • Kosteuttaa supertehokkaasti ihoa
  • Ei tuki ihoa
  • Imeytyy nopeasti
  • Tasoittaa ihoa ja heleyttää kasvoja
Miinukset
  • Pipettikorkilla hankala annostella tuotetta (seerumi saatavilla myös pumppupullossa!)
  • Superkuiva iho tarvinnee lisäkosteutusta

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Ei sertifikaattia

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Evolve Hyaluronihappo Seerumi
Evolve Hyaluronihappo Seerumi

34.90 €

Osta
TwistBe

34.90 €

Osta
Jolie

35.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

34.90 €

Osta
House of Organic

Arvostelu

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum 200 - Kosteuttava hyaluronihappo seerumi kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Kuiva iho, joka on herkkä tukkeutumaan.
Ikä
32
Testausaika
1 kuukausi
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Syksy

Tuoksu

Evolve hyaluronihappo seerumin tuoksu on todella mieto ja miellyttävä. Oikeastaan se ei tuoksu juuri miltään, vain aavistuksen ruusuiselta. Hennon ruusuinen tuoksu tulee seerumin sisältämästä ruusuvedestä. Lisättyjä hajusteita seerumi ei sisällä, mikä on erittäin positiivista.

Koostumus

Hyaluronihappo seerumi on koostumukseltaan geelimäinen, ei lainkaan vetinen. Seerumi levittyy silkkisen pehmeästi kasvoille, eikä se lähde valumaan pitkin poikin. Se myös imeytyy ihoon hämmästyttävän nopeasti, eikä jätä kalvomaista tai lähmäistä pintaa.

Ainesosalista on miellyttävän lyhyt. Seerumi sisältää vain muutamaa ihonhoidon tehoainetta, eikä lainkaan turhia täyteaineita. Seerumissa on käytetty pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvälle ihoon ja se kosteuttaa tehokkaasti. Hyaluronihapon lisäksi seerumi sisältää muutamia ihonhoidon tehokosteuttajia. Ruusuvesi ja aloe vera kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Molemmilla on myös ihoa rauhoittavia ja korjaavia ominaisuuksia.

Granaattiomenauute on ihon superfood, sillä se sisältää ellagiinihappoa. Ellagiinihappo auttaa säätelemään solujen vaihtuvuutta ja vahvistaa solukalvoja. Täten se estää veden haihtumista iholta ja  vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Lisäksi granaattiomenan sisältämät flavonoidit ja rasvahapot uudistavat ja ravitsevat ihoa.

Säilöntäaineina seerumissa on käytetty natriumanisaattia ja natriumdehydroasetaattia. Natriumanisaatti on fenkolista johdettu luonnollinen säilöntäaine. Natriumdehydroasetaatin käyttöön liittyy rajoituksia, joten seerumi saa sen puolesta miinuksia.

Seerumissa ei ole yhtään komedogeenistä ainesosaa!

Käyttökokemus

Olen käyttänyt Evolve hyaluronihapposeerumia aamuin illoin kuukauden ajan. Minulla on etenkin ilmojen kylmettyä todella kuiva iho, joten tarvitsen tehokosteuttavia tuotteita. En ole käyttänyt seerumeja aiemmin, joten testasin Evolven seerumia suurella mielenkiinnolla.

Levitän seerumin hyvin puhdistetulle iholle. Tällä hetkellä rutiiniini kuuluu kosteuttava kasvovesi (Lue arvostelu: Whamisa Deep Rich Toner), Evolve hyaluronihapposeerumi ja lopuksi Mossa Vitamin Cocktail päivävoide (Lue arvostelu:Mossa Vitamin Cocktail Päivävoide) tai yövoide. Ihoni imee seerumin supernopeasti, joten lisään välillä tuplakerroksen. Iho näyttää selkeästi tasaisemmalta seerumin jälkeen. Myös kasvojen pienet juonteet ovat selkeästi huomaamattomammat. En kuitenkaan voisi käyttää pelkästään seerumia, sillä ihoni on sen verran kuiva, että tarvitsen vielä kosteusvoiteen. Vähemmän kuivalle iholle riittäisi varmasti myös pelkkä seerumi, sen verran kosteuttavaa tavaraa se on!

Meikki levittyy hyvin seerumin päälle, eivätkä kasvot kiiltele päivän mittaan. Pipettikorkki saa hieman miinusta, sillä pumppukorkilla geelimäistä seerumia olisi huomattavasti helpompi annostella. Onneksi pipettikorkkikin toimii ihan tarpeeksi hyvin.

Evolve hyaluronihappo seerumi on pakattu nykyään kätevään pumppupulloon. Joissain paikoissa saatetaan vielä myydä pipettikorkillisia tuotteita.

Vaikutukset

Herkästi tukkeutuvaan ihooni ei tullut epäpuhtauksia testijakson aikana. Tämä on melko hämmästyttävää, sillä monet tuotteet aiheuttavat kasvoihini näppylöitä. Toisaalta tämä ei tule yllätyksenä, sillä Evolve hyaluronihapposeerumi ei sisällä komedogeenisiä ainesosia.

Ihoni on myös selkeästi kosteutetumpi ja heleämmän näköinen. Kuivat läiskät poskissani ovat kadonneet kokonaan. Pienet juonteet ja ryppyjen alut eivät myöskään näy niin paljon kuin ennen. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt seerumin tehosta!

Suositukset

Suosittelisin Evolve hyaluronihappo seerumia kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa kosteusköyhää ihoa loistavasti ja tasapainottaa rasvaista ihoa. Myös epäpuhtaalle ja akneiholle seerumi sopii loistavasti, sillä se ei tuki ihoa lainkaan. Akneiholle kannattaa kuitenkin testata tuotetta ensin pienelle alueelle, sillä akneiho saattaa reagoida tuotteeseen.

Atooppinen iho saattaa ärsyyntyä seerumin natriumdehydroasetaatista, joten suosittelen testaamaan tuotetta ensin pienelle alueelle. Superkuiva iho tarvinnee myöskin lisäkosteutusta voiteiden muodossa, sillä seerumi ei ole tarpeeksi tujua äärimmäisen kuivalle iholle.

Hyaluronihapposeerumin kaveriksi sopii tehokkaasti vesikosteutta antava Whamisa Water Cream ohut ja kevyt kasvovoide ja laadukas Nörre Nordic kasvoöljy. Lue LUONNOn arvostelut: Whamisa Water Cream ja Nörre Nordic REVIVE kasvoöljy

Ostaisitko uudestaan?

Ostaisin Evolve hyaluronihappo seerumin ehdottomasti uudestaan. Kokemus seerumista oli todella positiivinen, joten tästä en hevillä luovu!

Hyaluronihappoa käytetään tehoaineena myös Bybi Beauty Mega Mist kasvosuihkeessa.

Lue LUONNOn arvostelu: Bybi Beauty Mega Mist kasvovesi

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Evolve Hyaluronihappo Seerumi
Evolve Hyaluronihappo Seerumi

34.90 €

Osta
TwistBe

34.90 €

Osta
Jolie

35.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

34.90 €

Osta
House of Organic

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Iso-Britannia

Allergeenit

Ei allergeenejä

Valmistajan tuotesivu

Evolve Hyaluronihappo Seerumi

Vaikuttavat aineet

Hyaluronihappo, granaattiomenauute, ruusuvesi, aloe vera

Pakkaus

Seerumi on pakattu 30ml (saatavilla myös 10ml) tummaan lasipulloon, jossa on pipettikorkki.

Tuotteen lupaus

Nopeasti imeytyvä seerumi sisältää kasviperäistä, pieni molekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvälle ja jolla on erittäin tehokas kosteuttamisominaisuus. Tehokas Evolve Organic Beauty Hyaluronihappo seerumi kosteuttaa ihoa sisältäpäin ja tasoittaa ihoa. Seerumi tuo eloa ja kimmoisuutta iholle! Hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaiselta ja eloisalta. Luomu granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa.

Tuotteen lupaus

Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan komponentin ihon kosteutustuotteissa. Evolve hyaluronihapposeerumi sisältää 200 mg hyaluronihappoa per pullo. Hyaluronihapon on todistettu kosteuttavan ihoa sisältäpäin ja tasoittavan juonteita ja ryppyjä tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja janoiselle iholle.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Vesi, ruusuvesi, aloe vera, granaattiomenauute, glyseriini, konjac-jauhe, hyaluronihappo, natriumlevulinaatti, natriumanisaatti, natriumdehydroasetaatti

Ainesosalista englanniksi (INCI)

Water (Aqua), Rosa Damascena (Rose) Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract*, Glycerin, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Dehydroacetate *luomutuotetut ainesosat 99,30% luonnollisia raaka-aineita 24% luomutuotettuja raaka-aineita

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.