Bybi Buriti Booster

4 / 5
4/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Leaping Bunny

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Bybi Beauty Buriti Booster

PLUSSAT

MIINUKSET

Bybi Buriti Booster

4 / 5
4/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Leaping Bunny

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Keskihintainen

Hinta-laatusuhde:

Erinomainen

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Bybi Beauty Buriti Booster - Kirkastava ja suojaava tehoöljy kasvoille

TUOKSU

Bybi Buriti Booster ei tuoksu juuri miltään, joten voidaan puhua jo lähes tuoksuttomasta. Verrattuna Bybin mansikkaboosteriin ero tuoksuissa on merkittävä. Buriti Booster sopii siis erinomaisesti tuoksuherkille.

KOOSTUMUS

Buriti booster on koostumukseltaan kohtalaisen paksua. Vain yksi tippa riittää koko kasvojen iholle, sillä se levittyy todella hyvin koko kasvoille. Imeytymisessä olisi toivomisen varaa, sillä pelkästään käytettynä imeytymistä saa jonkun verran odotella. Öljy kuitenkin imeytyy ihoon suhteellisen nopeasti eikä jätä rasvaista tai öljyistä pintaa. Buritiöljy toimii paremmin kasvovoiteeseen sekoitettuna.

Buriti Booster on 100% buritiöljyä, joten se ei sisällä muita ainesosia. Öljy on väriltään oranssia, mutta iholla sävy ei näy. Oranssin värin öljy saa sen sisältämästä beetakaroteenista, joka tekee buritiöljystä erinomaisen antioksidantin. Siinä on myös runsaasti E-vitamiinia ja ihoa hoitavia rasvahappoja.

Buritiöljy sijoittuu komedogeenisella asteikolla sijalle 2 (asteikolla 0-5), joten se saattaa tukkia tukkeutumiseen taipuvaista ihoa. Epäpuhtaalle iholle buritiöljyä kannattaa kokeilla ensin pienelle alueelle ja katsoa aiheuttaako öljy tukkeutumista.

KÄYTTÖKOKEMUS

Olen käyttänyt buritiöljyä kuukauden verran useimmiten iltaisin. Muutaman kerran viikossa käytin öljyä myös päivisin. Ihoni on kuiva ja jossain määrin myös herkkä, joten se saattaa reagoida uusiin tuotteisiin voimakkaastikin. Ihollani on myös pieniä juonteita ja ryppyjä, joten Buriti Booster tuli tarpeeseen. Ihonhoitorutiiniini kuuluivat testijakson aikana seuraavat tuotteet:

1. Puhdistusgeeli

2. Seerumi muutaman kerran viikossa

3. Kasvovoide + Bybi Buriti Booster

Buritiöljy on koostumukseltaan melko paksua, joten käytin sitä useimmiten iltaisin kasvovoiteeseen sekoitettuna. Pipettikorkilla oli helppo annostella tuotetta muutama tippa voiteen sekaan. Voiteesta tuli heti tehokkaamman ja täyteläisemmän oloista ja ihoni tuntui käytön jälkeen ihanan pehmeältä. Pelkästään käytettynä yksi tippa öljyä riittää koko kasvoille.

Päivisin käytettynä miksasin kaksi tippaa kasvovoiteen sekaan. Ihoni ei rasvoittunut päivän aikana. Myös meikki levittyi hyvin ja se pysyi iholla normaaliin tapaan koko päivän ajan.

Monessa paikassa virheellisesti sanotaan öljyn ’kosteuttavan’ ihoa, mutta varsinaisesti öljythän eivät ole kosteuttavia. Öljyt vain lukitsevat kosteuden ihoon. Öljyjen kanssa täytyy siis aina käyttää vesipohjaista kosteuttavaa tuotetta. Kosteuttajaksi sopii mainiosti esimerkiksi kosteuttava kasvovesi, kukkaisvedet tai vesipohjainen seerumi. Voit myös sekoittaa öljyn kasvovoiteen sekaan antamaan tehoboostia.

VAIKUTUKSET

Ihoni on testijakson jälkeen selkeästi kirkkaamman näköinen ja jotenkin terveemmän oloinen. Jopa hehkuva! Myös rypyt ja juonteet ovat aavistuksen huomaamattomammat, mutta merkittävää eroa en huomaa. Ihoni tuntuu myös pehmeämmältä ja kimmoisammalta. Ihoni ei ole tukkeutuvaa sorttia, eikä buritiöljy tukkinut omaa ihoani laisinkaan. Öljy ei myöskään aiheuttanut reaktiota herkällä ihollani. Kokemuksena Buriti Booster oli todella positiivinen!

SUOSITUKSET

Suosittelisin buritiöljyä etenkin ikääntyvälle, kuivalle ja pintakuivalle iholle. Öljy tuo ihoon selkeästi eloa, joten stressaantunut ja väsynyt iho hyötyy tuotteesta varmasti. Sopii myös herkälle ja normaalille iholle.

Rasvoittuvalle iholle käyttäisin öljyä varauksella. Buritiöljy on melko paksua, joten maltillinen annostus kannattaa huomioida. Toisaalta buritiöljy saattaa tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa.

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Ostaisin Bybi Buriti Boosterin uudestaan. Ihoni selkeästi kaipasi jotain tehokasta boostia tuomaan eloa väsyneelle iholleni.

VERTAA HINTOJA JA OSTA

LUONNON HUOMIO

Joillain käyttäjillä buritiöljy auttaa vähentämään ihon epäpuhtauksia, mutta joillain se aiheuttaa ihon tukkeutumista. Buritiöljyn vaikutus epäpuhtaalla iholla selviää vain kokeilemalla tuotetta omalle iholle!

Lue kokemukset myös muista Bybi Beautyn Boostereista:

Bakuchiol Booster

Strawberry Booster

CBD Booster

Blueberry Booster

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Kuiva iho, jossa pieniä juonteita. Jossain määrin herkkä iho.

Testaajan ikä:

36 vuotta

Testausaika:

1 kuukausi

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Lokakuu-Marraskuu

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Ikääntyvä iho

Normaali iho

Pintakuiva iho

Kuiva iho

Sekaiho

Herkkä iho

Varauksella: epäpuhdas iho & rasvoittuva iho

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

Buritiöljy

Valmistusmaa:

Iso-Britannia

Pakkaus:

15ml lasipullo. Pullo on kierrätettävää lasia. Pipettikorkki.

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil

TUOTTEEN LUPAUKSET

100 % kylmäpuristettu buritiöljy suojaa ja kirkastaa ihoa. Se on suunniteltu osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia. Paljon antioksidantteja sisältävä buritiööljy suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä, kuten UV-säteilyltä ja ilmansaasteilta. Buritiöljy puristetaan buritipuun hedelmästä. Buritipuu on Amazonissa kasvava palmu, joka tunnetaan myös "elämänpuuna". Buritiöljy sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, jotka tukevat terveen ihon toimintaa. Buriti on paras lähde betakaroteenille, joka puolestaan on vahva antioksidantti ja auttaa taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Buritiöljy on siis tehokkain suoja ympäristön haasteisiin!

Buritiöljy sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, ikääntyvälle ja väsyneelle iholle. Buriti Booster sopii sinulle, joka haluat erityisesti kirkastaa oman ihosi sävyä. Boosterit sopivat yksinkertaisen ja tehokkaan koostumuksensa vuoksi myös herkkäihoisille.

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

0 0 votes
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments