Whamisa Kuorintalaput Organic Flowers Peeling Finger Mitt

4.5 / 5
4.5/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Sisältää kuivattavia alkoholeja

BDIH

Sisältää allergisoivia ainesosia

Whamisa Peeling Finger Mitt Kuorintalaput

PLUSSAT

MIINUKSET

Whamisa Kuorintalaput Organic Flowers Peeling Finger Mitt

4.5 / 5
4.5/5

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Sisältää kuivattavia alkoholeja

BDIH

Sisältää allergisoivia ainesosia

VERTAA HINTOJA

Hintataso:

Kallis

Hinta-laatusuhde:

Hyvä

SISÄLLYSLUETTELO

ARVOSTELU

Whamisa Organic Flowers Peeling Finger Mitt - Kosteuttavat Kuorintalaput

TUOKSU

Whamisa kuorintalappujen tuoksua voi kuvailla melko kummalliseksi. Toisaalta tuoksu on raikas ja miellyttävä, mutta samalla oudon tunkkainen. Tuoksu tulee luultavasti fermentoiduista ainesosista. Tuoksua tuote saa myös eteerisistä öljyistä, joita on tuotteessa ruusupuuöljy, bergamottiöljy ja rosmariiniöljy.

KOOSTUMUS

Kuorintalappujen ainesosalistasta löytyy jos jonkinmoista tehokasta ainetta. Fermentoituja ainesosia ovat krysanteemi, intianlootuskukka, voikukka sekä aloe vera. Muita ihoa hoitavia ainesosia ovat rauhoittava beetaklugaani ja kosteuttava hyaluronihappo.

Säilöntäaineina on käytetty vuohennokanjuuriuutetta, pioninjuuriuutetta sekä lakritsanjuuriuutetta. Myös fermentoidut ainesosat parantavat tuotteen säilyvyyttä. Miinuksena kuorintalapuissa on ainesosalistassa jo kolmantena esiintyvä alkoholi. Kuorintalappujen kuorivana ainesosana toimii ihohuokosia syväpuhdistava kasviperäinen BHA-happo betaiinisalisylaatti, joka irrottaa hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Mitään turhaa täyteainetta kuorintalaput eivät sisällä.

Herkkäihoisten kannattaa testata tuotetta ensin pienelle alueelle. Kuorintalapuissa ei ole komedogeenisia ainesosia, joten se sopii tukkeutumiseen taipuvaiselle iholle.

KÄYTTÖKOKEMUS

Ihoni on pintakuivuuteen taipuvainen, mutta suhteellisen normaali. Olen käyttänyt Whamisa Peeling Finger Mitt kuorintalappuja kuukauden ajan kaksi kertaa viikossa ja tykkään tuotteesta todella paljon. Kasvojen puhdistuksen jälkeen olen kuorinut kasvoni vielä helppokäyttöisillä kuorintalapuilla. Kertakäyttöiset kuorintalaput ovat taskuja, johon lisätään muutama sormi ja sivellään kasvot hellävaraisesti kauttaaltaan. Kuorintalappuja käyttäessä ihoani aavistuksen kipristeli, mutta se kuului asiaan. Lopuksi kasvot huuhdellaan huolellisesti vedellä ja lisätään vielä muut hoitotuotteet. Minulla oli käytössä Whamisa Deep Rich Toner kasvovesi sekä Bybi C-Caf Cream kasvovoide. Kuorintalappujen käytön jälkeen ihoni tuntui välittömästi todella pehmeältä.

Mielestäni taskusysteemi oli hieman turha ja ainetta menin turhaan hukkaan, joten halkaisin taskut kahtia. Tällöin sain tuplasti enemmän tuotetta ja paketti riittää huomattavasti pidempään.

VAIKUTUKSET

Kuukauden käytön jälkeen kasvoni ovat selkeästi hehkuvammat. Ihoni näyttää kerrassaan hyvältä ja tuntui, että muutkin hoitotuotteet pääsivät paremmin vaikuttamaan kuorintalappujen käytön jälkeen. Tuote oli myös todella hellävarainen ja käyttökokemus oli miellyttävä.

SUOSITUKSET

Suosittelisi Whamisa Peeling Finger Mitt kurorintalappuja lähes kaikille ihotyypeille. Kaikista herkimmälle iholle suosittelisin ensin kuitenkin testaamaan tuotetta pienelle alueelle. Etenkin samealle ja elottomalle iholle nappivalinta.

Kuorintalaput sopivat kiireiselle ja kärsimättömällekin, sillä tuotteen ei tarvitse jäädä iholle vaikuttamaan. Itse tykkäsin nimenomaan tästä vanulappusysteemistä, sillä se oli nopea ja helppo käyttää.

OSTAISITKO UUDESTAAN?

Ostan Whamisa kuorintalaput ehdottomasti uudestaan. Luulen, että nämä jäivät luottotuotteeksini.

VERTAA HINTOJA JA OSTA

Whamisan tuotteet ovat saaneet arvosteluissa huippuarvosanat. Lue arvostelut ja kokemukset myös muista Whamisan tuotteista:

Whamisa Deep Rich Toner

Whamisa Sheet Mask

Whamisa Water Cream

Whamisa Kasvoöljy

TESTAAJAN TIEDOT & TESTAUSOLOSUHTEET

Tyyppi:

Normaalin ja pintakuivan välimaastoa.

Testaajan ikä:

35 vuotta

Testausaika:

1 kuukausi

Vuodenaika ja sää testijakson aikana:

Tammikuu

Kokemuksen ja arvion perusteella LUONNO suosittelee tuotetta seuraaville:

Normaali iho

Epäpuhdas iho

Rasvoittuva iho

Kuiva iho

Pintakuiva iho

Herkkä iho

Ikääntyvä iho

Sekaiho

 

TUOTTEEN TIEDOT

Vaikuttavat aineet:

betaiinisalisylaatti (kuoriva ainesosa)

Valmistusmaa:

Korea

Pakkaus:

180g lasipakkaus. 30 kuorintalappua.

Allergeenit:

ruusupuuöljy, bergamottiöljy, rosmariiniöljy

Ainesosaluettelo (INCI) englanniksi:

*Aloe Maculata Leaf Extract, *Glycerin, *Alcohol, Sodium Hyaluronate, *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Maculata Aloe Leaf/Molasses Ferment Filtrate, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, Beta-Glucan, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Betaine, Xanthan Gum, Betaine Salicylate, Aniba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil. * = luomu *** = luonnollinen säilöntäaine bergapteenivapaa bergamottiöljy

Ainesosaluettelo (INCI) suomeksi:

Aloe maculatan lehtiuute, glyseriini, alkoholi, hyaluronihappo, lactobacillus bakteeri / fermentoitu krysanteemiuute, lactobacillus bakteeri / fermentoitu intianlootuskukkauute, lactobacillus bakteeri / fermentoitu voikukkauute, lactobacillus bakteeri / fermentoitu aloe maculatauute, vuohennokanjuuriuute (luonnollinen säilöntäaine), pioninjuuriuute (luonnollinen säilöntäaine), lakritsanjuuriuute (luonnollinen säilöntäaine), betaiini, ksantaanikumi, betaiinisalisylaatti, ruusupuuöljy, bergamottiöljy, rosmariiniöljy

TUOTTEEN LUPAUKSET

Hellävaraisesti kuorivat kuorintalaput poistavat iholta kuolleet ihosolut helposti ja lempeästi. Ainutlaatuinen kuoriva koostumus on peräisin kasviperäisestä betaiinisalisylaatista, joka kuorii ihon hellävaraisesti puhdistaen samalla huokoset tehokkaasti. Krysanteemi, fermentoitu aloe veran lehtiuute, hyaluronihappo ja betaglukaani ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.

Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien ei-fermentoidut versiot. Itse käymisprosessi tuottaa myös muita ihon kannalta edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Lisäksi käyminen auttaa hajottamaan raaka-aineet helpommin imeytyneiksi aineosiksi, jolloin iho hyötyy niistä enemmän kokonaisvaltaisesti. Flowers kuorintalaput sopivat erityisesti normaalille ja kuivalle iholle tuomaan iholle kosteutta ja heleyttä.

Mitä mieltä olit tuotearvostelusta? Onko kokemuksesi tuotteesta erilainen vai samanlainen kuin testaajalla?

Jätä kommentti!

5 1 vote
Arvostele artikkeli!
Tilaa
Ilmoita minulle
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

MUITA ARVOSTELUJA JA KOKEMUKSIA LUONNONKOSMETIIKAN TUOTTEISTA