fbpx

Transderma Vitamin C Serum


5/5

Transderma Vitamin C Serum
Plussat
  • Tekee ihosta todellakin hehkuvan
  • Vaalentaa ihon epätasaisuuksia ja häivyttää pieniä juonteita
  • Tuntuu todella miellyttävältä iholla
  • Imeytyy loistavasti ja levittyy täydellisesti
Miinukset
  • Hieman outo tuoksu

Vegaaninen, Pähkinätön, Gluteeniton

Ei sisällä kuivattavia alkoholeja

Ei sertifikaattia

Ei sisällä allergisoivia ainesosia

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Transderma Vitamin C Serum
Transderma Vitamin C Serum

122 €

Osta
Transderma

Arvostelu

Transderma C-vitamiiniseerumi kokemuksia

Testaajien tiedot & testausolosuhteet

Tyyppi
Samea ja eloton iho, johon tulee herkästi epäpuhtauksia.
Ikä
31
Testausaika
1 kk
Vuodenaika/sää testijakson aikana
Toukokuu

Tuoksu

Transderma on ruotsalainen tehokkaita seerumeita valmistava luonnonkosmetiikkamerkki. Brändin C-vitamiiniseerumi on kerrassaan mainio ja se onkin voittanut vuoden 2020 Nordic Natural Beauty Awardseissa parhaan seerumin palkinnon.

Seerumi ei sisällä lisättyjä hajusteita, joten sillä on hieman erikoinen C-vitamiinin ominaistuoksu. Tuoksuun tottuu kuitenkin nopeasti, eikä se jää nenään leijumaan levityksen jälkeen.

Koostumus

C-vitamiiniseerumi koostuu vain kahdesta ainesosasta: propaanidiolista ja C-vitamiinista. Propaanidiolilla on ihoa kosteuttava, rauhoittava ja pehmentävä vaikutus. Propaanidioli auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon sitomalla siihen kosteutta. C-vitamiinina on käytetty L-askorbiinihappoa, joka on erittäin tehokas C-vitamiinin muoto. INCI on todella simppeli, mutta tehokas. C-vitamiiniseerumi ei muuta tarvitsekaan toimiakseen optimaalisimmalla tavalla. Tuote on täysin komedogeenitön, joten sen ei pitäisi tukkia ihoa.

C-vitamiini on hyvin herkkä ainesosa, sillä C-vitamiini tuhoutuu ja hapettuu lämmön, valon ja ilman vaikutuksesta. Siksi sen käyttö kosmetiikassa onkin haastavaa. Hyvän C-vitamiiniseerumin tunnistaa muun muassa seuraavista ominaisuuksista:

  • Tuote on pakattu tummaan pulloon, johon ei pääse valoa. – Transderman pullo on tummansininen, johon ei pääse valoa.
  • Pullo on ilmatiivis, jottei tuote hapetu. – Transderman seerumi on pakattu ilmattomaan pulloon, joten se on täysin ilmatiivis.
  • Seerumi on vaalean väristä (hapettunut C-vitamiiniseerumi värjäytyy keltaisen tai jopa ruskean sävyiseksi) – Transderman seerumi on kirkkaan läpinäkyvää.

Kaikki nämä ominaisuudet pätevät Transderman C-vitamiiniseerumiin, tehden siitä todella tehokkaan.

Käyttökokemus

Käytin Transderma Vitamin C seerumia kuukauden ajan aamuin illoin puhtaalle iholle. Iltaisin lisäsin seerumin alle kasvoveden, mutta päivisin käytin sitä ensimmäisenä tuotteena ihon puhdistuksen jälkeen. Annoin C-vitamiiniseerumin imeytyä ohjeiden mukaan noin 10 minuuttia ennen kasvovoiteen levitystä.

Seerumin koostumus on todella miellyttävän vesimäisen geelimäistä. Iholle se levittyi samettimaisen pehmeästi. Iho tuntui levityksen jälkeen hieman oudolta, jotenkin silikonimaisen kosteutetulta –  hyvällä tavalla tosin. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho näytti välittömästi hehkuvammalta ja tasaisemmalta, luultavasti siksi, että ihohuokoset hieman supistuivat seerumin ansiosta. Tuote ei aiheuttanut punoitusta tai muutakaan ärsytystä. Heti levityksen jälkeen iho oli todella kosteutetun tuntuinen, mutta 10 minuutin imeytymisaika teki tehtävänsä, jonka jälkeen iho tuntui jopa vähän kuivalta. Tämä vaatii siis ehdottomasti kasvovoiteen päälle!

Meikin alla seerumi toimi loistavasti. Tuntui, että meikki levittyi paremmin ja muutenkin iho näytti hehkuvammalta kuin aiemmin.

Vaikutukset

Kuukauden käytön jälkeen ihoni voi todella hyvin. Se on tasaisemman värinen ja edelleen hehkuvampi kuin aiemmin. Tuote ei aiheuttanut epäpuhtauksia, punoituksia, kuivumista tai muitakaan ärsytyksiä.

Tykästyin erityisesti käyttämään tätä meikin alla, sillä silloin ihoni näytti todella hyvältä. Myös muutama erittäin sitkeä vanha aknearpi vaaleni heti muutamien käyttökertojen jälkeen lähes näkymättömiin. Tuntui myös, että uusien epäpuhtauksien ilmestyminen loppui melkein kokonaan. Tästä tuli ehdottomasti yksi luottotuotteistani!

Suositukset

Suosittelisin Transderma Vitamin C seerumia kaikille ihotyypeille. Etenkin samealle ja elottomalle iholle tämä on mainio tuote.

Ostaisitko uudestaan?

Ostan Transderman C-vitamiiniseerumin ehdottomasti uudestaan. Korkeasta hinnasta huolimatta seerumi on melko riittoisaa, sillä yksi pumppaus riittää koko kasvoille.

Lue myös kattavat C-vitamiiniartikkelimme:

C-vitamiini ihonhoidossa

Paras C-vitamiiniseerumi eri ihotyypeille

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista

Transderma Vitamin C Serum
Transderma Vitamin C Serum

122 €

Osta
Transderma

Tuotteen tiedot

Valmistusmaa

Ruotsi

Allergeenit

Ei allergeenejä

Valmistajan tuotesivu

Transderma Vitamin C Serum

Vaikuttavat aineet

Askorbiinihappo (C-vitamiini)

Pakkaus

30 ml muovipullo pumppukorkilla.

Tuotteen lupaus

Transderma® C on ihoa kiinteyttävä ja elvyttävä hoitoseerumi, joka auttaa stimuloimaan elastiinin ja kollageenin tuotantoa samalla kun se suojaa ihoa vapaiden radikaalien ja UV-valon vaurioittavilta vaikutuksilta. Iholle tehokkaasti imeytyvää C-vitamiinia sisältävä seerumi auttaa korjaamaan auringon vaurioittamaa ihoa ja parantamaan ihon kimmoisuutta.

Tuotteen lupaus

Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia. Heleyttää ihoa. Kaikille ihotyypeille

Ainesosalista suomeksi (INCI)

Propaanidioli, L-askorbiinihappo

Ainesosalista englanniksi (INCI)

Organic 1,2-Propanediol, L-Ascorbic Acid

Tilaa uutiskirje

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tietoa uusista luonnonkosmetiikan tuotearvosteluista ja uutisista.