fbpx

Bybi Strawberry Booster


3.5/5

Bybi Strawberry Booster
Plussat
 • Pehmentää ihoa ja oiva apu pintakuivuuteen
 • Tuo kimmoisuutta kasvoille ja rauhoittaa herkkää ihoa
 • Levittyy helposti ja öljyä helppo annostella pipettikorkilla
 • Ei tuki ihoa
Miinukset
 • Tuoksuu melko imelälle ja kohtalaisen voimakkaalle
 • Imeytyy melko hitaasti
 • Superkuiva iho tarvinnee tehokkaampaa tuotetta
 • Pieni pullo kuluu nopeasti

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Leaping Bunny

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Bybi Strawberry Booster
Bybi Strawberry Booster

16.90 €

Osta
TwistBe

17.90 €

Osta
Jolie

17.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

17.90 €

Osta
House of Organic

Arvostelu

Bybi Beauty Strawberry Booster - Mansikkaöljyllä pehmeä iho kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Pintakuiva ja herkkä iho, joka tukkeutuu helposti. Iho kuivuu etenkin talvisin, jolloin vaatii tehokosteutusta.
Ikä
27
Testausaika
1 kuukausi
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Lokakuu

Tuoksu

Bybi Strawberry Booster tuoksuu imelältä ja kohtalaisen voimakkaaltakin. Tuoksussa saattaa olla vivahdus mansikkaa, mutta ei paljoa. Booster on 100% mansikasiemenöljyä, joten se ei sisällä lisättyjä hajusteita. Mansikansiemenöljyn ominaistuoksu on kuitenkin suhteellisen vahva, joten hajuherkkien kannattaa olla tarkkana tämän kanssa!

Koostumus

Koostumukseltaan Strawberry Booster on kuin mikä tahansa öljy; ei kaikista rasvaisinta, mutta ei kevyintäkään. Öljy levittyy kasvoille helposti, mutta imeytymisessä kestää kohtalaisen kauan. Toivoisin nopeampaa imeytymisaikaa, sillä aamuisin en ehdi odotella öljyn imeytymistä. Tästä syystä käytinkin boosteria yleensä iltaisin. Öljystä jää hieman rasvainen pinta, mutta imeydyttyään iho ei näytä öljyiseltä.

Kokemuksen perusteella Bybin Bakuchiol Booster imeytyy huomattavasti nopeammin ihoon kuin Strawberry Booster.Lue arvostelu: Bybi Bakuchiol Booster.

Mansikansiemenöljy sijoittuu komedogeenisella asteikolla sijalle 1 (asteikolla 0-5), joten se on epätodennäköisesti tukkivaa. Öljyä voi testata epäpuhtaalle iholle hyvillä mielin.

Käyttökokemus

Olen käyttänyt Bybin mansikkaöljyä kuukauden ajan lähinnä iltaisin. Herkkä ihoni reagoi punoituksella ja kirvelyllä moniin tuotteisiin, joten joudun käyttämään melko yksinkertaisia tuotteita. Onneksi mansikkaboosteri on vain mansikansiemenöljyä, joten osasin jo aavistella, ettei ihoni reagoi siihen negatiivisesti. Lisäksi pintakuiva ihoni kaipasi tehoboosteria.

Sain LUONNOlta kattavat ohjeet öljyn käytöstä. Rutiiniini on kuulunut mansikkakuurin aikana seuraavat tuotteet:

 1. 1Puhdistusemulsio
 2. Ruusuvesi
 3. Kasvovoide
 4. Bybi Strawberry Booster

Levitin kasvoille 2-3 tippaa mansikkaöljyä viimeisimpänä tuotteena. Öljy teki ihosta mukavan pehmeän ja hehkuvan. Iltaisin laitoin öljyn pelkälteen ihoon, mutta aamuisin sekoitin sen päivävoiteeseeni, sillä en olisi muuten ehtinyt odotella öljyn imeytymistä. Kiireisen ei siis kannata käyttää öljyä aamulla. Meikin alle öljy ei mielestäni sovi, sillä se rasvoittaa ihoa jonkun verran.

Monessa paikassa virheellisesti sanotaan öljyn ‘kosteuttavan’ ihoa, mutta varsinaisesti öljythän eivät ole kosteuttavia. Öljyt vain lukitsevat kosteuden ihoon. Öljyjen kanssa täytyy siis aina käyttää vesipohjaista kosteuttavaa tuotetta. Kosteuttajaksi sopii mainiosti esimerkiksi kosteuttava kasvovesi tai kukkaisvedet. Lue esimerkiksi Whamisa Deep Rich Toner kasvoveden arvostelu.

Vaikutukset

Pintakuiva ihoni on tykännyt Strawberry Boosterista kovasti. Pintakuivuus on selkeästi helpottunut ja iho tuntuu kimmoisalta ja pehmeältä. Herkkä iho on myöskin vähän rauhoittunut, eikä se reagoi punoituksella enää niin paljoa. Ihoni ei myöskään puskenut epäpuhtauksia testijakson aikana laisinkaan.

Suositukset

Strawberry Booster sopinee lähes kaikille ihotyypeille. Etenkin kuiva ja pintakuiva iho hyötyvät mansikkaöljyn hoitavasta vaikutuksesta. Ikääntyvälle ja elottomalle iholle öljy tuo mukavasti kimmoisuutta. Sopi myös omalle herkälle iholleni, joten uskallan suositella mansikkaöljyä muillekin herkän ihon omistajille. Sopii myös epäpuhtaalle iholle, sillä mansikansiemenöljy ei tuki ihoa.

Rasvoittuvalle iholle mansikkaöljy saattaa olla liian öljyistä, joten suosittelen sitä vain yökäyttöön. Superkuiva iho tarvinnee tehokosteutusta, mutta mansikkabooster toimii hyvin tukituotteena.

Ostaisitko uudestaan?

Saattaisin ostaa Bybi Strawberry Boosterin uudestaan. Tuotteesta ei kuitenkaan tullut lempparia, mutta ihan kiva se oli! Öljy antaa mukavaa vaihtelua ja boostia ihonhoitoon.

Lue myös kokemukset muista Bybin Boostereista:

Bybi CBD Booster

Bybi Bakuchiol Booster

Bybi Blueberry Booster

Bybi Buriti Booster

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Bybi Strawberry Booster
Bybi Strawberry Booster

16.90 €

Osta
TwistBe

17.90 €

Osta
Jolie

17.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

17.90 €

Osta
House of Organic

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Iso-Britannia

Allergeenit

Ei allergeenejä

Valmistajan tuotesivu

Bybi Strawberry Booster

Vaikuttavat aineet

Mansikansiemenöljy

Pakkaus

Booster on pakattu pieneen 15ml lasipulloon, joka on kierrätyskelpoinen lasinkeräyksessä. Pipettokorkilla on helppo annostella muutama tippa kädelle. Vaikka öljy onkin todella riittoisaa, pieni pullo kuluu melko nopeasti. 2-3 tippaa riittää mainiosti koko kasvoille.

Tuotteen lupaus

Bybin mansikansiemenöljy pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Mansikansiemenöljy levittyy helposti ja imeytyy nopeasti jättäen iholle miedon tuoreen mansikan tuoksun. Lopputuloksena pehmeä, silkkinen ja ravittu iho.

Tuotteen lupaus

Mansikansiemenöljy sisältää runsaati Omega-6 ja Omega-3 -rasvahappoja, mikä tekee tästä tehopakkauksesta täydellisen silottamaan, ravitsemaan ja kosteuttamaan todella kuivaa, kosteusköyhää ja herkkää ihoa. Boosteri on erittäin kevyt, hyvin levittyvä ja imeytyy lähes välittömästi. Mansikansiemenöljy on tehty mehuteollisuuden ylijäämistä, joten tämä on todellinen kestävän kehityksen tuote! Sopii kuivalle ja herkälle iholle.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Mansikansiemenöljy

Ainesosalista englanniksi (INCI)

Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.