fbpx

Pulpe De Vie Daiqui’rides Kangasnaamio


2/5

Pulpe De Vie Daiqui’rides Kangasnaamio
Plussat
  • Herkullisen kuuloiset ainesosat
  • Reilu pakkaus, josta riittää seerumia kasvoille seuraavaan päivään
  • Iloinen pakkausdesign
  • Tuntuu iholla viileän piristävältä
Miinukset
  • Ei kosteuta ihoa, vaikka niin lupaakin
  • Kangas on todella iso ja se meinaa tippua kasvoilta
  • Saippuamainen tuoksu ja koostumus (vaahtoutuu hierottaessa kasvoille)
  • Tuotteen lupaukset eivät vastaa olemattomia vaikutuksia

Vegaaninen, Pähkinätön

Sisältää kuivattavia alkoholeja

ECOCERT

Sisältää allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Pulpe De Vie Daiqui’rides Kangasnaamio
Pulpe De Vie Daiqui’rides Kangasnaamio

6.50 €

Osta
House of Organic

Arvostelu

Pulpe De Vie Daiqui’rides - Tehokosteuttava Kiivi Kangasnaamio kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Kuiva iho. Punoittavat posket satunnaisesti. Ei tukkeutumia tai epäpuhtauksia.
Ikä
34
Testausaika
1 kerta
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Maaliskuu

Tuoksu

Pulpe De Vie Kiivi Daqui’rides kangasnaamio tuoksuu hedelmäiseltä ja aavistuksen saippuaiselta. Tuoksu on huomattava, muttei kuitenkaan liian voimakas. Lisättyjen hajusteiden lisäksi tuoksu tulee luultavasti muun muassa kvittenistä, kiivistä ja hibiskuksesta. Tuoksuherkille tämä ei ehkä ole paras valinta.

Koostumus

Naamio lilluu pakkauksen sisällä ohuessa seerumissa, jossa on vesimäinen koostumus.

Ainesosalista on täynnä hedelmäisen herkullisia ainesosia; kvitteni- ja kiivivesi muodostavat naamion pohjan. Lisäksi naamiossa on useita kasviuutteita, kuten hibiskuksenkukkaa, karpaloa ja kaktusviikunaa, sekä viikunaa. Tuotteesta löytyy myös säilöntäaineenakin käytettyä fermentoitua retiisinjuurta, joka sisältää iholle hyödyllisiä probiootteja.

Herkälle iholle huonoja ainesosia naamiossa ovat muun muassa voimakkaat säilöntäaineet bentsyylialkoholi, natriumbentsoaatti ja dehydroetikkahappo. Lisäksi ihoa kuivattava alkoholi sekä sitruunahappo voivat vaikuttaa herkkäihoiselle reaktioita. Herkän ihon tuotteesta Pulpe De Vien Kiivi kangasnaamiossa ei siis ole kyse.

Kangasnaamio ei sisällä yhtäkään ihoa tukkivaa, eli komedogeenistä ainesosaa, joten epäpuhtaalle ja helposti tukkeutuvalle iholle naamio on turvallinen vaihtoehto.

Käyttökokemus

Kangasnaamio on kertakäyttöinen ja siinä on aukot silmille, nenälle ja suulle. Kangas itsessään on melkoisen iso, joten asettelu kasvoille oli melko hankalaa. Naamio jäi ryppyyn sieltä täältä ja tuntui myös, ettei se kunnolla kiinnittynyt ihoon. Jouduin lepäämään makuuasennossa naamion vaikutusajan, sillä kangas meinasi tippua kasvoilta.

Naamio tuntui kasvoilla piristävältä ja miellyttävältä. Tuote ei aiheuttanut kirvelyä tai muitakaan negatiivia reaktioita. Pidin naamiota noin 15 minuuttia, jonka jälkeen levitin ja imeytin ylimääräisen nesteen iholle. Tässä vaiheessa neste muuttui saippuamaiseksi, sillä hieroessa se alkoi vaahtoutumaan. Saippuaimainen tuoksu ja saippuamainen koostumus ei antanut kovin positiivisia mielleyhtymiä.

Seerumi imeytyi ihoon melko nopeasti, mutta se jätti kasvoille kiiltävän nahkeahkon pinnan. En myöskään huomannut kosteuttavia vaikutuksia. Kasvot vaativat ehdottomasti kasvovoidetta tai kasvoöljyä seerumin käytön jälkeen. Meikkiä en myöskään naamion jälkeen heti käyttäisi. Parhaat hyödyt saa käyttämällä naamiota iltaisin ja antamalla seerumin vaikuttaa yön yli.

Lue myös: 4,5/5 arvosanan saanut tehokosteuttava Whamisa Sheet Mask

Vaikutukset

Aamulla en huomannut kasvoissani juurikaan eroa. Päinvastoin, ihohuokoset näyttivät suuremmilta kuin aiemmin. Kosteuttavia vaikutuksia en huomannut. Tuote ei kuitenkaan aiheuttanut ihon tukkeutumista.

Herkullisen kuuloisista ainesosista huolimatta Pulpe De Vie kangasnaamio ei onnistunut vakuuttamaan ja vaikutukset jäivät laihoiksi.

LUONNOn vinkki: Pulpe De Vie Piña Tomata kirkastava ja puhdistava kangasnaamio onnistui testissä kosteuttamaan ihoa tehokkaammin kuin Kiiviversio.

Suositukset

Tuote sopii epäpuhtaalle iholle ja normaalille iholle. Herkälle iholle luultavasti liian voimakas. Kuivaihoinen ei saa tästä tarvittavaa kosteutusta.

Ostaisitko uudestaan?

En ostaisi Pulpe De Vie Daquirides Kiivi kangasnaamiota uudestaan.

Pulpe De Vie Kiivi kangasnaamion korvaajaksi sopii LUONNOn arvostelussa erinomaisen arvosanan saanut tehokosteuttava Whamisa Kangasnaamio.

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Pulpe De Vie Daiqui’rides Kangasnaamio
Pulpe De Vie Daiqui’rides Kangasnaamio

6.50 €

Osta
House of Organic

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Ranska

Allergeenit

Ei allergeeneja

Vaikuttavat aineet

Kiivi, karpalo, hibiskus, Osilift

Pakkaus

20ml muovipakkaus. Naamio biohajoavaa luomupuuvillaa.

Tuotteen lupaus

Hedelmäisen tuoksuinen tehokosteuttava kangasnaamio, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä iholta. Uudistavan naamion kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet tekevät ihosta elinvoimaisen näköisen sekä kosteutetun tuntuisen. Naamio on valmistettu biohajoavasta luomupuuvillasta, ja raaka-aineina toimivat esimerkiksi ihoa hoitavat kiivivesi sekä hibiskus-kukasta saatava uute. Pulpe De Vien 1st Wrinkles -linjaan kuuluva kangasnaamio sisältää lisäksi kauraperäistä Osiliftiä, joka kiinteyttää ja silottaa ihoa tehokkaasti saaden sen näyttämään nuorekkaammalta.

Tuotteen lupaus

Pulpe De Vien kiertotaloushenkisten tuotteiden raaka-aineina käytetään ranskalaisilta pientuottajilta hankittuja hävikkihedelmiä ja -vihanneksia, jotka eivät esimerkiksi erikoisen muotonsa tai liian kypsyytensä vuoksi kelpaa myyntiin. Ruokahävikkiä vastaan taisteleva tuotesarja valmistaa satokauden mukaisista hedelmistä uutteita, vesiä ja öljyjä, jotka toimivat raikkaan hedelmäisen tuoksuisissa tuotteissa tehoaineina. Sopii kaikille ihotyypeille.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Vesi, kvittenivesi, kiivivesi, glyseriini, Leuconostoc/ fermentoitu retiisinjuuri, kaprylyyli/kapryyliglukosidi, ksantaanikumi, Polyglyceryl-10 Isostearate, hibiskuksenkukkauute, karpalouute, hajuste, natriumfytaatti, kaurauute, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, bentsyylialkoholi, sitruunahappo, natriumbentsoaatti, dehydroetikkahappo, alkoholi, kaliumsorbaatti, kaktusviikunauute, Opuntia Ficus-Indica Callus Culture Extract

Ainesosalista englanniksi (INCI)

Aqua (Water) / Cydonia Oblonga Fruit Water, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Water, Glycerin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Isostearate, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Phytate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Alcohol, Potassium Sorbate, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Opuntia Ficus-Indica Callus Culture Extract

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.