fbpx

Whamisa Water Cream


4/5

Whamisa Water Cream
Plussat
 • Tekee ihosta todella kuulaan
 • Kosteuttaa tehokkaasti pintakuivaa ihoa
 • Levittyy iholle todella hyvin ja imeytyy nopeasti. Sopii erinomaisesti meikin alle.
 • Tasapainottaa sekaihoa eikä rasvoita ihoa
Miinukset
 • Sisältää useampia herkistäviä ainesosia
 • Sisältää kuivattavia alkoholeja ja saattaa ärsyttää herkkää ihoa
 • Todella kuiva iho kaivannee tuhdimpaa voidetta
 • Tunkkainen ja epämiellyttävä tuoksu

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Sisältää kuivattavia alkoholeja

BHID

Sisältää allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Whamisa Water Cream
Whamisa Water Cream

38.80 €

Osta
House of Organic

39.00 €

Osta
Naturelle

39.50 €

Osta
Lyko

38.50 €

Osta
Hyvinvoinnin

38.90 €

Osta
Jolie

38.95 €

Osta
Eleven

46.35 €

Osta
Amazon.de

Arvostelu

Whamisa Water Cream - Vesikosteutta kuivalle iholle kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Pintakuiva sekaiho, joka tukkeutuu kohtalaisesti. Etenkin talvisin vaatii ekstrakosteutta.
Ikä
29
Testausaika
1 kuukausi
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Joulukuu

Tuoksu

Whamisa Water Cream tuoksuu melko kummalliselta ja sitä on vaikea kuvailla. INCIN perusteella voiteen odottaisi tuoksuvan raikkaan kukkaiselta, mutta tuoksussa ei ole lainkaan kukkaistuoksua. Melko tunkkainen tuoksu. Voide sisältää kuitenkin useampia hajusteita, kuten D-limoneeni, ruusupuuöljy, täpläkurjenpolviöljy, bergamottiöljy, guarkumi, laventeliöljy, limeöljy, sitruunankuoriöljy, linalooli. Tuoksujen puolesta voidetta ei voi suositella herkälle iholle.

Koostumus

Vesimäinen koostumus tekee Water Creamista todella kevyttä. Se levittyy iholle todella hyvin ja imeytyy nopeasti. Janoinen iho suorastaan hörppää voiteen sisäänsä.

Puhdas vesi on voiteessa korvattu vesipohjaisilla riisiuutteella ja aloe maculata uutteella. Lisäksi Water Creamissa on käytetty soijapapujen fermentoinnista saatua natto-kumia, joka kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa kosteutta säilymään ihossa.

Fermentoituja ainesosia on voiteen sisältämät krysanteeminkukkauute, intianlootuskukkauute, voikukka/juuriuute, riisiuute ja aloe maculata lehti/melassiuute. Whamisan fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyviksi ainesosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti.

Lue myös tämä arvostelu: Whamisa Kuorintalaput

Öljyinä on käytetty porkkanaöljyä, oliiviöljyä, aprikoosinsiemenöljyä ja avokadoöljyä. Lisäksi sheavoi tuo voiteeseen täyteläisyyttä ja ravitsevuutta. Komedogeenisia eli ihoa tukkivia öljyjä näistä ovat avokado-, oliivi- ja aprikoosinsiemenöljy. Nämä asetttuvat komedogeenisyysasteikossa sijalle 2/5, eli ne saattavat tukkia ihoa.

Whamisa Water Cream ei sisällä turhia täyteaineita, joten ainesosalista on melko tehokas. INCI koostuu ainoastaan tehokkaista ja aktivoivista ainesosista. Ainoa miinus tulee herkistävistä ainesosista, kuten D-limoneenista, joka saattaa aiheuttaa ihoärsytystä. Myös lukuisat hajusteet ja eteeriset öljyt saattavat ärsyttää herkkää ihoa. Lisäksi voide sisältää kuivattavaa alkoholia, joka ei myöskään ole kuivan ihon paras kaveri.

Käyttökokemus

Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka saattaa rasvoittua t-alueelta väärien tuotteiden seurauksena. Etenkin talvisin ihooni saattaa tulla kuivana hilseileviä kohtia, jotka vaativat ekstrakosteutusta. Mustapääongelmaa minulla on etenkin nenässä ja ihoni tukkeutuu kohtalaisesti vääristä tuotteista. Ihoni kaipasi tasapainottavaa ja kosteuttavaa tuotetta, joten Whamisa Water Cream sopi tarpeisiini loistavasti.

Käytin voidetta kuukauden ajan aamuin illoin puhdistetulle iholle, heti kasvoveden jälkeen. Ihonhoitorutiiniini kuuluivat testijakson ajan seuraavat tuotteet:

 1. Puhdistusgeeli
 2. Tasapainottava kasvovesi
 3. Whamisa Water Cream
 4. Iltaisin silloin tällöin kosteutta lukitseva tehoöljy (lue arvostelu: Bybi Strawberry Booster) tai puhdas sheavoi

Ihotuntumalta Water Cream on ihanan kevyttä ja ravitsevan tuntuista. Se hulahtaa ihoon hetkessä, eikä se jätä rasvaista pintaa. Pienehkö määrä voidetta riittää koko kasvoille ja kaulalle. Iho näyttää heti voiteen levityksen jälkeen todella kuulaalta. Pieni miinus kuitenkin purkista, sillä voidetta hulahtaa helposti liikaa kädelle. Annostelu vaatii siis jonkin verran tarkkuutta.

Nopea imeytyminen on ehdoton plussa etenkin aamuisin. Meikin alla voide tuntui mainiolta ja meikki levittyi rullaantumatta iholle. Käytän mineraalimeikkivoidetta ja huomasin, että meikattu iho näyttää huomattavasti paremmalta Water Creamin käytön aloitettuani. Iho näyttää meikin kanssa lähes heti kuulaalta. Aiemmin mineraalimeikkivoiteesta on tullut aluksi melko puuterimainen ja kuivakka lopputulos, ennen kuin ihon omat rasvat ovat päässeet mukautumaan meikkivoiteeseen.

Iltaisin lisäsin Water Creamin päälle silloin tällöin tehoöljyn ja/tai sheavoin tuomaan yön ajaksi lisäboostia. Etenkin talvisin ihoni kaipaa ekstrakosteutta, joten olen tottunut käyttämään paksuja yövoiteita. Aamuisin ihoni oli tasaisemman ja hehkuvamman näköinen kuin aiemmin – ei lainkaan rasvoittunut.

LUONNOn vinkki: Water Cream on melkoisen ohutta, joten sen päälle voi lisätä vielä paksumman yövoiteen, mikäli kaipaa tehokosteutta yön ajaksi. Voidetta voi käyttää myös kosteuttavana seerumina. Lue myös miten käytimme Whamisa Water Creamia korealaisessa ihonhoidossa.

Vaikutukset

Sekaihoni on selkeästi rauhoittuneempi kuin ennen testijaksoa. Ihonvärini on tasaisempi ja punoitus on kadonnut. Ihoni ei myöskään tukkeutunut käytön aikana. Ihoni on myös kuulaampi kuin aiemmin ja selkeästi kosteutetumpi. Mustapäihin en kuitenkaan huomannut vaikutuksia.

Suositukset

Voide sopii etenkin normaalille ja rasvoittuvalle sekaiholle, sen tasapainottavien vaikutusten vuoksi. Myös pintakuivalle ja ikääntyvälle iholle nappivalinta, sillä voide kosteuttaa tehokkaasti.

Suosittelen tuotetta etenkin kesäkäyttöön voiteen tuoman kuulauden ansiosta. Kuiva iho saattaa varsinkin talvisin kaivata vielä kosteuttavampaa ja paksumpaa voidetta kaverikseen.

Ei herkälle iholle, sillä voide sisältää useita herkistäviä ainesosia. Sisältää komedogeenisia öljyjä, joten epäpuhtaalle ja tukkeutumiseen taipuvaiselle iholle varauksella.

Jos haluat testata tuotetta herkälle tai epäpuhtaalle iholle, tai sinua muuten mietityttää voiteen sopivuus omalle ihollesi, suosittelemme tilaamaan ensin edullisen 5ml matkakoon, jottei tule tehtyä hutiostoksia. Matkakoot ovat myynnissä lähes kaikissa listaamissamme verkkokaupoissa (noin 4-8€).

Ostaisitko uudestaan?

Whamisa Water Cream jää vakiokäyttöön.

Whamisa Water Creamin kaveriksi sopii erityisen hyvin tehokkaasti kosteuttava Whamisa Deep Rich Toner kasvovesi, joka sai arvostelussamme arvosanan 4,5/5.

Lue LUONNOn arvostelu tästä: Whamisa Deep Rich Toner Kasvovesi

Tehoöljynä voi käyttää kasviöljyjä, kasviuutteita ja fermentoituja kukkauutteita sisältävää Whamisa Kasvoöljyä.

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Whamisa Water Cream
Whamisa Water Cream

38.80 €

Osta
House of Organic

39.00 €

Osta
Naturelle

39.50 €

Osta
Lyko

38.50 €

Osta
Hyvinvoinnin

38.90 €

Osta
Jolie

38.95 €

Osta
Eleven

46.35 €

Osta
Amazon.de

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Korea

Allergeenit

etanoli, D-limoneeni, bergamottiöljy, laventeliöljy, limeöljy, sitruunankuoriöljy, linalooli

Valmistajan tuotesivu

Whamisa Water Cream

Vaikuttavat aineet

Riisiuute, Aloe Maculata lehtiuute, porkkanansiemenöljy, nattokumi, aprikoosinsiemenöljy, avokadoöljy, sheavoi, baikalinvuohennokkajuuriuute, pensaspionin juuriuute, lakritsinjuuriuute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu krysanteeminkukkauute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu intianlootuskukkauute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu voikukka/juuriuute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu riisiuute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu aloe maculata lehti/melassiuute, karnaubavaha, alkannajuuriuute

Pakkaus

50ml alumiinipurkki. Korkki muovia. Kierrätetään sekajätteessä.

Tuotteen lupaus

Kevyt, syväkosteuttava voide, jossa vesi on korvattu kokonaan pitkäkestoisesti kosteuttavalla aloella ja riisiuutteella. Kasvovoiteessa on käytetty soijapapujen fermentoinnista saatua natto-kumia, joka paitsi kosteuttaa tehokkaasti myös auttaa kosteutta säilymään ihossa. Porkkanansiemenöljy tuo iholle vitamiineja ja karitevoi ravitsee.

Tuotteen lupaus

Fermentoidut kukat ja natto jättävät ihon pehmeäksi ja rauhoittuneeksi. Natto sisältää runsaasti aminohappoja ja vitamiineja. Nopeasti imeytyvä voide sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä rasvoittuvalle iholle, sekaiholle ja kosteusköyhälle iholle.

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Riisiuute, Aloe Maculata lehtiuute, porkkanansiemenöljy, oliiviöljy, setearyyliolivaatti, sorbitaaniolivaatti, nattokumi, aprikoosinsiemenöljy, avokadoöljy, sheavoi, etanoli, piioksidi, baikalinvuohennokkajuuriuute, pensaspionin juuriuute, lakritsinjuuriuute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu krysanteeminkukkauute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu intianlootuskukkauute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu voikukka/juuriuute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu riisiuute, lactobasillus bakteeri / fermentoitu aloe maculata lehti/melassiuute, karnaubavaha, alkannajuuriuute, kameliaöljy, D-limoneeni, ruusupuuöljy, täpläkurjenpolviöljy, bergamottiöljy, guarkumi, laventeliöljy, limeöljy, sitruunankuoriöljy, linalooli

Ainesosalista englanniksi (INCI)

*Oryza Sativa (Rice) Extract, *Aloe Maculata Leaf Extract, *Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, *Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, **Cetearyl Olivate, **Sorbitan Olivate, Natto Gum, *Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, *Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, *Persea Gratissima (Avocado) Oil, *Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, *Ethanol, ☆Silica, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Rice Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Maculata Aloe Leaf/Molasses Ferment Filtrate, *Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Alkanna Tinctoria Root Extract, *Camellia Japonica Seed Oil, D-limonene, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Geranium Maculatum Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Linalool *Certified Organically Grown **Natural Origin ***Natural Preservative ☆Ecocert Bergamot Oil Bergaptene Free

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.