Bybi Mega Mist Kasvovesi

4 / 5
4/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Ei sertifikaattia

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Bybi Beauty Mega Mist

PLUSSAT

MIINUKSET

Bybi Mega Mist Kasvovesi

4 / 5
4/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Ei sertifikaattia

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Kallis

Hinta-laatusuhde:

Erinomainen

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Bybi Beauty Mega Mist - Hyaluronihappo Kasvovesi

TUOKSU

Bybi Mega Mist kasvovesi tuoksuu melko voimakkaalta. Tuoksu on erikoinen ja se vaatii totuttelua. Luultavasti tuoksu tulee kasvoveden sisältämistä kukkaisvesistä, kuten ruususta, pomeranssista ja melissasta. Hajuherkille kasvovesi tuskin on kannattava valinta. Tuotteessa ei ole kuitenkaan lisättyjä hajusteita.

KOOSTUMUS

Mega Mist on koostumukseltaan täyteläistä kasvovettä. Hyaluronihappo imee itseensä vettä, joten koostumuksesta tulee kiinteämpää. Johtuneeko täyteläisemmästä koostumuksesta se, että suihkepumppu suihkii tuotetta hieman huolimattomasti.

Kasvosuihkeen ainesosalista on melko hyvä. Tuotteen pohja on sekoitus ihoa hoitavaa ruusuvettä, pomeranssivettä ja sitruunamelissavettä. Kosteuttajina on käytetty glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Myös vihreä tee uutteella on kosteuttavia ominaisuuksia. Hoitavina ainesosina ovat muun muassa aloe vera, vihreäteeuute ja granaattiomenauute. Merileväuute suojaa ja hoitaa ihoa.

Sitruunahappo ja maitohappo saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Kasvovesi ei sisällä lainkaan komedogeenisia ainesosia, joten tukkeutumiseen taipuvalle iholle tuotetta voi kokeilla huoletta.

KÄYTTÖKOKEMUS

Olen käyttänyt Bybi Mega Mist kasvovettä aamuin illoin kuukauden ajan. Ihoni on pintakuiva, joka hilseilee kuivuudesta, jos en käytä tarpeeksi kosteuttavia tuotteita. Ihoni myös tukkeutuu helposti vääristä tuotteista, joten olen tarkka käyttämistäni tuotteista. Ihonhoitorutiiniini kuului testijakson ajan seuraavat tuotteet:

1   Puhdistusgeeli

2   Bybi Mega Mist kasvovesi

3   Ruusunmarjaöljy

4   Päivävoide tai yövoide

Lue arvostelu: Bybi C-Caf Cream Kasvovoide

Suihkin kaksi suihkausta Mega Mistiä kostealle iholle puhdistuksen jälkeen. Suutin suihki kasvovettä välillä minne sattuu ja tuntui, ettei suutin suihki tarpeeksi pitkälle. Putelia joutui pitämään todella lähellä kasvoja, jottei tuote valu pitkin pulloa. Välillä taas kasvovesi suihki todella hyvin koko kasvoille. Suuttimessa olisi kehittämisen varaa.

Huomasin myös, että kasvovettä ei kannata suihkia ensin vanulapulle, sillä tuotetta menee todella paljon hukkaan. Suosittelen suihkimaan kasvoveden suoraan iholle.

Iho tuntui käytön jälkeen ihanan kosteutetulta ja ravitulta. Taputtelin kasvoveden ihoon, jotta se imeytyisi parhaiten. Tuote imeytyi ihoon todella nopeasti. Lisäsin kasvoveden jälkeen ruusunmarjaöljyn, jotta vesi ei haihtuisi iholta. Tämä kombo oli aivan loistava ja iho tuntui pehmeältä ja kimmoisalta heti käytön jälkeen. Hyaluronihappo vaikutti selkeästi ihossa, sillä pienet juonteet häivyttyivät. Lopuksi lisäsin vielä päivävoiteen tai yövoiteen. Yövoiteena käytin tukkeutuvalle iholle sopivaa Mossa Vitamin Cocktail yövoidetta.

Mega Mist ei mielestäni sovi pelkästään käytettäväksi ja ainoaksi kosteuttavaksi tuotteeksi, sillä yksinään käytettynä ihosta jäi aavistuksen tahmea ja nahkea. Kasvoveden päälle lisätty voide tai öljy vei tuntuman kuitenkin pois.

Kasvovesi oli koostumukseltaan kevyttä, eikä iho rasvoittunut päivän aikana. Tuote toimi loistavasti myös meikin alla.

VAIKUTUKSET

Ihoni on testijakson jälkeen selkeästi kosteutetumpi ja ihon kiristely on loppunut. Kasvojen pienet juonteet eivät myöskään näy yhtä selkeästi kuin aiemmin. Minulla tulee etenkin kylmällä säällä kuivia kohtia kasvoihin. Kasvovesi auttoi kosteuttamaan kuivat kohdat tehokkaasti, eikä iho hilseillyt käytön aikana. Kasvovesi ei myöskään tukkinut ihoa, eikä siihen tullut uusia epäpuhtauksia. Tykkäsin vaikutuksista kovasti.

SUOSITUKSET

Bybi Beauty Mega Mist kasvovesi sopinee lähes kaikille ihotyypeille. Herkän ihon kannattaa testata tuotetta, sillä voimakas tuoksu saattaa ärsyttää ihoa. Tuote sopii etenkin kuivalle ja pintakuivalle iholle. Äärimmäisen kuivalle iholle suosittelen superkosteuttavaa kasvovoidetta kaveriksi. Epäpuhtaalle iholle myös turvallinen valinta. Kasvovesi saattaa tasapainoittaa rasvoittuvaa ihoa, mutta lisää rasvaisuutta se ei tuo.

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Voisin ostaa Bybi Mega Mist kasvoveden uudestaan. Kosteuttavien kasvovesien sarjassa Mega Mist toimii oikein hyvin. Tuotteen vaikutukset olivat todella hyviä. Ainoat miinukset tulivat vaikeasta suuttimesta ja tuoksusta.

VERTAA HINTOJA JA OSTA

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Pintakuiva ja satunnaisesti kuivuudesta hilseilevä iho. Tukkeutuu vääristä tuotteista.

Testaajan ikä:

30 vuotta

Testausaika:

1 kuukausi

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Marraskuu

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Kuiva iho

Pintakuiva iho

Epäpuhdas iho

Rasvoittuva iho

Ikääntyvä iho

Normaali iho

Sekaiho

Varauksella: Herkkä iho

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

Ruusuvesi, pomeranssivesi, sitruunamelissavesi, hyaluronihappo, hyaluronihappo, aloe vera jauhe, vihreä tee uute, merileväuute, granaattiomenauute

Valmistusmaa:

Iso-Britannia

Pakkaus:

50ml lasipullo, jossa pumppusuihkesuutin. Suutin/korkki kierrätetään sekajätteessä, sillä se sisältää metallisen jousen. Muuten putelin voi heittää lasinkeräykseen.

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Flower/Leaf/Stem Water, Glycerin, Aqua (Water), Propanediol, Sodium Levulinate, Heptyl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Anisate, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Camellia Sinensis (Camellia) Leaf Extract, Laminaria Digitata (Algae) Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Lactic Acid, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Heptanol

Ainesosaluettelo (INCI) suomeksi:

Ruusuvesi, pomeranssivesi, sitruunamelissavesi, glyseriini, vesi, propaanidioli, natriumlevulinaatti, heptyyliglukosidi, kapryyliglukosidi, natriumpyrrolidonikarboksyylihappo, hyaluronihappo, aloe vera jauhe, vihreä tee uute, merileväuute, granaattiomenauute, maitohappo, Polyglyceryl-5 Oleate, natriumkokoyyliglutamaatti, sitruunahappo, glyseryylikaprylaatti, heptanoli

TUOTTEEN LUPAUKSET

Bybi Mega Mist hyaluronihappo kasvovesi kosteuttaa, pehmentää ja raikastaa ihoa tehokkaasti. Kasvovettä voi käyttää kosteuttavana tuotteena kasvojen puhdistuksen ja kasvovoiteen välissä, sekä kasvosuihkeena pitkin päivää. Mega Mist kasvovesi sisältää paljon hyaluronihappoa, joka tunnetusti tehokosteuttaa, lisää ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee ihon vanhenemista. Lisäksi vaikuttavina aineina Bybi kasvovesi sisältää ruusua, sitruunamelissaa, pomeranssia, granaattiomenaa sekä merilevää.

Bybi Mega Mist on täydellinen valinta iholle, joka on stressaantunut, väsynyt, eloton, kuiva, herkkä tai ärtynyt. Virkistävä suihke ravitsee, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Lopputuloksena on hehkuva, kosteutettu ja pehmeän kimmoisa iho. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin kuivalle iholle, joka vaatii kosteutusta.

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

0 0 votes
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

MUITA ARVOSTELUJA JA KOKEMUKSIA LUONNONKOSMETIIKAN TUOTTEISTA