Bybi Bakuchiol Booster

5 / 5
5/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Leaping Bunny

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Bybi Beauty Bakuchiol Booster

PLUSSAT

MIINUKSET

Bybi Bakuchiol Booster

5 / 5
5/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Leaping Bunny

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Keskihintainen

Hinta-laatusuhde:

Erinomainen

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Bybi Beauty Bakuchiol Booster

TUOKSU

Bybi Bakuchiol Booster tuoksuu miedolle ja miellyttävälle. Siinä on skvalaanin ominainen tuoksu, mutta se ei tuoksu juuri miltään. Booster ei sisällä lisättyjä hajusteita, joten se sopii loistavasti hajuherkille!

KOOSTUMUS

Bybi Bakuchiol Booster koostuu 99% skvalaanista ja tehoaineena on 1% bakuchiol öljyä. Koostumus on kevyt ja se levittyy loistavasti ihoon. Myös imeytyminen on huippuluokkaa, sillä ihoni imaisee öljyn hetkessä. Iho ei jää rasvaiseksi tai lähmäiseksi, paitsi silloin, jos hölvään vahingossa liikaa öljyä iholle. Noin kolme tippaa on passeli määrä.

Skvalaania esiintyy luonnostaan ihossa. Siinä on hyvin ohut ja rasvaton tunne, jonka ansiosta se ei jätä ihoa öljyiseksi. Se myös suojaa ihoa aurinkovaurioilta ja edistää solujen uusiutumista. Lisäksi skvalaani on tehokas arpien, ihottumien ja muiden ihovaurioiden hoidossa. Se myös ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista. Skvalaani on hyvin yleinen ihonhoitotuotteiden ainesosa, sillä se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Skvalaani sopii erinomaisesti myös epäpuhtaalle iholle, sillä se ei tuki ihohuokosia.

Bakuchiol on kasviperäinen vaihtoehto A-vitamiinille eli retinolille. Kyseessä ei ole kuitenkaan varsinainen retinoliseerumi, vaan bakuchioli toimii retinolin tavoin. Se muun muassa edistää ihon kollageenin tuotantoa retinolin tapaan. Lisäksi bakuchiol vähentää ikääntymisen merkkejä, tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä, sekä piristää väsynyttä ihoa ja korjaa auringon aiheuttamia vaurioita. Bakuchiol sopii myös epäpuhtaalle iholle, sillä se ei tuki ihohuokosia ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Se toimii siis tehokkaana apuna aknerpien ja pigmenttiläiskien hoidossa.

KÄYTTÖKOKEMUS

Sain LUONNOlta hyvät ohjeet Bakuchiol Boosterin käyttöön. Suosituksena oli käyttää öljyä aluksi muutaman kerran viikossa, jotta iho tottuu tuotteeseen. Tämän jälkeen uskalsin lisätä boosterin iltaisin yöksi vaikuttamaan. Ihonhoitotuotteiden käyttöjärjestys oli seuraava:

1.  Kasvojen puhdistus puhdistusvaahdolla

2.  Kosteuttava kasvovesi

3.  Vesipohjainen seerumi (lue arvostelu: Evolve hyaluronihappo seerumi)

4.  Bybi Bakuchiol Booster

5.  Kasvovoide

Lue arvostelu: Bybi C-Caf Cream Kasvovoide

Välillä saatoin jättää seerumin pois, testatakseni bakuchiol boosterin tehoa. Boosteri toimi hyvin myös sekoitettuna kasvovoiteen sekaan.

Iho tuntui heti käytön jälkeen mukavan kosteutetulta. Ihoni ei reagoinut huonosti. Muutaman päivän käytön jälkeen huomasin, että kasvoni olivat aamuisin huomattavasti ’heleämmän’ näköiset. Kärsin punoittavista poskista, mutta bakuchiolin käytön jälkeen ihon väri on tasoittunut. Retinolin sanotaan kuivattavan ihoa, mutta bakuchiol booster ei aiheuttanut ihon kuivumista laisinkaan; päinvastoin.

Kokeilin muutaman kerran Bakuchiol Boosteria myös aamuisin, jotta näkisin, miten tuote toimii meikin alla päivän mittaan. En huomannut rasvoittavia ominaisuuksia ja meikki pysyi hyvänä koko päivän. Kasvot eivät myöskään kiillellyt päivän aikana.

VAIKUTUKSET

Aloin huomaamaan Bakuchiol Boosterin positiivisia vaikutuksia noin viikon käytön jälkeen. Ihoni on terveemmän näköinen, poskeni eivät punoita niin paljon kuin ennen ja ihoni näyttää muutenkin tasaisemmalta. Pienet juonteet ovat aavistuksen vähemmän huomattavat. Kasvoni ovat muutenkin ’napakoituneet’ jonkun verran.

Herkästi tukkeutuva ihoni ei myöskään räjähtänyt käytön aikana. Alussa ihon totutellessa tuotteeseen, poskiini puski muutamia pieniä näppyjä. Ne kuitenkin katosivat, kun pidin parin päivän taukoa tuotteen käytössä. Olen erittäin positiviisesti yllättynyt tuloksista!

SUOSITUKSET

Suosittelisin tuotetta etenkin elottomalle iholle, joka kaipaa piristystä. Ikääntyvälle iholle nappivalinta. Myös kuiva iho saa bakuchiol boosterista tehohoitoa. Boosteri ei rasvoita ihoa, joten se on hyödyllinen rasvaiselle ja sekaiholle tasapainoittamaan ihoa.

Epäpuhtaalle iholle kannattaa käyttää vaan muutaman kerran viikossa, sillä booster saattaa tukkia ihoa. Tämä kannattaa testata omalla iholla, vaikka pienelle alueelle kerrallaan ja katsoa miten iho reagoi. Myös herkän ihon on hyvä testata tuotetta ensin pienelle alueelle ennen käyttöä.

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Ostaisin Bybi Bakuchiol Boosterin ehdottomasti uudestaan. Ihoni kaipaa välillä tehohoitoa ja positiiviset tulokset puhuvat puolestaan. Kokemuksena boosteri oli täysi kymppi!

VERTAA HINTOJA JA OSTA

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Kuivahko iho, joka saattaa tukkeutua vääristä tuotteista. Kasvoissa juonteita ja pieniä ryppyjä. Punoitusta etenkin poskissa.

Testaajan ikä:

40 vuotta

Testausaika:

1 kuukausi

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Syksy. Kosteaa ja kylmää.

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Ikääntyvä iho

Kuiva iho

Pintakuiva iho

Normaali iho

Rasvoittuva iho

Sekaiho

Varauksella: Herkkä iho & epäpuhdas iho

 

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

Bakuchiol

Valmistusmaa:

Iso-Britannia

Pakkaus:

Booster on pakattu pieneen 15ml lasipulloon pipettikorkilla. Lasipullo on kierrätettävää lasia, joten sen voi heittää lasinkeräykseen. Öljy on todella riittoisaa, ja 2-4 tippaa riittää koko kasvoihin. Miinusta kuitenkin pienestä pullosta, sillä se kuluu todella nopeasti.

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

Squalane (Olive), Bakuchiol

Ainesosaluettelo (INCI) suomeksi:

Skvalaani (oliivista) 99%, bakuchiol 1%

TUOTTEEN LUPAUKSET

100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää luonnollisen A-vitamiinin eli retinolin lähdettä, bakuchiolia. Retinolin vaikutukset ihossa ovat huomattavat. Sen tiedetään stimuloivan kollageenin tuotantoa ja näin silottavan ja tasoittavan ihoa sekä lisäävän sen kimmoisuutta. Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että bakuchiolilla on täysin samat vaikutukset ihossa kuin tavanomaisella retinolilla, mutta ilman haittavaikutuksia, kuten ihon hilseilyä, kuivuutta, ärsyyntymistä ja valoherkkyyttä.

Yhdessä ihoa pehmentävän oliivipohjaisen skvalaanin kanssa, boosteri on todellinen tehotuote ja “game-changer” ihollesi. Boosteri on suunniteltu osaksi iltaista ihonhoitorutiinia – tuloksena nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen ikääntyvän ihon hoitoon.

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments