fbpx

Bybi Bakuchiol Booster


5/5

Bybi Bakuchiol Booster
Plussat
 • Antaa tehohoitoa elottomalle iholle
 • Kirkastaa ihoa ja tekee ihosta heleämmän näköiset
 • Tasoittaa ihon väriä ja vähentää pieniä juonteita
 • Imeytyy supernopeasti eikä jätä rasvaista pintaa
Miinukset
 • Saattaa tukkia ihoa liian usein käytettynä
 • Pieni pullo kuluu nopeasti

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Leaping Bunny

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Bybi Bakuchiol Booster
Bybi Bakuchiol Booster

16.90 €

Osta
TwistBe

17.90 €

Osta
Jolie

15.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

21.50 €

Osta
Lyko

17.90 €

Osta
House of Organic

Arvostelu

Bybi Beauty Bakuchiol Booster kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Kuivahko iho, joka saattaa tukkeutua vääristä tuotteista. Kasvoissa juonteita ja pieniä ryppyjä. Punoitusta etenkin poskissa.
Ikä
40
Testausaika
1 kuukausi
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Syksy. Kosteaa ja kylmää.

Tuoksu

Bybi Bakuchiol Booster tuoksuu miedolle ja miellyttävälle. Siinä on skvalaanin ominainen tuoksu, mutta se ei tuoksu juuri miltään. Booster ei sisällä lisättyjä hajusteita, joten se sopii loistavasti hajuherkille!

Koostumus

Bybi Bakuchiol Booster koostuu 99% skvalaanista ja tehoaineena on 1% bakuchiol öljyä. Koostumus on kevyt ja se levittyy loistavasti ihoon. Myös imeytyminen on huippuluokkaa, sillä ihoni imaisee öljyn hetkessä. Iho ei jää rasvaiseksi tai lähmäiseksi, paitsi silloin, jos hölvään vahingossa liikaa öljyä iholle. Noin kolme tippaa on passeli määrä.

Skvalaania esiintyy luonnostaan ihossa. Siinä on hyvin ohut ja rasvaton tunne, jonka ansiosta se ei jätä ihoa öljyiseksi. Se myös suojaa ihoa aurinkovaurioilta ja edistää solujen uusiutumista. Lisäksi skvalaani on tehokas arpien, ihottumien ja muiden ihovaurioiden hoidossa. Se myös ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista. Skvalaani on hyvin yleinen ihonhoitotuotteiden ainesosa, sillä se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Skvalaani sopii erinomaisesti myös epäpuhtaalle iholle, sillä se ei tuki ihohuokosia.

Bakuchiol on kasviperäinen vaihtoehto A-vitamiinille eli retinolille. Kyseessä ei ole kuitenkaan varsinainen retinoliseerumi, vaan bakuchioli toimii retinolin tavoin. Se muun muassa edistää ihon kollageenin tuotantoa retinolin tapaan. Lisäksi bakuchiol vähentää ikääntymisen merkkejä, tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä, sekä piristää väsynyttä ihoa ja korjaa auringon aiheuttamia vaurioita. Bakuchiol sopii myös epäpuhtaalle iholle, sillä se ei tuki ihohuokosia ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Se toimii siis tehokkaana apuna aknerpien ja pigmenttiläiskien hoidossa.

Käyttökokemus

Sain LUONNOlta hyvät ohjeet Bakuchiol Boosterin käyttöön. Suosituksena oli käyttää öljyä aluksi muutaman kerran viikossa, jotta iho tottuu tuotteeseen. Tämän jälkeen uskalsin lisätä boosterin iltaisin yöksi vaikuttamaan. Ihonhoitotuotteiden käyttöjärjestys oli seuraava:

 1. Kasvojen puhdistus puhdistusvaahdolla
 2. Kosteuttava kasvovesi
 3. Vesipohjainen seerumi (lue arvostelu: Evolve hyaluronihappo seerumi)
 4. Bybi Bakuchiol Booster
 5. Kasvovoide

Välillä saatoin jättää seerumin pois, testatakseni bakuchiol boosterin tehoa. Boosteri toimi hyvin myös sekoitettuna kasvovoiteen sekaan.

Iho tuntui heti käytön jälkeen mukavan kosteutetulta. Ihoni ei reagoinut huonosti. Muutaman päivän käytön jälkeen huomasin, että kasvoni olivat aamuisin huomattavasti ‘heleämmän’ näköiset. Kärsin punoittavista poskista, mutta bakuchiolin käytön jälkeen ihon väri on tasoittunut. Retinolin sanotaan kuivattavan ihoa, mutta bakuchiol booster ei aiheuttanut ihon kuivumista laisinkaan; päinvastoin.

Kokeilin muutaman kerran Bakuchiol Boosteria myös aamuisin, jotta näkisin, miten tuote toimii meikin alla päivän mittaan. En huomannut rasvoittavia ominaisuuksia ja meikki pysyi hyvänä koko päivän. Kasvot eivät myöskään kiillellyt päivän aikana.

Vaikutukset

Aloin huomaamaan Bakuchiol Boosterin positiivisia vaikutuksia noin viikon käytön jälkeen. Ihoni on terveemmän näköinen, poskeni eivät punoita niin paljon kuin ennen ja ihoni näyttää muutenkin tasaisemmalta. Pienet juonteet ovat aavistuksen vähemmän huomattavat. Kasvoni ovat muutenkin ‘napakoituneet’ jonkun verran.

Herkästi tukkeutuva ihoni ei myöskään räjähtänyt käytön aikana. Alussa ihon totutellessa tuotteeseen, poskiini puski muutamia pieniä näppyjä. Ne kuitenkin katosivat, kun pidin parin päivän taukoa tuotteen käytössä. Olen erittäin positiviisesti yllättynyt tuloksista!

Suositukset

Suosittelisin tuotetta etenkin elottomalle iholle, joka kaipaa piristystä. Ikääntyvälle iholle nappivalinta. Myös kuiva iho saa bakuchiol boosterista tehohoitoa. Boosteri ei rasvoita ihoa, joten se on hyödyllinen rasvaiselle ja sekaiholle tasapainoittamaan ihoa.

Epäpuhtaalle iholle kannattaa käyttää vaan muutaman kerran viikossa, sillä booster saattaa tukkia ihoa. Tämä kannattaa testata omalla iholla, vaikka pienelle alueelle kerrallaan ja katsoa miten iho reagoi. Myös herkän ihon on hyvä testata tuotetta ensin pienelle alueelle ennen käyttöä.

Ostaisitko uudestaan?

Ostaisin Bybi Bakuchiol Boosterin ehdottomasti uudestaan. Ihoni kaipaa välillä tehohoitoa ja positiiviset tulokset puhuvat puolestaan. Kokemuksena boosteri oli täysi kymppi!

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Bybi Bakuchiol Booster
Bybi Bakuchiol Booster

16.90 €

Osta
TwistBe

17.90 €

Osta
Jolie

15.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

21.50 €

Osta
Lyko

17.90 €

Osta
House of Organic

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Iso-Britannia

Allergeenit

Ei allergeenejä

Valmistajan tuotesivu

Bybi Bakuchiol Booster

Vaikuttavat aineet

Bakuchiol

Pakkaus

Booster on pakattu pieneen 15ml lasipulloon pipettikorkilla. Lasipullo on kierrätettävää lasia, joten sen voi heittää lasinkeräykseen. Öljy on todella riittoisaa, ja 2-4 tippaa riittää koko kasvoihin. Miinusta kuitenkin pienestä pullosta, sillä se kuluu todella nopeasti.

Tuotteen lupaus

100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää luonnollisen A-vitamiinin eli retinolin lähdettä, bakuchiolia. Retinolin vaikutukset ihossa ovat huomattavat. Sen tiedetään stimuloivan kollageenin tuotantoa ja näin silottavan ja tasoittavan ihoa sekä lisäävän sen kimmoisuutta. Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että bakuchiolilla on täysin samat vaikutukset ihossa kuin tavanomaisella retinolilla, mutta ilman haittavaikutuksia, kuten ihon hilseilyä, kuivuutta, ärsyyntymistä ja valoherkkyyttä.

Tuotteen lupaus

Yhdessä ihoa pehmentävän oliivipohjaisen skvalaanin kanssa, boosteri on todellinen tehotuote ja “game-changer” ihollesi. Boosteri on suunniteltu osaksi iltaista ihonhoitorutiinia – tuloksena nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen ikääntyvän ihon hoitoon.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Skvalaani (oliivista) 99%, bakuchiol 1%

Ainesosalista englanniksi (INCI)

Squalane (Olive), Bakuchiol

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.