Bybi Blueberry Booster

4 / 5
4/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Leaping Bunny

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

bybi blueberry booster mustikka

PLUSSAT

MIINUKSET

Bybi Blueberry Booster

4 / 5
4/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Leaping Bunny

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Keskihintainen

Hinta-laatusuhde:

Hyvä

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Bybi Beauty Blueberry Booster - Mustikansiemenöljy sinisen valon haittoja vastaan

TUOKSU

Bybi Blueberry Booster tuoksuu miedolta, ehkä hennon mustikkaiselta. Tuoksu on todella miellyttävä. Boosteri sisältää vain mustikansiemenöljyä, joten siinä ei ole lisättyjä hajusteita. Öljy sopii hyvin myös hajusteettomien tuotteiden ystäville.

KOOSTUMUS

Blueberry Booster on koostumukseltaan kevyt ja se imeytyy suhteellisen nopeasti. Öljystä ei jää lähmäistä tai rasvaista pintaa. Strawberry Boosteriin verrattuna mustikkaboosteri imeytyy huomattavasti nopeammin. Öljy levittyy iholle silkinpehmeästi.

Blueberry booster koostuu 100% mustikansiemenöljystä. Se on kehitetty erityisesti sinisen valon haittoja vastaan. Mustikansiemenöljyssä on runsaasti omega-9-öljyhappoa, omega-3-alfalinoleenihappoa ja omega-6-linolihappoa, sekä luonnon E-vitamiinivaikutteisia aineita ja antioksidantteja. Mustikansiemenöljyssä on kasvisteroliyhdisteitä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteutta ja ennaltaehkäisevät sen vanhenemista.

Mustikansiemenöljy sijoittuu komedogeenisella asteikolla sijalle 0-1 (asteikolla 0-5), joten se on hyvin epätodennäköisesti tukkivaa. Öljyä voi testata epäpuhtaalle iholle hyvillä mielin.

KÄYTTÖKOKEMUS

Olen käyttänyt mustikkaöljyä kuukauden ajan yövoiteeseen miksattuna ja välillä myös suoraan iholle yöksi vaikuttamaan. Pienestä pakkauksesta huolimatta öljy on todella riittoisaa. Pintakuiva ja ryppyinen ihoni kaipasi tehoboosteria kovasti, joten kokeilin tuotetta suurella mielenkiinnolla. Ihonhoitorutiinini on ollut jo vuosia melko pelkistetty. Testijakson aikana käytin seuraavia tuotteita:

1.   Puhdistusemulsio

2.   Ruusuvesi

3.   Kasvovoide + Mustikkaöljy

Sekoitin yövoiteen sekaan reilun annoksen mustikkaseerumia, noin 4-5 tippaa, jotta saisin siitä sen kaikki hyödyt. Yövoiteeni tuntui ihanan tehokkaalta ja täyteläiseltä ja se imeytyi erinomaisesti. Muutaman päivän käytön jälkeen huomasin, että ihoni oli aamuisin terveemmän näköinen. Etenkin ihonsävy oli tasoittunut.

En tykkää käyttää öljyjä päivisin, sillä aamuisin en jaksa odotella sen imeytymistä. Mustikkaboosteria kuitenkin testasin muutaman kerran sekoittamalla pari tippaa päivävoiteen sekaan. Iho pysyi koko päivän mattaisena, eikä rasvaisuudesta ollut tietoakaan. Meikki levittyi iholle hyvin öljyn käytön jälkeenkin. Uskaltaisin siis suositella mustikkaöljyä sekä päivä- että yökäyttöön. Päivisin kannattaa sekoittaa öljy kasvovoiteen sekaan. Öisin öljyä voi levittää suoraan ihollekin vaikuttamaan yön ajaksi.

Monessa paikassa virheellisesti sanotaan öljyn ’kosteuttavan’ ihoa, mutta varsinaisesti öljythän eivät ole kosteuttavia. Öljyt vain lukitsevat kosteuden ihoon. Öljyjen kanssa täytyy siis aina käyttää vesipohjaista kosteuttavaa tuotetta. Kosteuttajaksi sopii mainiosti esimerkiksi kosteuttava kasvovesi tai kukkaisvedet. Voit myös sekoittaa öljyn kasvovoiteen sekaan antamaan tehoboostia.

VAIKUTUKSET

Ihoni on testijakson jälkeen selkeästi hehkuvamman näköinen. Pienet juonteet kasvoissa ovat jonkun verran huomaamattomammat ja ihonvärini on tasaisempi. Poskeni eivät punoita niin paljon kuin ennen. Öljy ei myöskään aiheuttanut ihollani näppyjä. Luulen myös, että Blueberry Booster on auttanut jonkun verran ihon pintakuivuuteen, sillä ihoni on pehmeämpi ja kimmoisampi. Käyttökokemus ja vaikutukset olivat  todella positiivisia!

En ole aiemmin kiinnittänyt juurikaan huomiota ihonhoitooni, joten selkeästi ihoni kaipasi tehoksasta öljyboosteria. Testijakson ansiosta olen alkanut kiinnittämään huomiota ihonhoitoruutineihini aiempaa enemmän.

SUOSITUKSET

Suosittelisin Blueberry Boosteria kaikille ihotyypeille. Etenkin väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Tuote auttaa myös pintakuivuuteen ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä. Anti-aging -vaikutus auttaa ikääntyvää ihoa.

Öljy ei tuki ihoa, joten se sopii myös epäpuhtaalle iholle. Tuote ei sisällä mustikkaöljyn lisäksi muita ainesosia, joten se sopinee myös herkälle iholle. Mustikkaöljy ei myöskään rasvoittanut ihoa, joten se sopinee myös rasvoittuvalle iholle.

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Bybi Blueberry Booster jää pitkäaikaiseen käyttöön tehostamaan ihonhoitoani. Saatan myös kokeilla muita boostereita, erityisesti mansikkaboosteri kiinnostaa.

VERTAA HINTOJA JA OSTA

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Pintakuiva iho, jossa pieniä juonteita ja ryppyjä. Epätasainen ihonväri.

Testaajan ikä:

43 vuotta

Testausaika:

1 kuukausi

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Lokakuu

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Kaikille ihotyypeille

Erityisesti:

Ikääntyvä iho

Kuiva iho

Pintakuiva iho

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

Mustikansiemenöljy

Valmistusmaa:

Iso-Britannia

Pakkaus:

15ml lasipullo. Kierrätettävää lasia. Pipettikorkki.

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil

TUOTTEEN LUPAUKSET

Bybi Blueberry Booster on suunniteltu osaksi olemassa olevaa ihonhoitorutiiniasi. Blueberry Booster suojaa ihoasi älylaitteiden, tietokoneiden ja auringon säteilemän sinisen valon aiheuttamia ihovaurioita vastaan. Bybi Beauty blueberry booster on tuotettu mehuteollisuuden ylijäämästä, joten se on todellinen kestävän kehityksen tuote! Blueberry Booster on puhtaasti 100% kylmäpuristettu mustikansiemenöljy. Tämä tehokas booster suojaa ihoasi sinisen valon aiheuttamilta vaikutuksilta imien valon ennen kuin se läpäisee ihon. Valitettavasti sinisen valon aiheuttamat vahingot ovat todellisia. Sininen valo voi aiheuttaa tulehdusta ja jopa värimuutoksia ihossa. Mustikansiemenöljyn on todettu imevän sinistä valoa ja toimivan 100 % luonnollisena suojamuurina valoa vastaan. Sinistä valoa on kaikkialla. Keskivertoihminen viettää jopa 4 tuntia puhelimiensa äärellä päivässä, tietokoneiden ja suurimman sinisen valon lähteen, auringon lisäksi.

Sen lisäksi, että mustikkabooster on luonnollinen sinisen valon suoja, sisältää se myös suuren määrän betakaroteenia – eli pro vitamiini A:ta – joka edistää ihon pintakerroksen hyvinvointia. Lisäksi siinä on korkea määrä omega 3, 6 ja 9 rasvahappoja, jotka edistävät ihon kosteutusta, ravitsemista ja ihon yleistä kuntoa. Mustikansiemenöljy on täyttä tavaraa, tarvitset vain pisaran tai pari hyötyäksesi sen tehoista.

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

0 0 votes
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

MUITA ARVOSTELUJA JA KOKEMUKSIA LUONNONKOSMETIIKAN TUOTTEISTA