fbpx

Whamisa Kasvoöljy Facial Oil


4/5

Whamisa Kasvoöljy Facial Oil
Plussat
  • Miellyttävän mieto tuoksu
  • Iho näyttää käytön jälkeen luonnollisesti hehkuvalta
  • Häivyttää juonteita ja auttaa kuivaa ja pintakuivaa ihoa
  • Riittoisa pullo riittää kuukausia
Miinukset
  • Todella rasvainen ja paksu koostumus
  • Imeytyy melko hitaasti
  • Sisältää ihoa ärsyttäviä eteerisiä öljyjä
  • Toimii parhaiten, kun jättää yön ajaksi vaikuttamaan

Vegaaninen, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

BDIH

Sisältää allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Whamisa Kasvoöljy Facial Oil
Whamisa Kasvoöljy Facial Oil

46.80 €

Osta
House of Organic

47.00 €

Osta
Naturelle

49.50 €

Osta
Lyko

46.90 €

Osta
Jolie

44.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

46.50 €

Osta
Eleven

Arvostelu

Whamisa Organic Flowers Facial Oil Kasvoöljy kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Pintakuiva iho, jossa esiintyy punoitusta ajoittain.
Ikä
38
Testausaika
1 kuukausi
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Tammikuu

Tuoksu

Whamisa Facial Oil kasvoöljyn tuoksu on mieto ja miellyttävä. Siinä on aavistuksen kukkainen tuoksu, joka ei käy nenään häiritsevästi. Öljy sisältää muutamaa eteeristä öljyä: ruusupuuöljyä, täpläkurjenpolviöljyä ja bergamottiöljyä. Nämä öljyt sisältävät d-limoneenia ja linaloolia, jotka ovat hajusteallergeeneja. Öljy voi siis ärsyttää herkkää ihoa.

Koostumus

Koostumukseltaan Facial Oil on melko öljymäistä ja paksua. Ihotuntuma ei ole siis kuivaöljymäinen. Whamisan kasvoöljy koostuu kahdeksasta eri kasviöljystä, kolmesta fermentoidusta kukkauutteesta, kolmesta kasviuutteesta sekä kolmesta eteerisestä öljystä.

Kasviöljyt: arganöljy, kameliaöljy, oliiviöljy, euroopanpähkinäöljy, jojobaöljy, porkkanansiemenöljy, helokkiöljy, kurpitsansiemenöljy

Fermentoidut ainesosat: fermentoitu krysanteeminkukkauute, intianlootuskukkauute, voikukkauute

Kasviuutteet: baikalinvuohennokkauute, pensaspioniuute, lakritsanjuuriuute

Eteeriset öljyt: ruusupuuöljy, täpläkurjenpolviöljy, bergamottiöljy

Kasviöljyistä vain kolme on jokseenkin ihoa tukkivaa sorttia. Asteikolla 1-5 niiden komedogeenisyydet ovat seuraavat: helokkiöljy (3), oliiviöljy (2), jojobaöljy (2). Tuote saattaa siis tukkia tukkeutumiseen taipuvaista ihoa. Todella herkälle iholle Whamisan kasvoöljy ei ehkä ole kannattava valinta sen sisältämien ihoa ärsyttävien eteeristen öljyjen takia.

Muuten kasvoöljy sisältää tehokkaita öljyjä, jokaisen ihon tarpeisiin. Lisätehoa tuovat kasviuutteet ja fermentoidut kukkauutteet. Ihan vaikuttava ainesosalista.

Käyttökokemus

Minulla on pintakuiva iho, joka vaatii kosteutta lukitsevaa tuotetta vesipohjaisten tuotteiden lisäksi. Kuivuus aiheuttaa silloin tällöin epäpuhtauksia etenkin poskille. Kasvojen iho reagoi punoituksella muun muassa sään vaihteluihin. Olen käyttänyt kasvoöljyä kuukauden ajan ihonhoitorutiinini viimeisenä osana. Olen käyttänyt testijakson ajan seuraavia tuotteita tässä järjestyksessä:

 

Whamisan kasvöljyn kanssa sopii erinomaisesti tehokkaasti vesikosteutta tuova, LUONNOn arvostelema Whamisa Water Cream Kasvovoide.

Kasvoöljyä annostellaan pipettikorkilla, joten sitä on helppo lisätä vain muutama tippa. Öljy on todella riittoisaa, vain 1-3 tippaa riittää koko kasvojen alueelle. Se on melko öljymäistä ja rasvaista, joten imeytymisessä kestää tovi. Suosittelen käyttämään öljyä vain pienen määrän kerrallaan. Iltaisin lisäsin noin kolme tippaa, sillä halusin reilumman kerroksen ja aikaa imeytymiseen oli tarpeeksi. Ihotuntumaltaan tuote on todella miellyttävä. Iho tuntuu heti käytön jälkeen pehmeältä ja näyttää kuulaammalta. Aamulla öljy on imeytynyt kokonaan ihoon, eikä ihoa kiristele.

Aamuisin lisäsin öljyä vain yhden tipan, sillä en ehtinyt odotella sen imeytymistä. Parhaiten öljy toimi aamuisin kasvovoiteen sekaan sekoitettuna. Pelkästään iholle levitettynä ihosta jäi liian rasvainen, joten meikin lisääminen oli vaikeaa. Kasvovoiteen sekaan sekoitettuna meikki levittyi tasaisesti ihoon ja kasvot näyttivät myös hehkeämmältä ja luonnollisesti hehkuvilta. Kasvot eivät alkaneet rasvoittumaan päivän aikana. Toimii siis loistavasti meikin alla.

Kuukauden käytön jälkeen pullosta on kulunut nooin 1/3 osa, joten kyseessä on todella riittoisa tuote. Säästeliäämmällä käytöllä öljy riittänee varmasti jopa viisi kuukautta.

Vaikutukset

Ihoni on jonkin verran hehkuvampi testijakson jälkeen, eikä kasvoni punoita niin herkästi kuin aiemmin. Ihoni on myös vähän kimmoisampi, eikä pienet juonteet näy niin selkeästi. Ihoni pintakuivuus on jonkin verran helpottanut. Mitään suuria muutoksia en kuitenkaan huomaa. Yleisilmeeltään ihoni on aavistuksen parempi. Tuote ei myöskään tukkinut ihoani, mitä ehdin pelätä.

Rasvaisen koostumuksen takia tuotteesta ei tullut lemppariani, mutta pidin siitä silti kovasti.

Suositukset

Suosittelisin Whamisan kasvoöljyä lähes kaikille ihotyypeille, pois luettuna herkkä iho. Liialliset aktiiviset aineet ja eteeriset öljyt saattavat ärsyttää herkkää ihoa. Tuote sopii etenkin kuivalle ja pintakuivalle iholle, joka kaipaa tehohoitoa. Myös eloton ja samea iho saa piristystä kasvoöljystä. Ikääntyneelle ja ikääntyvälle ihollle loistotuote.

Tukkeutumiseen taipuvalle iholle kannattaa kokeilla tuotetta varoen. Rasvoittuvalle iholle öljy saattaa olla liian tuhtia ja rasvaista.

Ostaisitko uudestaan?

Voisin ostaa Whamisa Facial Oil kasvoöljyn uudestaan, mikäli haluan panostaa tehokkaaseen ja laadukkaaseen kasvoöljyyn.

Lue myös muut arvostelut Whamisalta:

Kevyt ja vesimäinen Whamisa Water Cream janoiselle iholle

Tehokosteutta kuivalle iholle – Whamisa Deep Rich Toner kasvovesi

Hellävarainen ja nopea kuorinta kaikille ihotyypeille: Whamisa Kuorintalaput

 

Kevyempää kasvoöljyä kaipaavan kannattaa lukaista Bybi Beauty kasvoöljyjen arvostelut:

CBD Booster – Kuivaöljymäinen tehoöljy etenkin epäpuhtaalle ja ärtyneelle iholle

Bakuchiol Booster – Eloa ja kuulautta samealle iholle

Strawberry Booster – Pehmeyttä kuivalle iholle

Buriti Booster – Antioksidanttipommi elottomalle iholle

Blueberry Booster – Tehoöljy stressaantuneelle iholle

 

Korealainen ihonhoitorutiini Whamisan tuotteilla

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Whamisa Kasvoöljy Facial Oil
Whamisa Kasvoöljy Facial Oil

46.80 €

Osta
House of Organic

47.00 €

Osta
Naturelle

49.50 €

Osta
Lyko

46.90 €

Osta
Jolie

44.95 €

Osta
Hyvinvoinnin

46.50 €

Osta
Eleven

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Korea

Allergeenit

Ruusupuuöljy, täpläkurjenpolviöljy, bergamottiöljy, d-limoneeni, linalooli

Valmistajan tuotesivu

Whamisa Kasvoöljy Facial Oil

Vaikuttavat aineet

Arganöljy, kameliaöljy, oliiviöljy, euroopanpähkinäöljy, jojobaöljy, porkkanansiemenöljy, helokkiöljy, kurpitsansiemenöljy, lactobacillusbakteeri / fermentoitu krysanteeminkukkauute, lactobacillusbakteeri / fermentoitu intianlootuskukkauute, lactobacillusbakteeri / fermentoitu voikukkauute, baikalinvuohennokkauute, pensaspioniuute, lakritsanjuuriuute

Pakkaus

30ml lasipullo, jossa tippakorkki.

Tuotteen lupaus

Whamisan kosteuttava kasvoöljy on valmistettu 98% luomuraaka-aineista. Se luo iholle luonnollisen suojan, joka siirtää ihoon ravinteita ja kosteutta sekä suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja kosteuden haihtumiselta. Parantaa ihon immuniteettia, elastisuutta ja parantaa ihon öljy-vesi tasapainoa. Olemme fermentoineet raaka-aineet omalla erikoismenetelmällämme parantaen niiden säilyvyyttä ja luonnollista kykyä ravita ja kosteuttaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Sopivan kevyt koostumus rasvoittuvalle iholle.

Tuotteen lupaus

Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyviksi aineosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Arganöljy, kameliaöljy, oliiviöljy, euroopanpähkinäöljy, jojobaöljy, porkkanansiemenöljy, helokkiöljy, kurpitsansiemenöljy, lactobacillusbakteeri / fermentoitu krysanteeminkukkauute, lactobacillusbakteeri / fermentoitu intianlootuskukkauute, lactobacillusbakteeri / fermentoitu voikukkauute, baikalinvuohennokkauute, pensaspioniuute, lakritsanjuuriuute, ruusupuuöljy, täpläkurjenpolviöljy, bergamottiöljy, d-limoneeni, linalooli

Ainesosalista englanniksi (INCI)

Argania Spinosa Kernel Oil, *Camellia Japonica Seed Oil, *Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, *Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Daucus Carota Satica (Carrot) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Nelumbium Speciosum Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate, **Scutellaria Baicalensis Root Extract, **Paeonia Suffruticosa Root Extract, **Glycyrrihiza Glabra (Licorice) Root Extract, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Geranium Maculatum Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, d-Limonene, Linalol *Valmistuksessa käytetty luomu raaka-aineita **Luonnollinen säilöntäaine

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.